«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αφορά όλους όσοι μέχρι χθες ήταν στο περιθώριο

(ή αλλιώς όσοι τις αξίες τους δεν τις έβλεπαν πουθενά).

Ο περίγυρός μου όλη μου τη ζωή αποτελείτο από ανθρώπους που έβρισκαν ανυπόστατα τα όσα πρέσβευα. Με θεωρούσαν όχι απλώς ουτοπική, αλλά -ακόμα χειρότερα- ότι κουβαλώ ένα πρόβλημα από την κοιλιά της μάνας μου. Ίσως γιατί παρέμεινα όλα μου τα χρόνια σταθερή στις αξίες μου (δεν συμβιβάστηκα).

Όμως.. παρά του ότι δεν με έπειθαν, κουραζόμουν πάρα πολύ γιατί αισθανόμουν η μόνη «τρελή» γύρω μου, επειδή τις αξίες μου δεν τις έβλεπα πουθενά, αλλά και επειδή δεν είχα κάποιον να τα μοιραστώ -αυτά τα παράξενα, τα δικά μου-, κι όσο έμεναν μέσα μου τόσο φούντωναν. (Επιτακτική ανάγκη να τα βγάλω για να μην εκραγώ!)

Κάποια στιγμή (με τα πολλά) κατάλαβα ότι απευθύνομαι σε λάθος «κοινό»! Επίσης κατάλαβα ότι υπάρχουμε -και είμαστε πολλοί-, μόνο διασκορπισμένοι. (Σήμερα θα πω ότι το βρίσκω πολύ λογικό. Για σκέψου να έσπερνε ολόκληρη την συγκεκριμένη κάστα σε ένα χωράφι; Ποιο το αποτέλεσμα; Κανένα. Φύσηξε λοιπόν τους σπόρους και φυτρώσαμε ανάκατα σε διάφορα μέρη. Ένας σε κάθε χωράφι. Για να έρθει το αποτέλεσμα.)

Μετά την αναλαμπή, άρχισα να γράφω και να στέλνω τα κείμενά μου για ανάρτηση σε μπλογκς. Ήξερα ότι για κάθε κείμενό μου υπάρχει ένας αποδέχτης. Ένας που θα πάρει ό,τι έχω να δώσω. Μοίρασμα!

Εκτός του ότι βοηθιέμαι απόλυτα, μιας και όσο δίνω τόσο γεμίζω, είχα κι ένα επιπλέον όφελος. Βρήκα όλους τους ίδιους μου!!!! Από τα κείμενά μου βρεθήκαμε.

Γράφε δίνοντας τον εαυτό σου για να βρεθείς με τους ίδιους σου.

Αν βρει ο καθένας τους δικούς του θα δούμε ότι ήμασταν -από πάντα- χιλιάδες.

Υ.Γ. Με τον περίγυρό μου δεν συνομιλώ, δεν μοιράζομαι. Αυτό το κάνω μόνο με τους ίδιους μου. (Γιατί δεν έχουν να δώσουν, μόνο με ξεζουμίζουν.) Στον περίγυρό μου φέρνω το αποτέλεσμα του σεναρίου ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ. Είμαι οι αξίες μου στη ζωή μου (τρώνε στη μάπα με το στανιό αυτό που κι εκείνοι θέλουν αλλά έχουν πείσει εαυτούς ότι δεν γίνεται. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των ανυπότακτων σπόρων).

 Stefania Ligerou stefanialigerou@gmail.com

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αφορά όλους όσοι μέχρι χθες ήταν στο περιθώριο

 • papos

  To forum MusicHeaven έχει καταντήσει το καταφύγιο του κάθε ξεφτίλα μουσικού, που διαπιστώνει ότι δεν έχει κανέναν απολύτως ακροατή, το καταφύγιο του καθηγητή μουσικής που ψάχνει εναγωνίως πελάτη, του κάθε διευθυντή ωδείου που βλέπει την πελατεία του να εξαφανίζεται και προσπαθεί να κάνει επιδείξεις με χορωδίες και μουσικά όργανα από ξένους μαθητές μια και δεν πατάει γάτα στο Ωδείο του.

  Ένας ξοφλημένος συνθέτης στιχουργός μπαινοβγαίνει στο φόρουμ παίρνοντας μέρος σε συζητήσεις μόνο και μόνο για να μην αφήσει να εκτραπούν σε κριτική των όμοιών του συνθετών που διασκεδάζουν τελευταία το κοινό τους κάνοντας κακόγουστη και παράφωνη παράσταση με κριτική για την Άνγκελα Μέρκελ.

