«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιοι κρύβονται πίσω από την προδοσία της Ελληνικής γλώσσας;;;

Πέρα από την πατριωτική πλευρά του θέματος που αφορά την ύπαρξη ενός έθνους και στην περίπτωση της Ελλάδος που δίδαξε τα γράμματα, είναι ακόμα ποιο επικίνδυνο και σοβαρό!

Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με το ρητό το τερπνό μετά του ωφελίμου!

Πίσω από αυτή την μαχαιριά πισώπλατα κατά της Ελληνικής γλώσσας, κρύβονται τεράστια εκδοτικά  κοράκια, συμφέροντα με απύθμενα κέρδη!

 Σκεφτείτε τον οργασμό των εκδοτικών οίκων και την αλλοίωση που θα επιφέρουν σε στιλ δούρειου ίππου μέσα σε εκατομμύρια εκδόσεις σε όλο τον κόσμο, αφού όλα τα βιβλία θα καούν στην πυρά των συμφερόντων με αντικατάσταση!

Βάλτε καλά στο μυαλό σας όταν ανοίγετε ένα βιβλίο και ο τάδε εξηγεί την ιστορία αλλοιωμένη και τρέχετε σε άλλα βιβλία να βρείτε που είναι το ιστορικό ψέμα! Σκεφτείτε τι θα γίνει με τα εκατομμύρια βιβλία!

 Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια‼!

Πρώτον η νέα τάξη θα επιφέρει ένα πλήγμα θανατηφόρο στον Ελληνισμό άνετα και δεύτερο μιλάμε για τον μεγαλύτερο χορό όχι σε δις αλλά σε τετράκις‼!

Δεν είναι μια τυχαία προδοσία όταν βλέπεις όλα τα πουλημένα ΜΜΕ και 140 πρυτάνεις κατασκευαστές της προδοσίας, να υποστηρίζουν τους προδότες που έφτιαξαν τα βιβλία του δημοτικού, εναντίον της δασκάλας!

Σκεφτείτε το μέγεθος της προδοσίας και των συμφερόντων που μέσα σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς μόνο  μια δασκάλα τόλμησε να διακινδυνέψει τι ζωή της, γιατί της συνιστώ να προσέχει,  γιατί με αυτούς που τα έβαλε, είναι και πολλά τα λεφτά , αλλά  έχουν και την παγκόσμια δύναμη των δολοφόνων! Το ίδιο συνιστώ και στον Πολύδωρα αν δεν το έκανε για προσωπικό εφέ να τιμωρήσει την παράταξή του που ενορχηστρωμένα το 90% αυτοί που οργάνωσαν και υποστηρίζουν σθεναρά αυτή την προδοσία με δελτία τύπου από τις οργανώσεις της ΟΝΕΔ   είναι από την παράταξή του!

Ένα παράδειγμα παρακάτω!!!

Καλαμάτα, 16 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  Ο.Ν.ΝΕ.Δ

Ο Μουφλουζέλης, οι συνωμοσίες και η Γραμματική του Δημοτικού

Τις τελευταίες ημέρες όσοι σερφάρουμε στο διαδίκτυο έχουμε διαβάσει κείμενα επί κειμένων σχετικά με το μεγάλο ερώτημα των τελευταίων ημερών. Πόσα είναι τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας 5 ή 7;

Αν πιστέψουμε το παρακάτω ρεμπέτικο του Γιώργου Μουφλουζέλη, η απάντηση είναι 7:

Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο
ούτε έχω μάθει γράμματα πολλά
ξέρω όμως ένα κι ένα κάνουν δύο
και πως τα φωνήεντα είναι εφτά

Επίσης αν πιστέψουμε τους κάθε απόχρωσης συνωμοσιολόγους κάποιο αόρατο χέρι έχει επέμβει στη Γραμματική της Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού για να αφαιρέσει τα γράμματα της ελληνικής γλώσσας.

Ο «πιο καλός ο μαθητής» όμως, που «φιλοδοξεί να βγάλει το σχολείο και να μάθει γράμματα πολλά» προτιμά να πιστέψει τους ειδικούς επιστήμονες και όχι τους στιχουργούς ή τους συνωμοσιολόγους.

Εμείς λοιπόν λέμε να πιστέψουμε:

  • τον Μανώλη Τριανταφυλλίδη, συγγραφέα της Γραμματικής, που ήδη από τη δεκαετία του ‘40 αναφέρει ότι τα φωνήεντα είναι 5, όταν μιλάμε για φθόγγους και όχι για γράμματα

  • τον καθηγητή Μπαμπινιώτη που αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι στη γλώσσα μας προφέρουμε πέντε 5 φωνηεντικούς φθόγγους, 5 φωνήεντα, αλλά έχουμε περισσότερα γράμματα, 7 μονογράμματα και 5 διγράμματα για να δηλώνουμε στη γραφή των λέξεων τα 5 φωνήεντα.

  • τον καθηγητή Καζάζη, Πρόεδρο του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, που αποτελεί επιστημονικό σύμβουλο του Υπουργείου Παιδείας, που λέει σε ανακοίνωση του Κέντρου ακριβώς το ίδιο: τα φωνήεντα, δηλαδή οι φωνηεντικοί φθόγγοι, είναι 5, ενώ τα γράμματα, δηλαδή η γραπτή απόδοσή τους, είναι 12: 7 μονά γράμματα (α, ε, ι, η, υ, ο, ω) και 5 διγράμματα: τα ει, οι, υι, το αι, και το ου.

Καταληκτικά η «Νέα Ελληνική Γραμματική της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού είναι επιστημονικά ορθή.

Ως Ο.Ν.ΝΕ.Δ. πιστεύουμε ακράδαντα ότι  η επιστημονική ορθότητα αποτελεί τη μόνη βάση τόσο για την εκπαίδευσή μας, όσο και για την προάσπιση της Ελληνικής Γλώσσας. Όλα τα υπόλοιπα είναι για θεωρίες συνωμοσίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ

Δεν βάζω τις διευθύνσεις των οργανώσεων γιατί δεν έχω σκοπό να θίξω ανθρώπους, αλλά την πολιτική τους σκοπιμότητα.

Αυτή η παράταξη δια στόματος Σαμαρά θέλει να αναδιοργανώσει το κράτος!!!!!!!!!!!! Ωχ συμφορά μας!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>