«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι 140 πρυτάνεις Επιστήμονες του θανάτου της Ελληνικής Γλώσσας, μας δηλώνουν με θράσος την προδοσία τους με την Βούλα του κράτους, υπερασπιστή της Γλώσσας!!!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

«Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ»

ΕΔΡΑ:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Α.Π.: 33/2012

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΗΣ

       Ίδού τι μέλλεται ν΄ άποτελέση… «έξέλιξιν» της Έλληνικής Γλώσσης! Αύτό θέλει είναι το κατάντημα της Γλώσσης των Θεών! Και οί εύθύνη δι΄ αύτήν την άθλιότητα δεν βαρύνει μόνον τους ψευδοδημοτικιστάδες μεταφορείς των έμμονών περί άποδιαρθρώσεως της Έλληνικής Γλώσσης των Φιλήντα και Βηλαρά! Αύτοί  όμως άεργοι, χωρίς ένδιαφέροντα περί ζωής και κοινωνίας, μακράν των όραμάτων του Έλληνισμού και έκ μιάς σχιζοφρενούς προδιαθέσεως ύποβαθμίσεως των έπιτευγμάτων των Προγόνων μας κινούμενοι, «θεωρητικοί» του «πνευματικού» μικροελλαδιτισμού, την έξουθένωσιν των πολιτιστικών αύτού κληρονομιών άπεργάσθησαν. Έμείς όμως οί λοιποί περί τά Έθνικα ένδιαφερόμενοι, μακράν και πέραν των τεχνητών διαιρέσεών μας διά…κομματικών συνόρων εύρισκόμενοι, τι έπράξαμεν; Διατί δεν άντιδράσαμεν; Την ψευδογραμματικήν της ψευδοδημοτικιάς ό Ράλλης και ή λοιπή πολύχρωμος «συντροφία» του την έπέβαλεν διά διαταγμάτων, όχι διά δημοψηφίσματος; Την όντως Γραμματικήν των Έγγραμμάτων του Άχιλλέως Δαρδανού(Τζαρτζάνου) έπρεπε να διατηρήσωμεν έμείς! Διοικούμενα άπό έμπαθείς ψευδοδημοτικιστάς και ψευδοπροοδευτικούς «πανεπιστήμια» κατεκρατούσαν αύτοί; Άνοικτά Πανεπιστήμια Έλληνικής Άγωγής και Παιδείας ίδρύσομεν έμείς!  Άλλως, μέχρι πραγματικής Άλλαγής είς τους νόας των κομματικών προβάτων, ώς καί είς τους νόας των άλλων προβάτων, έκείνων των άγομένων και φερομένων παρά του θρησκευτικοφανούς όλοκληρωτισμού, θα τελούμεν ύπό καθεστώς πνευματικής ύποτελείας! Όπερ έπέβαλεν ή ύπό τον Άμπραχάμ Έλεάζαρ συμμορία των Άκατονομάτων της Ούασιγκτώνος…Και δεν θα πταίουν αύτοί διά την όλοκλήρωσιν του έπονειδίστου δι΄ ήμάς αύτού «έργου» των: Της Έξουθενώσεως του Έλληνισμού…Ήμείς θα πταίομεν…

Άναγνώσατε, λοιπόν, κατωτέρω το περιεχόμενον, είς την νέαν…έξελεικτικήν φάσιν της «έλληνικής» μας  «γλώσσης» συντεταγμένου, κειμένου γραπτού μαθητρίας δημοτικού σχολείου και συναγάγετε τά συμπεράσματά σας περί του τι θέλει έπιφυλάξαι ήμάς ή τοιαύτη κατάστασις:Έθνος άγλωσσον!

Έν Θεσσαλονίκη τήι 10ηι Ίλαίου(Ίουλίου) 2012 μ.Ά.Τ.

Διά την Ε.Ε.Μ. «Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ»

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ-ΓΟΥΣΙΟΣ

Κωνσταντίνος Βλάχος vl_aias@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Οι 140 πρυτάνεις Επιστήμονες του θανάτου της Ελληνικής Γλώσσας, μας δηλώνουν με θράσος την προδοσία τους με την Βούλα του κράτους, υπερασπιστή της Γλώσσας!!!

  • Yiorgos

    Αυτοι οι αλητες ειναι επικυνδινοι προδοτες ξευτιλισμενοι και εφιαλτες, πιστευουν σε αυτους που θελουν να μας εξαφανισουν σαν Εθνος και προσπαυουν με καθε τροπο οπως τα εγκαταλελημενα αρχαια μνημια και βαζουν χερι και στην γλωσσα μας.Πρεπει να ξεσικωθουμε και να τους κρεμασουμε με συνοπτηκες διαδικασιες στην Ομονοια.Αν αυτοι ειναι επιστημονες τοτε εγω ειμαι αστοναυτης.

    Αυτους ψηφιζουμε αυτους εχουμε.

    Αλοιμονο μας.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>