«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ε.ΠΑ.Μ.

 Αγαπητοί πατριώτες του Ε.ΠΑ.Μ στενοχωριέμαι πολύ όταν βλέπω ένα κίνημα που φιλοδοξεί να στελεχωθεί με άξια στελέχη και πατριωτικά να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο! Όπως είχα εκφράσει την αντίθεσή μου στην συνεργασία με τον Παπαθεμελή έτσι θα κάνω και με το κάλεσμα στο ΚΚΕ.

Δηλαδή από τον ένα αποτυχημένο και καταδικασμένο από τον λαό στον άλλο.

Και μιλάμε για ένα χώρο σταλινικό αγκυλοτικό και που μόνο προδοσίες έχει να επιδείξει στην ιστορία του! Από τα υπάρχοντα κόμματα δεν με καλύπτει κανένα, είναι όλα μολυσμένα λίγο πολύ! Γνωρίζετε την παροιμία αγάλι αγάλι κάνει η αγουρίδα μέλι; Σε νέους όλων των κοινωνικών στρωμάτων πρέπει να απευθυνθείτε και σε πνευματικούς άξιους και καθαρούς και να αντλήσετε ικανά στελέχη προσεχτικά, για να ξεπεταχτούν οι αυριανοί πατριώτες ηγέτες!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Το ΕΠΑΜ εκτιμά ότι η κατάθεση από το ΚΚΕ σχεδίου νόμου για την κατάργηση όλων των μνημονίων και δανειακών συμβάσεων, μαζί και των εφαρμοστικών νόμων, κινείται σε σωστή κατεύθυνση. Δεν μένει μόνο στην καταγγελία του μνημονίου, αλλά του συνόλου του θεσμικού καθεστώτος διάλυσης, εκποίησης και εκμετάλλευσης της χώρας και του λαού της, που επιβλήθηκε πρώτα και κύρια από την ευρωζώνη, την ΕΕ και την τρόικα σε συνεργασία με την ντόπια οικονομική και πολιτική ολιγαρχία.

Αν και το ίδιο το ΚΚΕ φαίνεται να επιμένει στην αιτιολογική έκθεση του νόμου να μην κατανοεί την ριζική αλλαγή στις εθνικές και κοινωνικές σχέσεις που επέφερε το καθεστώς των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, ωστόσο θεωρούμε θετική την ενέργεια για δυο κύριους λόγους:

Πρώτο, τίθενται στο στόχαστρο όχι απλά οι συγκεκριμένες αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές, αλλά το συνολικό καθεστώς δουλοπαροικίας υπέρ των δανειστών και της ΕΕ.

Δεύτερο, αναδεικνύεται, το θέλουν, δεν το θέλουν οι συντάκτες του σχεδίου νόμου, ότι το πρωταρχικό ζήτημα για τον τόπο μας είναι η Εθνική Ανεξαρτησία, η οποία αποτελεί ταυτόχρονα και το κορυφαίο ταξικό αίτημα της συγκυρίας.

Θεωρούμε καλοδεχούμενο το γεγονός ότι το ΚΚΕ – έστω και αργά – κατανόησε και αναδεικνύει τη θέση αυτή σαν ζήτημα ζωτικής σημασίας για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα.

Ελπίζουμε μόνο ότι το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου να κατατίθεται με σκοπό να δοθεί σκληρή και ουσιαστική μάχη για την υπερψήφισή του –και όχι για την τιμή των όπλων – ή για να αποτελέσει το άλλοθι για μια ακόμα θεατρική παρωδία για τα μάτια του κόσμου. Ότι δεν θα είναι μια προσπάθεια εφησυχασμού των τίμιων φωνών της κομματικής βάσης –ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ κατά κύριο λόγο – που απαιτούν αναπροσανατολισμό της πάλης προς την κατεύθυνση της Εθνικής Ανεξαρτησίας με εδώ και τώρα διαγραφή του χρέους και έξοδο από το ευρώ.

Επίσης, η ίδια η κατάθεση του σχεδίου νόμου βάζει επί τάπητος ορισμένα βασικά ζητήματα που τα θεωρούμε σημαντικά για την παραπέρα πορεία της χώρας.

Πιστεύει στ’ αλήθεια το ΚΚΕ ότι το σχέδιο νόμου και τα προτάγματά του μπορούν να υλοποιηθούν σήμερα; Ή απλά το κατάθεσε μόνο και μόνο για να ξεμπροστιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Αν πιστεύει ότι μπορούν να αποτελέσουν το «πλαίσιο των λαϊκών αγώνων», όπως είπε η Γ.Γ. στην συνέντευξή της, τότε τι προτίθεται να κάνει; Θα ανταποκριθεί το ΚΚΕ στο κάλεσμα συγκρότησης ενός ευρύτατου λαϊκού Μετώπου, ή θα επιμείνει στην προηγούμενη – αδιέξοδη και καταδικασμένη από την ίδια τη δική του εκλογική και κομματική βάση – πολιτική;

Το σχέδιο νόμου που κατάθεσε το ΚΚΕ, ακόμη κι αν είναι τέχνασμα της ηγεσίας του, αποδεικνύει αυτό που το ΕΠΑΜ υποστήριζε εξαρχής: η διαγραφή του χρέους και η έξοδος από το ευρώ στη βάση της ανατροπής του συνόλου των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, δεν είναι ένα αίτημα για το μέλλον, ούτε για μια ταξική εξουσία προδιαγραφών ΚΚΕ. Αντίθετα, το αίτημα αυτό μπορεί άμεσα να επιβληθεί από ένα παλλαϊκό κίνημα με χαρακτηριστικά ενός νέου ΕΑΜ.

