«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ιστός της αράχνης που έχει σκεπάσει την Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια είναι μεγάλος και άκρα δηλητηριώδεις!

 Λέω τα 20 τελευταία χρόνια και δεν λέω από το 1821 γιατί τα ίδια άτομα υπάρχουν και σήμερα με τους απογόνους τους! Μέσα σε αυτά τα πλοκάμια της αράχνης είναι οι Τουρκοσπορίτες, οι δοσίλογοι, οι μαυραγορίτες, οι φίλο Ρώσοι, οι φίλο Άγγλοι, οι φίλο Γάλλοι, οι φίλο Γερμανοί, οι φίλο Αμερικανοί οι κερδοσκόποι.

Για να απαλλαγή από αυτόν τον εναγκαλισμό αυτού του ιστού η Ελλάδα ένας τρόπος υπάρχει και μοναδικός.

Λαϊκή επανάσταση όχι από ένα άτομο, Ηγέτη, αλλά από επαναστατική επιτροπή!

Σήμερα αναρωτιέται ο Έντιμος Έλλην πολίτης, γιατί φτάσαμε εδώ και κυρίως γιατί δεν μπορούμε να σωθούμε; Και ούτε πρόκειται να σωθούμε το ξανά λέω, δεν πρόκειται να σωθούμε αν δεν γίνει λαϊκή επανάσταση από επαναστατική επιτροπή διακυβέρνησης!

Ας δούμε ποιοι δεν αφήνουν να σωθούμε. Ξέροντας ότι είναι γεγονός ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι!

Αρχίζουμε από τους πρωθυπουργούς   100%  (5)

Υπουργούς 95%  (250)

Βουλευτές  το 95% (500)

Διοικητές οργανισμών ΔΕΚΟ το 95% (400)

Γενικοί γραμματείς υπουργείων ΔΕΚΟ Δήμων Περιφερειών το 95% ( 5.000)

 Πρώην Πρόεδροι κοινοτήτων, δήμαρχοι, νομάρχες, αντινομάρχες, περιφερειάρχες, το 90% (10.000)

Πρεσβευτές  και ευρωβουλευτές το 90% (500)

Το 80% των Βιομηχάνων Βιοτεχνών (1.000)

Οι αρχηγοί υπαρχηγοί διοικητές μονάδων των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας  το 30%(4.000)

Δικαστικό σόμα και δικηγόροι το 90% (5.000)

Εκκλησία το 50%  (5.000)

Πρυτάνεις, Δασκάλους, Καθηγητές το 60%  (5.000)

Οι παραπάνω κάνουν τον αριθμό (36.655) χοντρικά και με λάθος 5%!

Τώρα βάλε και άλλους τόσους που δουλεύουν για τους παραπάνω για να τους καλύπτουν μας κάνει τον αριθμό  ( 73.000)

Από αυτούς παραπάνω το 30% πρέπει να   δικαστεί για εσχάτη προδοσία και οι υπόλοιποι για τέλεση εγκληματικών πράξεων και κάλυψη προδοτών!

Τώρα ξέρετε γιατί δεν μπορούμε να σωθούμε!

Όποιος ή όποιοι θελήσουν να σώσουν την Ελλάδα θα πρέπει να ξέρουν τι θα κάνουν με τα παραπάνω αποβράσματα!

Από τους παραπάνω αριθμούς βγαίνει η σημερινή απογοήτευση των Ελλήνων νομοταγών πολιτών‼!

Δέχομαι διάλογο και κρητική μέσο του διαδικτύου για την παραπάνω μαύρη λίστα!

Λένε ότι οι ισχυροί θα επιζήσουν και το πιστεύω!

 Οι αρχαίοι υμών πρόγονοι είχαν ρίξει όλο το βάρος στην τεχνική της πολεμικής μηχανής και την δημοκρατία! Αυτά τα δυο σήμερα είναι πεθαμένα και προδομένα στην Ελλάδα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>