«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξαφνικά τελεσίγραφο Μόσχας στην Δύση – Στέλνει κι άλλο Α/Τ στην Α.Μεσόγειο 28-8-2012

Η διεθνής κοινότητα θεατής σε ένα παιχνίδι θανάτου για λαούς προς κατανάλωση!!!

Λαοί που γαλουχήθηκαν κάτω από θρησκείες που έκαναν σκόπιμα ανθρώπους ζόμπι, ανθρώπους για όλες τις ανάγκες, θρησκευτικά ζόμπι, που γεννιούνται μεγαλώνουν πεθαίνουν με μόνη χαρά την δουλεία, τον φόβο, τον τρόμο και τον θάνατο!

Λαοί για όλες τις δοκιμές πυρηνικά, χημικά, δοκιμές σε όλα τα όπλα, πειράματα βιολογικά, μεταλλάξεις, κλονοποιήσεις!

Λαούς έτοιμους να τους χρησιμοποιήσουν εναντίον λαών που δεν τους πείραξαν ποτέ, λαούς προς όλων των ειδών κατανάλωση και τρόμο!

Τώρα αυτό το βρόμικο παιχνίδι για να τρομοκρατήσουν τους ελεύθερους λαούς παίζετε στην Συρία!

Οι άνθρωποι αυτοί σκοτώνονται στον βωμό της κατανάλωσης τρόμου!

Τώρα η σύγχρονη ανθρωπότητα έχει όλων των ειδών την ανώμαλη απόλαυση με ζόμπι θεατές! Μπορείτε να βλέπετε δίπλα δίπλα από τη μια πτώματα σε βουναλάκια και από την άλλη Ολυμπιακούς αγώνες, που ευτυχώς επέστρεψαν στο σπίτι τους, συγχαρητήρια σε αυτή την ποιοτική παγκόσμια γενιά!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

“Δεν…δεν θα εξετάσουμε αιτήματα ούτε θα δώσουμε την συγκατάθεσή μας σε έρευνες πλοίων με ρωσική σημαία, αλλά ούτε και στην εφαρμογή άλλων περιοριστικών μέτρων ως προς αυτά”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς σε μία εξέλιξη που ουσιαστικά αποτελεί τελεσίγραφο στην Δύση μετά το επεισόδιο με στο πλοίο ΑLDAY.

Η δήλωση έρχεται φαινομενικά σε πλήρη αντιδιαστολή με την ανάκληση του πλοίου που μετέφερε τρία ανακατασκευασμένα ελικόπτερα Mil Mi-25 και μία συστοιχία του αντιαεροπορικού συστήματος Pechora.

Το ρωσικό τελεσίγραφο ήρθε ως απάντηση στις νέες κυρώσεις της ΕΕ σύμφωνα με τις οποίες απαιτείται οι κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης να πραγματοποιούν έρευνες σε πλοία ύποπτα για μεταφορά όπλων στη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Τι σημαίνουν όλα αυτά: Ότι μπορεί να προκληθεί ανά πάσα στιγμή παγκόμσια κρίση αν η Ρωσία επιμείνει στην αποστολή όπλων στη Συρία. Ουσιαστικά έχουμε ένα εμπάργκο όπλων από την πλευρά της ΕΕ, το οποίο όμως εμπλέκει άμεσα την Ελλάδα: Αν σταλούν ρωσικά πλοία από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας μόνο η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει σε νηοψίες και σε μπλοκάρισμα της .

Την ίδια στιγμή ενισχύεται η δύναμη πυρός του ρωσικού στολίσμου στην Α.Μεσόγειο με την αποστολή ενός ακόμα αντιτορπιλικού του “Ναύαρχος Κουλάκοφ” (κλάσης Udaluoy I) το οποίο αποσύρθηκε από την συμμετοχή του στην πολυεθνική αποστολή κατά της πειρατείας στο Κόλπο του Άντεν.

Την ίδια ώρα τα δύο ρωσικά αποβατικά σκάφη το “Νικολάϊ Φιλτσένκοφ” και το “Σέζαρ Κούνικοφ” επιστρέφουν στην Σεβαστούπολη, καθώς ολοκλήρωσαν την αποστολή τους στην Α.Μεσόγειο που ήταν η άμεση μετακίνηση δυνάμεων στην περιοχή.

Σε αντικατάστασή τους έρχονται αποβατικά έμφορτα με πεζοναύτες από τον στόλο της Βόρειας Θάλασσας που τις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες θα βρίσκονται ανοικτά της Συρίας, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Παρακολουθούμε λοιπόν έναι παιχνίδι υψηλής στρατηγικής από την Μόσχα που στέλνει διαδοχικά στόλους στην περιοχή και έτσι εξηγείται η ταυτόχρονη αποστολή τόσο του στολίσκου από την Μαύρη Θάλασσα και αυτού του Βόρειου Στόλου: Ο πρώτος εστάλη για να προλάβουν καταστάσεις λόγω εγγύτητας με την περιοχή της κρίσης.

Τώρα που πλησιάζει ο στολίσκος του Βόρειου Ατλαντικού με νέα αποβατικά, αποχώρησαν τα αποβατικά της Μαύρης Θάλασσας, αλλά έμεινε στην περιοχή το αντιτορπιλικό κλάσης “Κασίν” για να ενωθεί με τα άλλα σκάφη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>