«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς Τους Διεφθαρμένους Έλληνες.

Φίλοι μου Γιάσας.

Βαρελίδης Ευάγγελος

Χωρίς να με γνωρίζεται και να σας γνωρίζω, αν και σας έχω πληρώσει ακριβά κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου καριέρας, σήμερα, ήρθε η ώρα να απευθυνθώ σε Σας, τους Διεφθαρμένους Έλληνες όλων των κατηγοριών. Και τούτο, διότι Εσείς οι Διεφθαρμένοι είστε η μόνη αξιόλογη ομάδα ανθρώπων σε τούτον τον τόπο, που Ιστορικά τουλάχιστον, πάντα τον διασώζατε από τα νύχια των διάφορων αρπακτικών που κατά καιρούς με λευκά γάντια στα χέρια εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες και διαχειριστές του..

Γιατί Φίλοι μου τι ήταν όλοι εκείνοι οι Αρχιδάτοι Λεβέντες του 1821. Κλέφτες και αρματολοί δεν ήταν;  Δηλαδή Διεφθαρμένοι, που το σύστημα τους πλήρωνε και ενίοτε τους κατεδίωκε!! Το σίγουρο πάντως είναι, ότι  ΔΕΝ ήταν πρόβατα. Σεις λοιπόν, οι Διεφθαρμένοι Ακαδημαϊκοί, οι Διεφθαρμένοι Δικαστικοί, οι Διεφθαρμένοι Γιατροί, ειδικά οι μαιευτήρες, οι Πολιτικοί, οι Στρατιωτικοί, οι Συνδικαλιστές, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι Διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι, εσείς οι απλοί καθημερινοί και Διεφθαρμένοι Έλληνες. Σας αποκαλώ όλους έτσι, διότι ποιος έντιμος άνθρωπος θα επέτρεπε να εκπορνευθούν τα παιδιά του, να καταντήσουν ναρκομανείς οι φίλοι του, οι συγγενείς του, η Πατρίδα του. Ποιος έντιμος άνθρωπος θα επέτρεπε να καίγετε η σημαία του από αλήτες και να γίνει η Γη που τον τρέφει χωματερή, ποιος έντιμος άνθρωπος θα άφηνε την Ανθρωπότητα να καταντήσει το βδέλυγμα της φύσης, παρά μόνον ένας ασεβής και διεφθαρμένος άνθρωπος…..

Γνωρίζετε ποια η αιτία της διαφθορά σας; Γιατί Διαφθαρήκατε; Με ποιόν τρόπο σας διεύθυραν; Δεν γεννηθήκατε διεφθαρμένοι, σας εκπαίδευσαν στη διαφθορά. Τίποτε δεν γεννιέται διεφθαρμένο. Η Ζωή εξελίσσετε μέσω της Ευδαιμονίας, της Αρμονίας, της Αγαθότητος και της Αγάπης, όχι της Διαφθοράς.

Όμως δεν είστε οι μόνοι Διεφθαρμένοι, όλο το Σοβιετικό μπλοκ ήταν διεφθαρμένο την δεκαετία του 70 και εξ’ αιτίας Αυτής της διαφθοράς του, ο περίφημος και έντιμος Γκορπατσώφ το άλλαξε και το παρέδωσε στους Αδιάφθορους Ολιγάρχες, μετατρέποντας τον μισό πληθυσμό της Γης σε ζήτουλες και πόρνες…. Αυτός πια κι’ αν ήταν αδιάφθορος!

Φίλοι μου, η Διαφθορά δεν είναι έμφυτη στη Φύση, η Διαφθορά είναι παρά φύση κατάσταση και είναι ο καλύτερος και ο πιο έξυπνος τρόπος πολιτικοοικονομικής εποπτείας, που οι Αδιάφθοροι Αφέντες έχουν εφεύρει. Πολύ παλιά εφεύρεση, δημιουργούμε αμαρτωλούς και μετά τους ψήνουμε επειδή έγιναν αμαρτωλοί. Στη συνέχεια διαφθείρουμε τους εναπομείναντες αμαρτωλούς και μετά τους τα παίρνουμε όλα εν δικαίω. Άριστη τακτική και πολύ αποτελεσματική.

