«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Οργανωμένο σχέδιο» Ο Πολύδωρας καλεί σε εξέγερση για τα… φωνήεντα

Συγχαρητήρια στον  κύριο  Πολύδωρα, αυτό είναι όντος πατριωτικό! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σχεδόν μόνη της ξεκίνησε αγώνα κατά των 140 προδοτών και αυτών που κρύβονται πίσω τους! Κύριε Πολύδωρα σε συμβουλεύω να προσέχεις γιατί από τον δικό σου πολιτικό χώρο έχω δελτία τύπου σε αυστηρό τόνο υπέρ τον 140 προδοτών πρυτάνεων!!! Με εξύβρισαν με χλεύασαν ακόμα και ιστολόγια πατριωτικά, που τώρα ξέρω ότι δεν είναι πατριωτικά αλλά χαφιέδες!!!

Ζήτω Η Ελληνική γλώσσα, ζήτω η λαϊκή επανάσταση! Ας γίνουμε ένα κύμα να πνίξουμε τους προδότες!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σκληρή απάντηση στους 140 πανεπιστημιακούς οι οποίοι  υπερασπίστηκαν τα όσα γράφει το νέο εγχειρίδιο γραμματικής έδωσε ο Βύρων Πολύδωρας καλώντας τους «Συνέλληνες» σε πνευματικό πόλεμο.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής  πήρε το μέρος της δασκάλας του 1ου δημοτικού σχολείου Ραφήνας η οποία ανέδειξε το θέμα και μάλιστα πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην οποία υπογραμμίζει:

«Μετά λύπης μου, όπως διαβάζω σε όλες τις εφημερίδες πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου.
Η διάλυση της γραμματικής και της γλώσσας γίνεται με. «επιστημονική» υποστήριξη βαρέως πυροβολικού 140 πανεπιστημιακών! Δεν είναι λάθος ή αμέλεια. Είναι «προμελέτη».

Μας λέγουν με πρωτοφανή οίηση: «Πώς τολμάτε, εσείς οι μη λέκτορες, οι μη ειδικοί, οι μη γλωσσολόγοι, οι αγράμματοι, μ’ ένα λόγο να αντιστέκεσθε;».

Επομένως, ΠΟΛΕΜΟΣ! Γρηγορείτε Συνέλληνες!»

http://www.protothema.gr/

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ/ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ/ΜΑΟΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960, ΒΑΘΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΥΒΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΓΛΩΣΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΤΛΠ. Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΣΧΟΛΙΟ:

Αν σταθούμε στο χαμηλότατο επίπεδο των δήθεν ταγών (του κ$%^&λου) της νεο-ελληνικής Παιδείας, μάλλον θα πρέπει να δεχτούμε πως ο Πολύδωρας και η γνώμη του έχουν σαφώς υψηλότερη βαρύτητα από αυτή 140 μούλων που παριστάνουν τους ειδήμονες… του…………..λου! ΥΓ: Ένας πολύ έμπειρος διεθνολόγος ο Ρέϋνολντς είχε κάποτε πει πως ένα έθνος (πόσο σε μάλλον ένα Κράτος Έθνος) το κατακρυμνίζεις κτυπώντάς το στη Θρησκεία (αν έχει) και σίγουρα στη Γλώσσα…….. Τυχαίο; Ο Ρέϋνολντς -που διδάσκεται σε πλείστα βρετανικά πανεπιστημία- έχει συνδράμει πολλές φορές το think tank CFR (Council for Foreign Relations), το σκιώδες κατά πολλούς US State Department……..

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>