«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάστε και αυτό τυχαίο;;;

Επιδείνωση στις αμερικανο-ισραηλινές σχέσεις: Τελ Αβιβ: «Ψεύδεστε για τη συνάντηση»!

12-09-2012 21:47:45

ImageΑιφνιδιαστική επιδείνωση των σχέσεων ΗΠΑ και Ισραήλ σημειώθηκε πριν από λίγο με την απάντηση της ισραηλινής κυβέρνησης στον ισχυρισμό του Λευκού Οίκου, ότι ουδέποτε ζητήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αμερικανού Προέδρου Barack Obama και του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu.

Αιτία η άρνηση συνάντησης του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu, με τον Barack Obama από το Λευκό Οίκο στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το μήνα. Η δικαιολογία του Λευκού Οίκου ήταν ότι η συνάντηση δεν πρόκειται να λάβει μέρος καθώς αφενός το πρόγραμμα του Αμερικανού Προέδρου δεν το επιτρέπει και αφετέρου τέτοιο ραντεβού δεν ζητήθηκε.

«Ψεύδονται» ήταν το νόημα της απάντησης της ισραηλινής κυβέρνησης, προς την αμερικανική!

«Ζητήσαμε συνάντηση στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη λέγοντας πως ο πρωθυπουργός θα είναι παρών στην συνέλευση αυτή», δήλωσε προ ολίγου Ισραηλινός επίσημος στο γερμανικό δίκτυο DPA, απατώντας έτσι στον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Tommy Vietor ο οποίος είχε νωρίτερα πει ότι δεν ζητήθηκε ποτέ συνάντηση.

Έτσι η υπόθεση των αμερικανο-ισραηλινών σχέσεων περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από ότι αρχικά είχε διαφανεί με ένα Netanyahu ο οποίος έχει φτάσει στα «όριά» του έχοντας αποδοθεί σε ένα μαραθώνιο συνεντεύξεων και δηλώσεων για την ανάγκη μιας επίθεσης στο Ιράν και ένα Obama ο οποίος κάνει ότι «περνά από το χέρι» του για τον αποφύγει πάση θυσία!

Το δεδομένο που δεν σηκώνει αμφισβήτηση είναι ότι πλέον μιλάμε για ρήξη στις σχέσεις Ισραήλ-ΗΠΑ και αυτό με πρωτοβουλία του Barack Obama, ένα ρήγμα που δύσκολα θα γεφυρωθεί στην περίπτωση επανεκλογής του στην αμερικανική Προεδρία.

Επομένως το καίριο ερώτημα που τίθεται στο σημείο αυτό είναι τι πρόκειται να πράξει ο Netanyahu

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>