«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φάκελος παιδομάζωμα: Ένα εκ προ μελέτης έγκλημα (ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΟΥΛΗ – ΓΚΟΛΦΩ ΚΟΥΡΤΑΛΗ)

 

Της Φούλης-Γκόλφως Κούρταλη
Αναπληρώτρια Τομέα Γυναικών ΛΑ.Ο.Σ.

Ο λαός μας έχει πολλές φορές τυραννηθεί και έχει γίνει πολλές φορές προσπάθεια αφάνισης του Έθνους μας. Στρατιές εχθρών πέρασαν και ποτέ δεν μπόρεσαν να μας αφανίσουν, να αφανίσουν ένα έθνος με μεγάλη ιστορία και παράδοση. Και ενώ είμαι οπαδός του «όλους εμάς ενώνει η Ελλάς» δεν μπορώ εντούτοις να μην αναφερθώ στην προσπάθεια του ΚΚΕ το 1948 δια την αφάνιση του Ελληνικού στοιχείου δια μέσο του παιδομαζώματος κατά το οποίο απήχθησαν βιαίως άνω των 28.000 Ελληνοπαίδων (ποιος όμως άραγε γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό;),γιατί πολύ απλά όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει, και δυστυχώς έχουν κάποιοι από σκοπού θάψει αυτό το κομμάτι της ιστορίας πολύ βαθιά.

Αλήθεια πόσα ψέματα ειπώθηκαν για αυτήν την νέα μορφή του γενιτσαρισμού; Πόσο αστεία ακούγονται τα περί “κανένας καταναγκασμός δεν ασκήθηκε”, ότι κανένα παιδί δεν στάλθηκε σε «Δημοκρατική» χώρα χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων του,οτι τα παιδία τα πήραν με τη συγκατάθεση των γονέων για να τα γλιτώσουν από τον μοναρχοφασισμό.

Δεν μας λένε όμως πόσες μάνες σκότωσαν προκειμένου να τους πάρουν τα μωρά από την αγκαλιά τους και πόσες άλλες υποχρέωσαν να πάνε τα παιδιά τους μωρά για να τους τα παραδώσουν στα σύνορα,πόσοι γονείς γυρνώντας από τα χωράφια βρήκαν τα σπίτια τους άδεια, χωρίς τα παιδιά τους να τους περιμένουν, …..φαιδρές οι δικαιολογίες του ότι τα παιδιά τους θα περνούσαν καλύτερα στις «δημοκρατικές» χώρες.

Ω! Ποιες οι διαφορές όμως της διαμονής αυτών των παιδιών στις «δημοκρατικές» χώρες με αυτών των παιδιών που διέμεναν στις παιδουπόλεις που ίδρυσε η Βασίλισσα Φρειδερίκη για να σωθούν τα εναπομείναντα παιδιά από τις απαγωγές των συμμοριτών. Στις μεν «δημοκρατικές» χώρες τα παιδιά τα μάστιζε η πείνα, η αρρώστια, η ψείρα, η βρώμα, η θλίψη για τους γονείς τους ενώ, κανείς δεν τους μιλούσε για τους γονείς που με λαχτάρα τα περίμεναν. Με το ζόρι να ξεχάσουν ότι τα συνέδεε με την Πατρίδα.

Αντιθέτως στις παιδουπόλεις της Βασιλικής Πρόνοιας τα παιδιά ήταν καλοταϊσμένα, με καθαρά ενδύματα, γιατροπορεύτηκαν και μέλημα των παιδαγωγών υπήρξε το να τους ενισχύσουν την αγάπη για τον τόπο τους, με ενδιαφέρον για το ψυχολογικό κομμάτι λόγω της στέρησης των γονέων τους.

Και τα παιδιά περνούσαν κατά μιλιούνια τα σύνορα με καλοστημένο το σχέδιο της υποδοχής τους…Είχε απλά κανονιστεί εκ των προτέρων να μην υπάρχει στρατιώτης και φύλακας στα σύνορα των χωρών που θα τα υποδέχονταν,ενώ το βασικό θέμα που τίθεται πλέον,είναι αν το παιδομάζωμα ήταν ένας τρόπος προκειμένου να αποκτήσει το ΚΚΕ έναν μελλοντικό στρατό με τα παιδία που απήχθησαν βιαίως ή αν τελικά ήταν ένα εκ’ προ μελέτης έγκλημα εις βάρος του Έθνους μας.

Αν ανατρέξουμε στην διαπαιδαγώγηση των ελληνοπαίδων εις τις «δημοκρατικές» χώρες θα καταλάβουμε ότι το σχέδιο δεν ήταν απλά η δημιουργία ενός νέου «δημοκρατικού» στρατού.Η απάλειψη κάθε θρησκευτικής έννοιας, η εκμάθηση της Σλαβικής γλώσσας, η μη αναφορά της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας, η σκληρή προπαγάνδα του ότι ο μοναρχοφασιμός εξοντώνει τα παιδιά που απέμειναν στην Ελλάδα τα παίρνει βιαίως και τα μετατρέπει σε γενίτσαρους ώστε τα ίδια να μακαρίζουν την καλή τους τύχη , η στρατολόγηση παιδιών από το παιδομάζωμα και η αποστολή τους στην Ελλάδα για να πολεμήσουν κατά της Ελλάδος και το γεγονός ότι το παιδομάζωμα ήταν απόφαση της Σλαβικής ηγεσίας του διεθνούς κομμουνισμού, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε άλλη σκέψη……ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο, ένα έγκλημα εκ’ προμελέτης δια τον αφανισμό του Έθνους μας.

Οι συμμορίτες δεν νιώθουν ότι ανήκουν στη Ελλάδα, νιώθουν ότι ανήκουν στο κόμμα και αυτό προσπάθησαν να το εμφυσήσουν και στα παιδιά που με βία απήγαγαν σκορπώντας και διαδίδοντας ψεύδη για δήθεν καλύτερη ζωή, δήθεν για την προστασία των παιδιών από τον πόλεμο. Πόσες όμως μάνες πέθαναν με τον καημό του χαμένου τους παιδιού; Πόσα παιδιά μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν στις «δημοκρατικές» κατά το ΚΚΕ χώρες χωρίς να μάθουν ποτέ για την καταγωγή τους, την κληρονομιά τους και τις ρίζες τους;

Μπορεί λοιπόν στις μέρες μας να είναι δύσκολο ένα τέτοιο παιδομάζωμα αλλά είναι εφικτό μέσω άλλων τρόπων. Μέσω της εκπαίδευσης στα σχολειά μας. Άλλωστε τα σχολειά μικρές παιδουπόλεις είναι που μπορεί να γίνει άριστη προπαγάνδα. Ένα νέο εκ’ προ μελέτης έγκλημα αυτή τη φορά πιο μελετημένο προς αποφυγήν της διεθνούς κατακραυγής.

Μακριά από κάθε έννοια έθνους, πατριωτισμού, χριστιανισμού, παραδόσεων. Φοβούμαι τελικά πως ο λαός μας δεν γνωρίζει πραγματικά την ιστορία του και είναι αναγκασμένος να ξαναζήσει ένα νέο παιδομάζωμα, αυτή τη φορά όχι με βίαιη αρπαγή αλλά αυτός ο γενιτσαρισμός ετούτη την φορά,θα γίνει έχοντας εμείς οι γονείς τα παιδιά μας στην αγκαλιά μας και θα είναι μέρα μεσημέρι…..

http://www.greekalert.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>