«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νέα δράση της ΧΑ κατά της “μαφίας των φαναριών”

Πατριώτες σήμερα επήγα στο γιατρό στην Καλαμάτα για το πρόβλημα υγείας και δεν συνάντησα πουθενά αυτό το φρικτό αίσχος με τους αλλοδαπούς στα φανάρια!

Να πούμε δυο λόγια στους προδότες που ήταν η δουλειά τους και δεν το έκαναν και ανάγκασαν τους πολίτες!

Δυο χρόνια το λιγότερο υπέφερα στην κυριολεξία, την αλήθεια δεν μπορώ να την περιγράψω σε δυο γραμμές, ένα θα πω, να έρθετε να ρωτήσετε την γυναίκα μου πόσες φορές με μάζεψε σε κατάσταση αμόκ έξω από το αυτοκίνητο μας!

Τους έλεγα όχι και αυτοί με έβριζαν και αν συνέχιζα να αρνούμαι να μου καθαρίσουν το τσάμι του αυτοκινήτου αυτοί μου το πασάλειβαν και μου δείχνανε απειλητικά το κοντάρι ή τα αχαμνά τους! Και νομίζουν οι προδότες ότι θα τους το επιτρέψουμε.

Έχουν μεγάλο λάθος θα χυθεί αίμα! Πολύ αίμα μέχρι να ξεπλυθούμε από τους προδότες!

Με αυτά που κάνετε μαζί με τα πρόστυχα και προδοτικά ΜΜΕ και αναγκάζετε τον λαό να προστατευτεί, μας οδηγείτε στον εμφύλιο, να ξέρετε όμως αυτή την φορά θα αρχίσουμε από εσάς προδότες!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σε νέα δράση κατά των παράνομων λαθρομεταναστών παραεμπόρων και της “μαφίας των φαναριών”, προχώρησαν πολίτες, μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή

Αυγή στην Καλαμάτα. Οι πολίτες απαίτησαν από τους λαθρομετανάστες να αποχωρήσουν από τους φωτεινούς σηματοδότες που είχαν καταλάβει και προειδοποίησαν το κύκλωμα εκμετάλλευσης των μικρών παιδιών που χρησιμοποιεί η μαφία των λαθρομεταναστών για να αποκομίζει κέρδη από τους μικροπωλητές και τα παιδιά των φαναριών, ότι την επόμενη φορά “Δεν θα είναι τόσο ευγενικοί”…

 Σε ανακοίνωση της η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες)».

 Σημειώνει ακόμη μεταξύ άλλων πως «δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένας τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των Καλαματιανών οδηγών. Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους»!

 Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «κατά την διάρκεια των εκκαθαρίσεων των φαναριών» απλά και μόνο στην θέα των πολιτών μελών του κόμματος οι λαθρομετανάστες τράπηκαν σε φυγή.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>