«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τους προδότες;;;

Εγώ ο μεγάλος Ελληναράς δεν ήξερα ότι από το 1981 περίπου απαγορεύετε να σηκώσεις την Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη! Τι ντροπή, τι αίσχος, τι κατάπτωση για τους Έλληνες, εκεί που δίναμε μολύβι στους Τούρκους να μας σκοτώσουν για να προστατεύσουμε την ιερή Ακρόπολη, εκεί που καθρεφτίζετε χιλιάδες χρόνια ο Ελληνισμός, κάποιοι προδότες έκαναν νόμο να απαγορεύετε Η Ελληνική σημαία!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το ΕΠΑΜ σηκώνει ελληνικές σημαίες στην Ακρόπολη

Σε απάντηση του ξενόδουλου, δοσιλογικού κράτους που συνέλαβε μια νεαρή Ελληνίδα, η οποία «τόλμησε» να φωτογραφηθεί με μια …ελληνική σημαία πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης,  το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) ανάλαβε να οργανώσει μια δράση αντίστασης απέναντι σε όποιους κατοχικούς νόμους απαγορεύουν στους Έλληνες πολίτες να φέρουν την ελληνική σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους.

Το πρωί της Κυριακής, 09/09/2012, περίπου 100 Επαμίτες, συνακολουθούμενοι και από άλλους πολίτες, εξόρμησαν πάνω στον ιερό βράχο κρατώντας ελληνικές σημαίες, δηλώνοντας μ’ αυτή τη συμβολική δράση ότι ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να συμμορφωθεί ποτέ στις επιταγές των ντόπιων και ξένων “επικυρίαρχων” σχετικά με το πού επιτρέπεται ή όχι να αναρτώνται τα Ιερά μας Σύμβολα.

Το εγχείρημα ενείχε και τις δυσκολίες του, αφού οι «πορτάριδες» του Παρθενώνα απαίτησαν την καταβολή αντιτίμου 12 ευρώ για την είσοδο στον χώρο. Κάτι που δεν ήταν δυνατόν να γίνει αποδεκτό για έναν βασικό λόγο: διότι οι εισπράξεις όλων των αρχαιολογικών χώρων στη χώρα μας έχουν ήδη δεσμευτεί από του Τροϊκανούς προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων. Αν είναι δυνατόν να πληρώνουμε εισιτήριο για την πολιτιστική μας κληρονομιά και, το χειρότερο, αυτά τα χρήματα να καταλήγουν τελικά σε εξωχώριες τσέπες!

Οι διαπραγματεύσεις με τους φύλακες για το αν θα καταβληθεί το αντίτιμο δεν απέδωσαν, οπότε τελικά, με μια οργανωμένη εφόρμηση, το πλήθος εισέβαλε με τον όγκο του στον αρχαιολογικό χώρο. Ούτε το αστυνομικό κλιμάκιο που βρισκόταν εκεί δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Μα ούτε και μια εντεταλμένη αρχαιολόγος, που επιχείρησε να πείσει τους «εισβολείς» ότι απαγορεύεται να σηκώσουν ελληνικές σημαίες, δεν κατάφερε να βρει πειστικά επιχειρήματα.

Μέσα σε λίγα λεπτά, καμιά πενηνταριά ελληνικές σημαίες κυμάτιζαν στον αέρα υπό των ήχο του εθνικού ύμνου, που εκατό και πλέον στόματα τραγουδούσαν βροντερά.

Το μήνυμα είναι σαφές προς τους ξένους επικυρίαρχους και τα ντόπια τσιράκια τους. Αυτό το χώμα είναι δικό μας, και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υψώνουμε τη Γαλανόλευκη και να ψάλλουμε τον Εθνικό μας ύμνο σαν φόρο τιμής σε αυτούς που χύσανε το αίμα τους για να μας το παραδώσουν.

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τους προδότες;;;

 • Νίκος

  Με θλίβει όμως που ήταν μόνο 50 άτομα,ενώ θα έπρεπε να είναι όλη η Αθήνα!!!
  Μάλλον οι Αθηναίοι,προτιμούσαν να πιούν φραππέ και να ασζολούνται με το Facebook!!!
  ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ!!!

  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΛΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΤΩ!

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>