  Στο συγκεκριμένο φόρουμ, το MusicHeaven ή Music Heaven, μόλις κάποιος ρωτήσει το παραμικρό σχετικά με τη μουσική, πετάγονται όλοι οι άνεργοι καθηγητές μουσικής εκλιπαρώντας τον, προσφέροντας μαθήματα μουσικής με ελαχιστότατη αμοιβή, πάντα συνεννοήσιμη και οπωσδήποτε «χαμηλή». Για το λόγο αυτό, δεν χρησιμοποιούν ψευδώνυμο, αλλά βάζουν ολόκληρο το ονοματεπώνυμό τους και δίπλα γράφουν πάντα φανερή την ιδιότητά τους, καθηγήτρια μουσικής, καθηγήτρια πιάνου, καθηγητής πιάνου και ανώτερων θεωρητικών, καθηγητής αντίστιξης και φούγκας ή, για όσους έχουν μουστάκι, καθηγητής βυζαντινής μουσικής (εννοεί ψάλτης, λες και υπάρχει κανένα κορόιδο να πληρώσει να μάθει δίπλα του να ψέλνει).

  Υπάρχει και το online Radio του MusicHeaven ή Music Heaven, το οποίο στην ουσία τι είναι, την ώρα που παίζει κάποιο τραγούδι, εμφανίζεται ένας ξεφτίλας, όπως ο DOMASTER, όπως ο abiectus ή η ixthis μια γρια με κατσαρή φωνή που χρησιμοποιεί ένα avatar με φωτογραφία έξαλλου κοριτσιού με μαύρα γιαλιά, και προσθέτουν μερικές μαλακίες τις οποίες δεν θα ανεχόταν να ακούσει ποτέ κανένας, έξω από το Radio του MusicHeaven ή Music Heaven. Όλοι αυτοί οι αστέρες του Radio του MusicHeaven ή Music Heaven, εμφανίζονται στη συνέχεια και σε ένα chat του MusicHeaven ή Music Heaven και συνεχίζουν την ίδια ακατάσχετη φλυαρία τους, ενώ μαζί τους βρίσκεται η σαχλή sapounofouska και η mary_omikron. Η sapounofouska είναι ένα μηδενικό χωρίς προσωπικότητα, απλά γαυγίζει σε όποιον διαφωνεί στην παρέα που περιγράψαμε παραπάνω στο chat του MusicHeaven ή Music Heaven. Εξάλλου η mary_omikron έχει φτάσει στον ανώτερο βαθμό εξουσίας και ολοκλήρωσης που θα μπορούσε να φτάσει μια γυναίκα και είναι πλέον συντονιστής του φορουμ του MusicHeaven ή Music Heaven. Αυτό σημαίνει στο κουτό της το μυαλό ότι μπορεί διαγράφει ό,τι της γουστάρει ή να το χαρακτηρίζει ως «ποστ αρνητικής αξιολόγησης», ιδιαίτερα μάλιστα όταν της το χαρακτηρίσουν ως ανεπιθύμητο οι παραπάνω o DOMASTER, o abiectus και η γριά ixthis.

  Ιδιαίτερη οργή προκαλούν στην mary_omikron συζητήσεις σχετικά με την πρακτική των Ωδείων να εισπράττουν πριν από τις εξετάσεις του πτυχίου Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Σύνθεσης, ένα ποσό 600-700 Ευρώ, κάτω από το τραπέζι, και φυσικά χωρίς απόδειξη. Τέτοια κομμάτια συζητήσεων διαγράφονται ή χαρακτηρίζονται «ποστ αρνητικής αξιολόγησης». «Ποστ αρνητικής αξιολόγησης» χαρακτηρίζονται επίσης οποιεσδήποτε κριτικές γίνονται για ελεεινές παραστάσεις σε καταξιωμένους καλλιτέχνες (για τις μπαρούφες που λένε) του Λαζόπουλου, του Κραουνάκη (αυτός παίρνει και κρατική επιχορήγηση και συγχρόνως εισπράττει και 15 Ευρώ εισιτήριο στη «Σπείρα» του και αμολάει κακόφωνα ουρλιαχτά προς τον ουρανό αντί τραγουδιού τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του).

  Επίσης και η ελαχιστότατη δυσμενής κριτική για φράση που εκστόμισε η Γαλάνη σε παράστασή της (για τη δικτατορία που μας έχει επιβληθεί με το Μνημόνιο), συνεπιφέρει διαγραφή του σχολιαστικού ποστ ή τον χαρακτηρισμό του ως «ποστ αρνητικής αξιολόγησης» μετά από σχετική εισήγηση της ομάδας των DOMASTER, abiectus, ixthis και sapounofouska, την οποία εισήγηση πάντα δέχεται ανεπιφύλακτα η φίλη τους η mary_omikron.

  Οι DOMASTER, abiectus, ixthis και sapounofouska πείθουν πάντα τη mary_omikron ότι ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγούν από κάποιον είναι να τον προκαλούν με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να τους/τις βρίσει και στη συνέχεια να τον διαγράψουν από το φόρουμ του MusicHeaven ή Music Heaven. Και η mary_omikron με το κουτό μυαλό της τους έχει πιστέψει ότι με τον τρόπο αυτό θα διαγράψει οριστικά και το περιεχόμενο των ποστ και δεν θα υποψιαστεί ο κόσμος τίποτα από ό,τι είχε γραφτεί.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>