Έτσι και εσείς, έπρεπε να διαφθαρείτε πρώτα για να καταντήσετε φοβισμένα πρόβατα σήμερα.  Πολύ εύκολη υπόθεση για την εξουσία μας. Μετά από έναν φυτευτό και αιματηρό εμφύλιο που έκαψε την Αρετή και από τις δύο παρατάξεις,  με τέτοια άριστα ΜΜΕ, και με τόσα λαμπερά ξανθά ηδονικά είδωλα ευτυχίας γύρω σας και εύκολα στη αγορά τους, πώς να μην διαφθαρείτε;

 Όσο παράξενο όμως κι’ αν σας φαίνεται Εγώ απευθύνομαι σε Σας τους διεφθαρμένους, διότι εσείς έχετε το αλάτι που θα κάνει τη διαφορά στο μενού που ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι «Αγορές» και οι ξεβράκωτοι πια υπηρέτες τους, οι πολιτικοί.

Αισθάνονται τόσο σίγουροι για την επιτυχία και ασφάλειά τους, με τόσους πεινασμένους λαθρομετανάστες και μουτζαχεντίν που έχουν μαζέψει γύρω τους και ειδικά με τα ολίγα δικά μας πουλημένα σκουλήκια. Ώστε έριξαν τις μάσκες και διασκεδάζοντας πάνω από τον αφόρητο πόνο της προδοσίας που αισθανόμαστε μας ειρωνεύονται, μας συκοφαντούν, μας βρίζουν και  μας οδηγούν σε μια έντεχνη αιματοχυσία αν αντιδράσουμε, από την οποία δεν θα μείνει τίποτε όρθιο, παρά μόνον μια αρρωστημένη ανάμνηση η οποία θα είναι πολύ χρήσιμη στους μελλοντικούς αφέντες. Και όλα αυτά βεβαίως με τις ευλογίες της Εκκλησίας, η οποία δεν παραλείπει ποτέ να ορκίζει τις εκάστοτε πολιτικές εξουσίες να κάνουν σωστά τη δουλειά τους!!

Και αυτοί βεβαίως την κάνουν πολύ καλά, όπως δείχνουν τουλάχιστον μέχρι τώρα τα πράγματα..

Αυτό, εσείς οι διεφθαρμένοι Έλληνες μην το ξεχνάτε ποτέ.

 Παρ’ όλα αυτά όμως, Εγώ και πάλι απευθύνομαι σε Σας τους διεφθαρμένους Έλληνες, διότι φίλοι μου Εσείς είστε οι αιώνιοι απόγονοι εκείνων των Αρχαίων Ελλήνων που πάντα θα λάμπουν στους Αιώνες….

Διότι εκείνοι οι Αρχαίοι μας πρόγονοι είπαν κάποτε.  Εγώ Είμαι Άνθρωπος, Εγώ Υπάρχω, Εγώ Θέλω, Εγώ Είμαι Συνδημιουργός του Κόσμου και δεν είμαι δούλος κανενός Θεού και Ιερέα!!

Και αυτό δεν τους συγχωρέθηκε Ποτέ.

Αυτόν Σπόρο ιδιοποιήθηκε το Αβρααμικό Ιερατείο και μέσω αυτού του Σπόρου έφτασε μέχρι εδώ, καταστρέφοντας μέσω της Διαφθοράς όλα τα ΕΓΩ των Εθνών.

Όμως εκείνος ο Σπόρος του ΕΓΩ, που πρώτοι οι Έλληνες έδωσαν στην Ανθρωπότητα, δεν πέθανε ποτέ και δεν πεθαίνει ποτέ, διότι είναι το αιωνίως  Όντος Ων κάθε πλάσματος της Δημιουργίας και χωρίς το οποίο ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει Ζωή και Κόσμος.

Εκείνος ο Ελληνικός σπόρος έφερε την Ανθρωπότητα Εδώ, στο κατώφλι του Σύμπαντος και της Κόλασης. Εκείνος ο Ελληνικός σπόρος του Εγώ Είμαι, Εγώ Θέλω, Εγώ Υπάρχω, είναι και αυτός που θα αντιστέκεται αιωνίως σ΄Αυτούς, τους διαφθορείς και εμπόρους των πάντων.

