«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«ΦΡΕΝΟ» ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Ο Αντ. Σαμαράς «ευλόγησε» τους μισθούς των κληρικών

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!

Μειώνουμε τους μισθούς των ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, δίνουμε συντάξεις και μισθούς πείνας στο λαό και σε αυτούς που δεν δουλεύουν αλλά ούτε προσφέρουν τίποτα στην παραγωγή τους αφήνουμε απείραχτους!!! Πειναλέοι χριστιανοί δεν έχετε να πείτε τίποτα για αυτή την κοινωνική ανωμαλία; Σας θεωρούν δουλικά τους, ζόμπι, σφαχτά τους και εσείς το αποδέχεστε! Τι στο διάολο λαός και Έλληνες είσαστε;

 Όπου θα συναντήσω Παπά χώνει το χέρι του στην σακούλα χωρίς τέλος που έχει για τσέπη και βγάζει μόνιμα γκαστρωμένο κομπόδεμα που χύνετε αφού δεν χωράει στην χούφτα του και μένουμε άναυδοι. Και εσείς έχετε το θράσος να μας λέτε ότι χτυπάμε την θρησκεία;;;

Έι στο διάολο τελικά!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

«Ευλόγησε» την Εκκλησία και τη… μισθοδοσία των κληρικών ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης συνάντησης που είχε χθες με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, παρουσία και του αρμόδιου υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Κ. Αρβανιτόπουλου, ξεκαθάρισε προς τον αρχιεπίσκοπο και τα μέλη της αντιπροσωπίας της Εκκλησίας πως δεν τίθεται ζήτημα περικοπής των μισθών των κληρικών, βάζοντας έτσι «φρένο» στις, περί του αντιθέτου, προτάσεις που τέθηκαν στο πλαίσιο της εξειδίκευσης του πακέτου των μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ. Από την πλευρά του, ο αρχιεπίσκοπος έθεσε στον πρωθυπουργό το θέμα της αποδέσμευσης της εκκλησιαστικής περιουσίας προκειμένου να προχωρήσει η αξιοποίησή της και τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας. Μάλιστα, ο κ. Ιερώνυμος τόνισε την ανάγκη δημιουργίας Ταμείου Εκκλησιαστικής Πρόνοιας, προκειμένου να κατευθύνονται εκεί τα έσοδα από την αξιοποίηση της περιουσίας.

Ο κ. Ιερώνυμος φέρεται, επίσης, να ζήτησε την επαναλειτουργία της μεικτής επιτροπής διαλόγου Κράτους – Εκκλησίας (είχε συγκροτηθεί επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου) προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, μεταξύ των οποίων και το φλέγον θέμα της φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας.

http://www.imerisia.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>