«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Κομανέτσι που έγινε Έλληνας πρωθυπουργός!!!

Συγχαρητήρια πατριώτες τώρα έχετε πρωθυπουργό με αρχίδια ή… αρχίδια πρωθυπουργό!

Διαβάζω κάτι αντικειμενικούς δημοσιογράφους που τώρα έχουν κομματική και βολευτική ταυτότητα και έκαναν την αντικειμενικότητα πατσαβούρα!

Ακούστε τι δηλώνουν ότι κάποιοι βάζουν κατά του κοινοβουλευτισμού!!!

(Ύποπτη και επικίνδυνη παγίδα η επίθεση στον κοινοβουλευτισμό)!!!

Αλήθεια δημοσιογραφάρα που τον είδες τον κοινοβουλευτισμό;;;;;;;  

Τώρα την κατοχική και προδοτική κυβέρνηση τι λες κοινοβουλευτισμό!!!

Έβλεπαν τον προδότη Παπανδρέου με τα λεφτα υπάρχουν και αλληθωρίζουν με την μαϊμού Κομανέτσι που έχει ξεσκιστεί στις κολοτούμπες!

Συγχαρητήρια στην αντικειμενικότητα σας?????????

Νέα… στροφή Σαμαρά: στο 30% της δόσης και όχι του εισοδήματος η μείωση των υποχρεώσεων των υπερχρεωμένων

Τα ωραία και παχιά λόγια του Σαμαρά προεκλογικά, έχουν δώσει τη θέση τους στη σκληρή πραγματικότητα: η μνημονιακή συγκυβέρνηση συνεχίζει κάθε μέρα να διαψεύδει όσα έταζε.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ένας δανειολήπτης έχει να εξυπηρετήσει τρία διαφορετικά δάνεια: ένα καταναλωτικό με δόση 600 ευρώ το μήνα, ένα άλλο με δόση 500 ευρώ το μήνα και ένα δάνειο από κάρτες με δόση 300 ευρώ το μήνα.

Για να είναι συνεπής, δηλαδή, πρέπει να καταβάλει στις τράπεζες 1.400 ευρώ (με το μεγαλύτερο ποσοστό, βέβαια, να πηγαίνει για εξυπηρέτηση των ληστρικών επιτοκίων και κάτι… ψίχουλα να πηγαίνουν για να σβήνεται κεφάλαιο δανείου)

Με τους μισθούς να έχουν πάρει την κατρακύλα και την ανεργία να θερίζει, είναι προφανές ότι οι πιθανότητες να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν αυτά τα δάνεια είναι πολλές.

Ο κύριος Σαμαράς, προεκλογικά, είχε τάξει λύση: ο κάθε δανειολήπτης να δίνει το 30% του μισθού του σε δόσεις για δάνεια. Ενδιαφέρουσα προοπτική, πράγματι, που θα έδινε ανάσα σε πολύ κόσμο…

Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, ο υπερχρεωμένος του παραδείγματος, αν έπαιρνε μισθό 700 ευρώ το μήνα, θα ήταν υποχρεωμένος να δίνει τα 230 ευρώ στις τράπεζες και να έχει τα υπόλοιπα 470 για να ζήσει, ει δυνατόν, αξιοπρεπέστερα.

Οι εκλογές, όμως, έγιναν και η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει μια από τις αγαπημένες της… κωλοτούμπες. Θα γίνεται, λέει, ρύθμιση αλλά στο 30% των δόσεων και όχι του μισθού του δανειολήπτη. Τι σημαίνει αυτό σε νούμερα για τον δανειολήπτη του παραδείγματος μας; Πολύ απλά ότι θα είναι υποχρεωμένος να δίνει περίπου 500 ευρώ στις τράπεζες και να του μένουν 200 ευρώ για να ζήσει… Να πληρώσει δηλαδή, εκτός των άλλων, ΔΕΗ, νερό, χαράτσια, εφορίες και έκτακτες εισφορές… αλληλεγγύης

Η ρύθμιση δεν είναι λύση

Τη στιγμή που αναζητείται η κατάλληλη συνταγή για το μεγάλο αυτό πρόβλημα, άνθρωποι της αγοράς υποστηρίζουν πως η λύση δεν βρίσκεται ούτε στη μείωση των καταβολών στο 30% του εισοδήματος, αλλά ούτε και στη μείωση της δόσης, αφού τα μισά δάνεια που ρυθμίζονται (περίπου 800.000) μέσα σε λίγους μήνες ξαναγίνονται προβληματικά , καθώς οι πολίτες αδυνατούν να τα αποπληρώσουν!

Η κοινωνία, λοιπόν, βρίσκεται εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων του οικονομικού επιτελείου για αυτό το τόσο ακανθώδες ζήτημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες συμπολίτες μας…για να δουν πότε θα σταματήσει η Κομανέτσι πρωθυπουργός τις κολοτούμπες;;;

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>