«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητέ φίλε το παιδί δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ! Μπάσταρδο είναι και ανθέλληνας! Κοιτάξτε το καλά θα δείτε ότι έχει παραχθεί από Κινέζο με λίγο Βόρειο Κορεάτη! Να ρωτήσει τη Μάνα του ποιος είναι ο πατέρας του??? ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τι λέξει μπάσταρδο δεν θα την χρησιμοποιούσα ποτέ για κανένα αθώο παιδί, είναι βρόμικη λέξει της Ελίτ κοινωνίας για να στιγματίζουν την δυστυχία από παλιά! Σε αυτόν όμως πάει γάντι, φωνάζει η φάτσα του είμαι μπάσταρδος!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τελικά είναι και ανεύθυνος και ανόητος, ίσως και… μακάκας!

Τελικά είναι και ανεύθυνος και ανόητος, ίσως και... μακάκας!

Χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην ΚΟ της ΝΔ, μίλησε για κάποιους για «ξένους υπονομευτές», διερωτώμενος εάν πρόκειται για «ανεύθυνους ή ανόητους».

Εννοούσε (προφανώς) αυτόν το απίθανο Φίλιπ Ρέσλερ, αντικαγκελάριο της Γερμανίας. Αργότερα χθες, η αντιπολίτευση στη Γερμανία, το SPD οι Πράσινοι, ζήτησαν από την Άνγκελα Μέρκελ να τον απομακρύνει από την κυβέρνηση λόγω ακριβώς των δηλώσεών του για την Ελλάδα.

Ωστόσο ο Φίλιπ Ρέσλερ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Rheinische Post, επιμένει στις απόψεις του: «Λέγαμε πάντα ότι δεν υπάρχει παροχή χωρίς αντιπαροχή. Οι συνέπειες ήταν πάντα ξεκάθαρες. Ως εκ τούτου οι δηλώσεις μου δεν πρέπει να εκπλήσσουν κανέναν».

Όλα αυτά όταν ο ευρωπαϊκός νότος φλέγεται, η Ισπανία δανείζεται με επιτόκια πάνω από 7,7% και η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας εκτιμά ότι ενδεχόμενη φυγή της Ελλάδας από το ευρώ, θα σημάνει το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Καθίσταται σαφές ότι ο Αντώνης Σαμαράς, χρησιμοποιώντας το διαζευκτικό «ή», έκανε λάθος.

Ο Ρέσλερ είναι και ανεύθυνος και ανόητος- σε βαθμό που μπορείς να τον χαρακτηρίσεις μαλάκα.

ΑΣΚ

ΥΓ: Οι προαναφερόμενοι χαρακτηρισμοί, είναι οι πλέον επιεικείς που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς. Σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να ερευνηθεί αν οι δηλώσεις γίνονται με σκοπό το ίδιο όφελος- πολιτικό εννοώ μην τυχόν και πάει το μυαλό σας σε CDS και άλλα τέτοια, που στη Γερμανία… δεν συμβαίνουν.

http://newpost.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>