Το ΕΠΑΜ , αταλάντευτο στις θέσεις του και αμετακίνητο από τα προτάγματά του, θα  στηρίξει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΚΚΕ , στο μέτρο που αυτή θα αποτελέσει την αφετηρία για τη δημιουργία του ευρύτατου λαϊκού Μετώπου που θα ενώσει όλο το λαό, όλους τους πατριώτες και δημοκράτες στην πάλη για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ χωρίς τεχνητούς, ανιστόρητους  και επικίνδυνους διαχωρισμούς του λαού σε ‘’αριστερούς’’ και ‘’δεξιούς’’.

Tο ΕΠΑΜ πιστεύει πως όποιες ηγεσίες δεν έχουν αντιληφθεί τα μηνύματα των καιρών και δε στρατευτούν στη μόνη ρεαλιστική και πατριωτικά σωτήρια κατεύθυνση – της δημιουργίας  μετώπου , με στόχο την πάλη για εθνική ανεξαρτησία – θα γευτούν – πολύ σύντομα – τον πολιτικό καταποντισμό τους και, τελικά, τον πολιτικό αφανισμό τους .

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ iero.phaethon@gmail.com

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ε.ΠΑ.Μ.

 • ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ

  Αγαπητή Αρχαία Ιθώμη,
  Διάβασα με έκπληξη το σχόλιο που διατυπώθηκε εκ μέρους σου σχετικά με την εκτίμηση της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.Πα.Μ. για την ανακοίνωση του ΚΚΕ. Προφανώς κάθε πολιτικός οργανισμός και μάλιστα αντιμνημονιακός προσπαθεί να συμπαραταχθεί με πολιτικές δυνάμεις που διατυπώνουν δημόσια παρόμοιες ανακοινώσεις. Η εκτίμηση στις εκλογές του 2012 για συνεργασία με αντιμνημονιακά κόμματα ήταν απόφαση του συνεδρίου μας που πραγματοποιήθηκε 6,7,8 Απριλίου 2012.Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στην στάση των κομμάτων που ισχυρίζονταν ότι είναι αντιμνημονιακά όταν προτάθηκε η συνεργασία, άλλωστε η ιστορία θα καταλογίσει ακριβοδίκαια τις όποιες ευθύνες για τη στάση που τήρησαν απέναντι στο Ε.Πα.Μ.
  Όσον αφορά τα στελέχη του το Ε.Πα.Μ. κρίνουν ότι τα 5 προτάγματά του που το κατέστησαν το πλέον πατριωτικό κόμμα που με την μαχητικότητα του δίνει μάχες αλήθειας, μάχες συνέπειας έργου και λόγου το στηρίζουν με όλη την δύναμη της ψυχής τους. Το κόμμα δεν ευρίσκεται και εργάζεται εν κενώ, αλλά ζει την κάθε μέρα και δίνει τις μάχες του στο μέτρο των δυνατοτήτων του.Συνεπώς θα χαιρετίζουμε κάθε πρωτοβουλία που καλέι τον λαό να αντιταχθεί στον αόρατο εχθρό της τραπεζοκρατίας.Γιατί ο εχθρός δεν θα έπρεπε να είναι η όποια πολιτική εκτίμηση προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά η προτροπή να αντισταθείο λαός στην βίαιη διάλυση που επιβάλλει η τρόϊκα σε συνεργασία με την κυβέρνηση.
  Με εκτίμηση για τον αγώνα σου
  Μάντζαρης Γιώργος
  ΑΝ.ΜΕΛΟΣ Ε.Σ.Σ.

  • Αγαπητέ φίλε του Ε.Πα.Μ. φίλε έχω μάθει να κάνω κριτική δυνατά καλόπιστα και καθαρά! Πριν με κρήνης θα έπρεπε να σκεφτείς ότι έχω στα θέματα δική του σελίδα για το Ε.ΠΑ.Μ στην ιστοσελίδα, έχω μόνιμα το TV Ε.ΠΑ.Μ στην αρχή της ιστοσελίδας και έχω γραφτή στους φίλους! Άρα την κριτική μου την έκανα γιατί με ενδιαφέρει το Ε.ΠΑ.Μ. Ας έρθουμε στην ουσία του θέματος διαφωνώ κάθετα με την λογική που μας έφερε στην σημερινή κατάντια, δηλαδή ότι μια και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ας συνεργαστώ με κάτι που διαφωνώ ριζικά, ή αλλιώς να ρίξω λίγο νεράκι στο κρασί μου. Μήπως και δεν διαφωνείτε σε βασικά με το ΚΚΕ;;; Είναι ένα ερώτημα που γεννιέται από την κριτική σου; Σε προσωπικό επίπεδο με το ΚΚΕ και με τα μέλη του δεν θα έκανα ούτε θα κάνω διάλογο ποτές! Γιατί ακόμα και αυτή τι στιγμή που γράφω το ΚΚΕ ζητά από τους λαθρομετανάστες να εξεγερθούν, δηλαδή διαχρονικοί προδότες! Το Ε.ΠΑ.Μ για μένα πρέπει να πείσει αυτούς που λέγονται αποχή και ακομμάτιστους, το ποσοστό αυτό κάνει πλειοψηφία!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>