«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αναγνώστες μερικές φορές δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την σκοπιμότητα και κατά πόσο είναι αλήθεια, οφείλω να σας ενημερώσω! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

NYT: «Οι αμερικανικές εταιρίες ετοιμάζονται για ελληνική χρεοκοπία»

NYT: «Οι αμερικανικές εταιρίες ετοιμάζονται για ελληνική χρεοκοπία»

Ακόμη και αν η Ελλάδα προσπαθεί απελπισμένα να αποφύγει την χρεοκοπία, οι αμερικανικές εταιρίες προετοιμάζονται για αυτό που κάποτε θεωρούνταν απίθανο: ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί σύντομα να εγκαταλείψει το ευρώ.

Αυτό αναφέρει στο σημερινό κεντρικό της θέμα η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη αναφορές ειδικών και «σχέδια» επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ, απέναντι σε ένα όλο και πιο επαπειλούμενο Grexit.

Η Bank of America – Merrill Lynch προσπαθούν να «γεμίσουν φορτηγά με χρήματα» και να τα στείλουν προς την Ελλάδα, έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεχίζουν να πληρώνουν τοπικούς πελάτες τους σε περίπτωση που σταματήσει να υπάρχει διαθέσιμο χρήμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ford έχει ρυθμίσει με τέτοιο τρόπο τους υπολογιστές της, ώστε θα είναι άμεσα σε ετοιμότητα να διαχειριστεί ένα νέο ελληνικό νόμισμα.

Κανείς δεν ξέρει πόσο εκτεταμένο θα είναι το κύμα του οικονομικού «σοκ» από μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά οι αμερικανικές τράπεζες και οι σύμβουλοί τους έχουν ήδη ενημερώσει τους πελάτες τους για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν μία τέτοια κρίση.

Υπάρχει μια αντίθεση όλων αυτών με τις διαβεβαιώσεις από Ευρωπαίους πολιτικούς, ότι η κρίση είναι διαχειρίσιμη και ότι η νομισματική ένωση θα παραμείνει ως έχει, επισημαίνει πάντως το δημοσίευμα.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν οι αναλυτές και επιχειρηματίες που δεν το ρισκάρουν…. Έχουν ήδη δημιουργήσει νέους λογαριασμούς που έχουν δεσμευτεί για τη χρήση τους με το νέο νόμισμα της Ελλάδα, τη νέα δραχμή ή κάτι ανάλογο, αναφέρουν πηγές της JPMorgan.

«Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι όλες οι εταιρίες προετοιμάζονται», σημειώνει ο Πολ Ντένις, μάνατζερ της εταιρίας.

«Όταν αρχίσαμε να προσφέρουμε τις συμβουλές μας, οι εταιρίες έρχονταν για τα δωρεάν σάντουιτς και τα μπισκότα σοκολάτα», λέει η Κάρολ Μπρεντ της αμερικανικής Merrill Lynch.

«Τώρα, αυτό έχει αλλάξει και ο σχεδιασμός τους εστιάζει σε τρία σενάρια πάνω από όλα: έξοδος μιας χώρας από το ευρώ, έξοδος πολλών κρατών μαζί ή μια διάλυση της Ευρωζώνης ως σύνολο», προσθέτει.

http://www.cna.gr/2012/09/03/5283

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>