 Στην πραγματικότητα, εκείνοι οι υπέροχοι Έλληνες του παρελθόντος δεν έχασαν τον πόλεμο με το Αβρααμικό Ιερατείο, απλά, όταν κατάλαβαν ότι η Γνώση και η Σοφία ήταν για λίγους όπως και τώρα είναι, συμβιβάστηκαν και χάθηκαν στην Ιστορία. Κατανόησαν ότι τα πρόβατα είναι μόνιμα κάτω από την εποπτεία του Παγκόσμιου Νόμου του ΜΑΤΡΙΞ και μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισαν συμμαχία και από κοινού συνεργασία για την Πλανητική κυριαρχία με το Ιερατείο εκείνο, το οποίο γνωρίζοντας καλά την λειτουργία του ΜΑΤΡΙΞ, έδινε τις ασφαλέστερες εγγυήσεις, της από κοινού μελλοντικής τους κυριαρχίας.

Τι είναι το ΜΑΤΡΙΞ;

Βρίσκεται  βαθιά στο αποκεκριμένο νόημα της φράσης  «ΗΝ ΠΑΣΑ η ΓΗ ΧΕΙΛΟΣ ΕΝ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΜΙΑ ΠΑΣΙ» Γι’ Αυτό κι’ από τότε, οι Γνώστες της Δύναμής του ΜΑΤΡΙΞ προκάλεσαν τη ΒΑΒΕΛ.  

Εδώ δεν βρισκόμαστε σήμερα, στη Βαβέλ; Έργο των διαχειριστών του ΜΑΤΡΙΞ είναι!!

 Όταν ανακαλύψετε την μια αιώνια πρακτική επικοινωνίας όλων των όντων της Γης, όταν κατανοήσετε τον Νόμο της διαρκούς επαναφοράς του Ωριγένη, που μια διεφθαρμένη μορφή του πέρασε στο «Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα». Όταν κατανοήσετε την σύνδεση και ανάπτυξη των αρνητικών σας Συναισθημάτων που καταστρέφουν την ομορφιά στη Ζωή σας, με όλα τα κολοπρογράμματα της τηλεόρασης. Όταν κατανοήσετε ότι κάθε αναπνοή σας, ακόμη και η πρώτη στο σφαγείο του μαιευτηρίου, είναι φορτωμένη με ακατανόητο φόβο και πόνο.

Όταν κατανοήσετε ότι όλο το δίχτυ της ανυπόφορης δυστυχίας που σκεπάζει τον Πλανήτη του Ανθρώπου πλέον, είναι αποτέλεσμα της Βούλησης των διαχειριστών του, τότε θα καταλάβετε τι είναι το ΜΑΤΡΙΞ, πως δουλεύει, πως επιβάλλεται και πως μέσω Αυτού οδηγηθήκαμε σήμερα Εδώ. Το ΜΑΤΡΙΞ είναι το εργαλείο του Θεού ή της Δημιουργίας που διαιωνίζει τη Ζωή. Μέσω του ΜΑΤΡΙΞ ένα λεωντάρι γίνεται λεωντάρι, μια αντιλόπη αντιλόπη, ένας Πόντιος Πόντιος, ένας Ολυμπιακός Ολυμπιακός και η σειρά δεν έχει τέλος.

 Εδώ ακριβός βρίσκεται και το άγνωστο στους πολλούς μεγαλείο του ανθρώπινου Αυτεξούσιου ή αυτόνομης Συνειδητότητας. Είμαστε αυτεξούσια όντα της Δημιουργίας και αυτό δόθηκε για συγκεκριμένο Λόγο.

Τον φυσικό Νόμο του ΜΑΤΡΙΞ διαχειρίζεται η Υπέρτατη Εξουσία και μέσω αυτού ανεβοκατεβάζει Θεούς, θρησκείες, πολιτισμούς, Ιδέες, Επιστήμες, Κολάσεις και παραδείσους, Αυτεξούσια, Μόνη και Κάτοχη Πάντων των Φώτων!

