«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βιβλία χωρίς τις Ελληνικές αποικίες! Τα γράμματα της Γλώσσας! Οι Πομάκοι να μαθαίνουν υποχρεωτικά Τούρκικα!

Δεν έχει όριο πλέον ο αφελληνισμός και η προδοσία του Υπουργείου παιδείας στα εγχειρίδια του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου!

Αδιάψευστος Αμερικανικός Χάρτης που δείχνει ελληνική τη Μακεδονία, κατά την εισβολή του Χίτλερ, Απρίλιος 1941! Το χάρτη τον δανείστηκα από http://orionhellas.blogspot.gr/

Αυτούς τους χάρτες πάση θυσία δεν πρέπει να τους μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα!

 Η προδοσία δεν συντελείτε από λίγους, αλλά από πολλούς, και δεν γίνετε σήμερα αλλά δεκαετίες, απλά τώρα φαίνονται τα φρικιαστικά αποτελέσματα!!! Και αυτό γίνετε ενορχηστρωμένα από όλη τη βουλή προστάτη του συντάγματος, και όλους τους πολιτικούς χώρους! Για αυτό και είναι ανατριχιαστικό, γιατί είναι πάντα με τον μανδύα του εκσυχρονισμού για να αποστομώνουν αυτούς που θα διαμαρτυρηθούν ως αναχρονιστές!

Συγκεκριμένα στα βιβλία της ιστορίας έχουν αφαιρεθεί οι χάρτες των Ελληνικών αποικισμών της κλασσικής εποχής στις περιοχές της Μεσογείου, Ευξείνου Πόντου και Βαλκανίων, με αποτέλεσμα ο Ελληνικός κόσμος εκείνης της εποχής αντί να φαίνεται ως μια κραταιά αυτοκρατορία, φαντάζει πλέον ως μια κουκκίδα στα μάτια των μαθητών όπως έδωσε εντολή η νέα τάξη και ο ανθέλληνας Κήσιγκερ!!!

 Όλα αυτά δεν είναι τυχαία ούτε συνομοσιολόγοι είμαστε, αλλά ούτε και απάτριδες είμαστε, ούτε ανήκουμε στους δουλικά προσκείμενα στον αφέντη τους, που όπου βρεθούν και σταθούν λένε… έλα… μωρέ πάντα η Ελλάδα είχε αφέντες!!!

Για ποιόν λόγο και από ποιους όμως επιτελείται αυτή η σταδιακή αποξήλωση της ιστορίας μας; Πως ολόκληρη βουλή υποτίθεται με διαφορετικές ιδεολογίες δεν ανοίγει μύτη;;; Πως χιλιάδες δάσκαλοι καθηγητές και πνευματικοί κάνουν προδοτικά την πάπια;;; Η καθόλα αρμόδιοι καθηγητές, δάσκαλοι έχουν χάσει κάθε αξία και σεβασμό προς το λειτούργημά τους και έχουν επιδοθεί εκτός εξαιρέσεων σε επενδύσεις επάνω στους μαθητές!!!

Σίγουρα προσπαθούν γενίτσαροι δωσίλογοι να σταματήσουν να καλλιεργούν στο υποσυνείδητο των μαθητών τη μεγαλειώδη κληρονομιά του Ελληνισμού και να την αντικαταστήσουν με μιζέρια και ηττοπάθεια! Εδώ  εφαρμόζετε αντίθετα ο “Εγγελ κρύβε κόβε σιγά σιγά σε ανύποπτο χρόνο μέσα σε δεκαετίες αλλοιώνετε η γενιά που θα κληρονομήσει την προηγούμενη!

Προδοτικοί κύκλοι προσπαθούν να ”βιάσουν” την Ελληνική ιστορία! Γιατί πλέον στα σχολεία δεν δίνουν στα παιδιά μας αξίες, αρετές, αλληλεγγύη, ειρήνη, αγάπη στην οικογένεια; Καλλιεργούν την απαξίωση στους γονείς και γενικά στην τρίτη ηλικία και στα ευγενικά ιδανικά. Γιατί δεν τους μαθαίνουν τα πραγματικά γεγονότα;

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>