«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα τελευταία 24ωρα της Χαλυβουργίας Ασπροπύργου Πηγή:www.capital.gr

Έλληνες παζαριώτες, εργαζόμενοι και απολυμένοι της Χαλυβουργικής ανάψτε πρώτη την σπίθα της ανεξαρτησίας, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ! Κάντε κατάληψη του εργοστασίου και αναλάβετε να το δουλεύεται, διώξτε τους αλήτες από μέσα! Έλληνες έχετε σκεφτεί την καταστροφή και το χτύπημα με το κλείσιμο του Χάλυβα; Αυτός είναι ο σκοπός του ντόπιου και ξένου προδοτικού συμφερτού! Θα είναι η χαριστική βολή στην πολεμική βιομηχανία, στην οικοδομή, στις βιοτεχνίες, και με την σκέψη έχω ανατριχιάσει. Πάρτε τις τύχες σας δυναμικά στα χέρια σας, βρισκόμαστε λίγο πριν τον θάνατό μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Του Γιώργου Κράλογλου

Η κυβέρνηση χαϊδεύοντας, προφανώς και για δικούς της λόγους, τα αυτιά του ΠΑΜΕ περιορίστηκε μόνο σε ευχές για την τύχη της μονάδας Ασπροπύργου και απέφυγε την παρέμβαση ουσίας. Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, ένιψε τας χείρας του με μια δήλωση – ευχολόγιο για το καλό της Ελλάδας και την καλή τύχη του 9μηνου πολέμου στο χώρο της χαλυβουργίας (“το υπουργείο κατέβαλε και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή συμφιλιωτική προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της Χαλυβουργίας. Το εργοστάσιο πρέπει να επαναλειτουργήσει προς όφελος της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και των ίδιων των εργαζομένων”, δήλωσε χθες ο κ. Βρούτσης).

Εκτός από την πίεση προς τον χαλυβουργικό όμιλο για αποδοχή των θέσεων του ΠΑΜΕ (γνωρίζοντας βέβαια την οριστική άρνηση του ομίλου) δεν έκανε καμία άλλη επικοινωνία και δεν μίλησε για εναλλακτικό σχέδιο όπως αναμένετο.

Αυτή είναι η ουσία των εξελίξεων στην υπόθεση της μονάδας Ασπροπύργου της Χαλυβουργίας Ελλάδος του ομίλου Μάνεση και αυτή είναι η προοπτική λουκέτου της μονάδας. Το ρεπορτάζ με τις λεπτομέρειες των εξελίξεων εστιάζεται στα εξής:

• Τη Δευτέρα, ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους επικεφαλής του ομίλου Μάνεση και τους ενημέρωσε μόνο για τις θέσεις του ΠΑΜΕ οι οποίες αφορούν την επαναπρόσληψη των 120 απολυθέντων με πρώτη φάση τους 40 και χρονοδιάγραμμα τους άλλους 80. Η απάντηση που πήρε ο κ. Βρούτσης ήταν ότι οι απολύσεις δεν έχουν σκοπιμότητα αλλά δεν υπάρχει εργασιακό αντικείμενο για τα 120 άτομα.

• Την Τρίτη, ο όμιλος της Χαλυβουργίας Ελλάδος περίμενε πρόταση του υπουργείου Εργασίας για να συζητηθεί και να λυθεί πιθανόν η κρίση. Πρόταση δεν υπήρξε, ενώ δεν υπήρξε και άλλη επικοινωνία, πέραν αυτής της Δευτέρας.

• Σήμερα το πρωί το υπουργείο Εργασίας ζήτησε από τη διοίκηση της Χαλυβουργίας Ελλάδος του ομίλου Μάνεση να παρατείνει για 24 ώρες την απόφασή της να κατατεθεί πρόταση διαβούλευσης με ομαδικές απολύσεις και κλείσιμο της μονάδας του Ασπρόπυργου.

• Στον όμιλο Μάνεση επικρατούν δυο τάσεις: η μία να κατατεθεί η πρόταση διαβούλευσης για τις απολύσεις και το κλείσιμο του εργοστασίου σήμερα και η άλλη να δοθεί 24ωρη παράταση. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί μέχρι το βράδυ.

• Ανεξάρτητα από το διαδικαστικό μέρος στον όμιλο Μάνεση η προδιάθεση που επικρατεί είναι να τελειώνουν με το θέμα και να κλείσουν το εργοστάσιο μέσα στις επόμενες ημέρες.

• Αυτό σημαίνει αυτόματη απόλυση άλλων 240 ατόμων από τη μονάδα Ασπροπύργου και απώλεια εισοδήματος σε 500 περίπου συνεργάτες και προμηθευτές του εργοστασίου από τη γύρω περιοχή και από την Αττική γενικότερα.

• Το εργοστάσιο του Βόλου θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι 365 εργαζόμενοι της μονάδας αυτής που αρνήθηκαν υποταγή στο ΠΑΜΕ θα συνεχίσουν να έχουν τις θέσεις εργασίας τους με κανονικό ωράριο και με το μισθό που δικαιούνται.

http://www.capital.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>