 Αγαπητοί Φίλοι και Διεφθαρμένοι Έλληνες, όσο παράξενο κι’ αν σας φανεί, είστε η ελπίδα του Ελληνισμού, η ελπίδα της Πατρίδας μας και γιατί όχι η Ελπίδα της Γης. Είστε οι μόνοι δυνάμενοι να αντιδράσετε στην Αποκάλυψη που έρχεται, τολμώ δε να πιστέψω, πως μπορεί να αναδειχτείτε και το Άλας της Γης, αν ξυπνήσει μέσα σας εκείνο το υπέροχο απόφθεγμα του Καραϊσκάκη, που τον έκανε Άντρα με τα όλα του και που σκιές του είναι οι σημερινοί Κούνελοι. «Όταν Θέλω Άγγελος και όταν Θέλω Διάβολος, έλεγε ο Μεγάλος Πολεμιστής»  και που μεταφράζεται στην εποχή μας ότι ο σωστός άνθρωπος είναι καλός στο Καλό και καλός στο Κακό.

Απορείτε που σας αποκαλώ το Άλας της Γης, όμως φίλοι μου, είστε το Άλας της Γης.Ο Διεφθαρμένος άνθρωπος είναι αυτός που έχει Αξία.            Είναι αυτός που έχει κάνει το πρώτο βήμα της αυτονομίας του έξω από το κατεστημένο των προβάτων και την ισχύ της όποιας εξουσίας. Είναι αυτός που δίνει Νόημα στην ύπαρξη του Αδιάφθορου και τέλος είναι ο Μόνος που μπορεί να αντιδράσει και να πει  ΟΧΙ, Αυτό Δεν Θα Περάσει.

 Γι’ αυτό απευθύνομαι σε Σας, γι’ αυτό είστε το Άλας της Γης και γι’ αυτό είστε Εσείς που μπορείτε να γκρεμίσετε τον Κόσμο των μεγάλων Διαφθορέων, οι οποίοι, μέσω του  δικού σας εκχυδαϊσμού, μέσω του δικού σας ξεπεσμού, χορεύουν πάνω στα ερείπια των ψυχών μας, οδηγώντας  τον όμορφο Πλανήτη μας στην Κόλαση..

 Εσείς οι Διεφθαρμένοι είστε τα όργανα της Υπέρτατης Εξουσίας, η οποία εκ του ασφαλούς παρασκηνίου, σας τρέφει και σας χρησιμοποιεί μέσω φυσικών και μεταφυσικών ψιχίων, για να διαιωνίζει τα προνόμιά της χωρίς να λερώνει τα χέρια της.

 Οι αφέντες δεν καταδέχονται να βάψουν με αίμα, με κοπριά, με πορνογραφία και ναρκωτικά τα χέρια τους φίλοι μου, το θεωρούν αμαρτία. Έτσι, διαφθείρουν Εσάς για να κάνετε εσείς τις βρώμικες δουλειές, που αυτοί φοβούνται και θεωρούν αμαρτωλές. Αλλά που Αυτοί σχεδιάζουν και διευθύνουν μέσα από τα ασφαλή Παλάτια τους…. 

 Σας παραμυθίασαν ότι εσείς θα διασωθείτε της επερχόμενης θύελας  που  οι ίδιοι σχεδίασαν και πραγματοποιούν  και ότι θα είστε οι εκλεκτοί διαχειριστές και επόπτες, στο υπό κατασκευή νέο μαντρί που ετοιμάζουν. Ψέματα φίλοι μου!!

Οι ολίγοι που θα διασωθείτε, θα είστε τα εκτελεστικά μαντρόσκυλα που θα κρατούν σε συνοχή και τάξη το νέο ολιγάριθμο κοπάδι. Με την διαφορά, ότι η επόμενοι τάξη κοπαδιού που θα εποπτεύετε, δεν θα είναι σαν τα σημερινά νόστιμα και ατίθασα πρόβατα, αλλά άνοστα υβρίδια προβάτων, χρήσιμα για τα ορυχεία, τα εργοστάσια, τους πολέμους, για οργανικά ανταλλακτικά, πειραματόζωα και γενικώς αναλώσιμα.

Καθόλου τιμητικό για την αξία σας.

 Τι Νόημα θα είχε μια τέτοια Ζωή δεσμοφύλακα σε τέτοιο περιβάλλον.      Όταν είστε πλασμένοι Συνδημιουργοί του Κόσμου, με τεράστια δικαιώματα στην ευδαιμονία, την αρετή, την ευτυχία, τον Έρωτα, τη Δόξα, την απέραντη προοπτική να είστε το σπέρμα της Γαίας  που θα διασπείρει την εξαίσια ομορφιά και μεγαλείο της στο απέραντο Διάστημα.

