«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η τρόικα θέλει Μαχαίρι στις διπλές συντάξεις!!! Όσοι παίρνουν κάτω από 1000 ευρώ πρέπει να πεθάνουν αφού είναι οι πολλοί! Για να τα πάρουν οι νταβατζήδες!

Ευτυχώς που τελευταία δεν έτρωγε και είναι ελαφρύς!

Τα προδοτικά κοπροσκούληκα λένε για και τις συντάξεις δήθεν και των βουλευτών για στάχτη στα μάτια! Το ζουμί είναι να ξεκάνουν τους χαμηλοσυνταξιούχους! Αυτοί είναι η φύρα γιατί όσο ζούνε θέλουν και Φάρμακα!

Τί πλήρωνες σαν νομοταγής  το δικαίωμα να ζήσης και να ζήσης αξιοπρεπώς;;;

Ναι αλλά οι προδότες που τους δώσαμε εξουσιοδότηση να μας προστατέψουν έχουν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου για τους συνταξιούχους με τους εκτελεστές μας!

Τέλος στις διπλές συντάξεις είναι αποφασισμένη να βάλει η κυβέρνηση στην προσπάθεια ανεύρεσης 11,7 δισ. ευρώ για την επόμενη διετία.

Ως εκ τούτου, 150.000-200.000 συνταξιούχοι έως το τέλος του χρόνου θα κληθούν να επιλέξουν ποια από τις δύο συντάξεις που λαμβάνουν θα περικοπεί. Τα ενδεχόμενα που προτείνονται σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα είναι, είτε να τεθεί πλαφόν στο ύψος και των δύο συντάξεων, είτε να ζητηθεί από τους δικαιούχους να διαλέξουν ποια σύνταξη επιθυμούν να λαμβάνουν, που είναι και το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Σήμερα διπλές συντάξεις λαμβάνουν κυρίως οι γιατροί του ΕΣΥ, οι μηχανικοί, οι δικηγόροι, οι πανεπιστημιακοί, αλλά και οι πολιτικοί που έχουν συνήθως δύο κρατήσεις από δύο συνταξιοδοτικούς φορείς. Ακόμα και οι χήρες λαμβάνουν διπλή σύνταξη σε περίπτωση που εργάζονταν.

Η αδικία είναι ότι οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι έχουν καταβάλει τις εισφορές τους και στα δύο ταμεία για περίπου 35 χρόνια, κάτι το οποίο σήμερα αναμένεται να χαθεί.

Η έκθεση του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), τα αποτελέσματα της οποίας φέρνει στο φως της καθημερινότητας η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, γίνεται λόγος ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί με το ίδιο μοντέλο και το καθεστώς των 2 ή 3 επικουρικών συντάξεων που λαμβάνουν οι συνταξιούχοι.

Εκτός από τις διπλές συντάξεις, το σχέδιο που έχει στα χέρια της η κυβέρνηση αναφέρει ότι επανεξετάζονται οι προνοιακές παροχές, οι αμοιβές εκπαιδευτικών και η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

Για παράδειγμα, εξετάζεται η πρόωρη συνταξιοδότηση, η αξιολόγηση των υπαλλήλων και η άρση της μονιμότητας μέσω της συνταγματικής αναθεώρησης.

Οι υπόλοιπες προτάσεις έχουν ως εξής:

Πλαφόν στις συντάξεις άνω των 2.400 ευρώ, για κέρδη 1 δισ. ευρώ στα ταμεία του κράτους.

Κατάργηση θέσεων συμβούλων των αιρετών αρχόντων με όφελος 130 εκατ. ευρώ.

Μείωση κατά 50% των επιδομάτων γραφείων και κατοικίας των βουλευτών και κατάργηση των αποζημιώσεων για συμμετοχή σε επιτροπές, με όφελος 6,5 εκατ. ευρώ.

Αναστολή της λειτουργίας του καναλιού της Βουλής.

Κλείσιμο φορέων του δημοσίου και κυρίως, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ενοικίαση νοσοκομειακών μονάδων της Περιφέρειας σε ιδιώτες.

Εισοδηματικά κριτήρια στην παροχή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Περικοπές σε όλες τις φοροαπαλλαγές.

Μείωση αμυντικών δαπανών.

Μείωση ή κατάργηση 90 κοινωνικών επιδομάτων.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>