«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι λέτε ΡΕεεεε….. που κάνει τέτοια πράγματα το Ισραήλ!!! Το Ισραήλ μόνο ολοκαυτώματα ξέρει να κάνει!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ο Αραφάτ δηλητηριάστηκε με πολώνιο

Ο Αραφάτ δηλητηριάστηκε με πολώνιο

Επικρίνοντας έμμεσα το αίτημα της χήρας του Γιασέρ Αραφάτ για νέα εξέταση των λειψάνων του, το Ίδρυμα Αραφάτ διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει «ανάγκη νέων αποδείξεων» για τη δηλητηρίαση του ιστορικού ηγέτη των Παλαιστινίων.

«Αφότου δημιουργήθηκε, το Ίδρυμα στο γεγονός πως ο Γιάσερ Αραφάτ πέθανε από μη φυσικό θάνατο, αφού δολοφονήθηκε με δηλητήριο που δεν προσδιορίστηκε τότε. Δεν βλέπει την ανάγκη νέων αποδείξεων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ίδρυμα, πρόεδρος του οποίου είναι ο ανιψιός του Γιάσερ Αραφάτ, Νάσερ αλ-Κίντουα.

Ο Αλ Κίντουα, σημαντικός Παλαιστίνιος ηγέτης, κατηγόρησε πρόσφατα το Ισραήλ ότι δολοφόνησε το 2004 τον Γιάσερ Αραφάτ χρησιμοποιώντας πολώνιο, ένα ραδιενεργό και άκρως τοξικό στοιχείο.

Από την εξορία όπου ζει, η χήρα του Παλαιστίνιου ηγέτη Σούχα Αραφάτ ζήτησε πρόσφατα από τη γαλλική δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση μιας πιθανής δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με την Σούχα Αραφάτ, Γάλλοι δικαστές ξεκίνησαν τα «απαραίτητα διαβήματα» προκειμένου να μεταβούν στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης όπου έχει ταφεί ο Γιάσερ Αραφάτ. Δείγματα από το λείψανό του θα ληφθούν «πολύ σύντομα» από «ειδικούς της γαλλικής επιστημονικής αστυνομίας».

Στο μεταξύ, η Παλαιστινιακή Αρχή ζητά τη διενέργεια διεθνούς έρευνας, στα πρότυπα της έρευνας για τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού του Λιβάνου Ραφίκ Χαρίρι το 2005.

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αραφάτ ζήτησαν από τον ΟΗΕ την Τετάρτη και οι Άραβες υπουργοί Εξωτερικών.

Η Σούχα Αραφάτ κάλεσε πάντως τον Αραβικό Σύνδεσμο και την Παλαιστινιακή Αρχή να αναστείλουν τις πρωτοβουλίες τους προκειμένου να διευκολύνουν την εργασία των Γάλλων ερευνητών.

Ο θάνατος του Αραφάτ στις 11 Νοεμβρίου 2004 στο γαλλικό στρατιωτικό νοσοκομείο του Περσί επανήλθε φέτος στη δημοσιότητα μετά την προβολή ντοκιμαντέρ του Al Jazeera τον περασμένο Ιούλιο.

Το δορυφορικό δίκτυο του Κατάρ ανέφερε τότε ότι η ανάλυση βιολογικών δειγμάτων από προσωπικά αντικείμενα του Αραφάτ έδειξε μια «αφύσικη ποσότητα πολωνίου».

http://dailynews24.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>