Ομολογώ πιαστήκατε αδιάβαστοι.

Γιατί θυσιάζετε όλα αυτά τα υπέροχα για ένα ξεροκόμματο ψωμί; Άντε και έναν καλό αυνανισμό κάποτε κάποτε. Γιατί τι είναι οι απολαβές σας απέναντι στον πλούτο και την ομορφιά της Αγάπης, την έκσταση του Έρωτα και το μεγαλείο της φιλίας  που ακούσια, χωρίς επίγνωση και  με εντολές των πεφωτισμένων εργοδοτών σας καταστρέφετε.                             Παρ’ όλα αυτά είστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από τα πρόβατα, διότι έχετε κάνει ακριβώς το πρώτο βήμα πέρα από την υποταγή στον οποιοδήποτε Νόμο.

Μπορείτε να φαντασθείτε τι θα γινόταν όλοι αυτοί οι τσελιγκάδες και κοτζαμπάσηδες με τα καθαρά χέρια χωρίς εσάς τους Διεφθαρμένους;

Θα εξατμιζόταν στα εξ’ ων συνετέθησαν, είναι εντελώς ανίκανοι να πλύνουν το βρακί τους, να τηγανίσουν δυο αυγά, ή να βάλουν σανό σε δυο γαϊδούρια, όπως έλεγαν οι παλιοί. Αυτοί είναι ικανοί να κατασκευάζουν μόνον Νόμους και Αξιώματα, Νόμους που διαιωνίζουν την δική σας παραμονή στη λάσπη, Αξιώματα για να σας κανακέψουν και να τα υπηρετείε πιστά και τέλος  Νόμους για την δική μας αναμονή στο σφαγείο και την δική τους αιώνια επικυριαρχία!!

 Πολλές φορές τους ρώτησα στο παρελθόν, «Γιατί Άρχεται μέσω του Μίσους, αφού και με μέσω της Αγάπης μπορείτε;» Εγώ δεν πήρα απάντηση, ρωτήστε και Σεις.

 Φίλοι μου Διεφθαρμένοι, είστε οι μόνοι που μπορείτε να αντιδράσετε στην έντεχνη και δοτή επερχόμενη Αποκάλυψη των κλιματικών αλλαγών, της οικολογικής, της οικονομικής, της ηθικής, της κοινωνικής και της Ανθρώπινης κατάρρευσης βεβαίως. Εσείς θα χρεωθείτε στη μνήμη του Θείου την επερχόμενη καταστροφή που οι Πεφωτισμένοι Δάσκαλοί σας σχεδίασαν και Εσείς πραγματοποιείτε… Εσείς οι Διεφθαρμένοι θα αναγκασθείτε να γίνεται απείρως χειρότεροι από αυτό που Είστε τώρα, προκειμένου να επιβιώσει το σαρκίο σας στη Νέα Εποχή.

Και σε Σας θα φορτωθεί όλος ο Καρμιικός Πόνος, Αντίδωρο της καταστροφής που εσείς οι Διεφθαρμένοι ακούσια και σε σχέδια των Πεφωτισμένων εργοδοτών σας εργάζεσθε.

 Αυτοί κράτησαν και κρατούν καθαρά τα χέρια τους, τα δικά σας είναι κοπρισμένα από τον απέραντο πόνο που σκορπίσατε στα πέρατα της Γης  και μόνο στο δικό τους αίμα μπορείτε να τα ξεπλύνετε!! Το δικό μας θα επιπροσθέτει κοπριά στα δικά σας χέρια!!

Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα

που πρέπει το Μεγάλο Ναι ή το Μεγάλο το Όχι να πούνε.

 Να θυμάστε ότι τώρα είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Το μέλλον του Ανθρώπου θα εξαρτηθεί από τη δική σας απόφαση, ούτε τη δική τους, ούτε τη δική μας..  Ποια θα είναι η αξία σας μετά την καταστροφή την οποία εντέλλεσθε να ολοκληρώσετε; Καμία!!

 Μπορείτε να γίνετε το άλας της Γης, αν όντος είστε, γνήσια διεφθαρμένοι.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>