«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι οικονομικοί δολοφόνοι πιάνουν δουλειά

Η ταφόπλακα της εποποιίας της επαναδιαπραγμάτευσης και ένα πιθανό αιματηρό πολιτικό χάος

Επιτέλους, οι δανειστές συμφωνήσαν μαζί μας! Για την ακρίβεια, συμφώνησαν απολύτως με τον κ. Στουρνάρα, ο οποίος είχε προηγουμένως συμφωνήσει απολύτως μαζί τους. Ο νέος υπουργός Οικονομικών πιστεύει ακράδαντα από το 2010 ότι το Μνημόνιο είναι μια θαυμάσια συμφωνία, την οποία δεν μπόρεσαν να εφαρμόσουν σωστά οι προηγούμενες, ανίκανες κυβερνήσεις. Κατά μία διαβολική…σύμπτωση, τα ίδια ακριβώς πιστεύουν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε (αν και σχεδόν κανείς άλλος σοβαρός Ευρωπαίος ή Αμερικανός αξιωματούχος). Επειδή, όμως, είναι οι Γερμανοί που βάζουν τα λεφτά, κανείς δεν είχε όρεξη να διαφοροποιηθεί κι έτσι επήλθε συμφωνία σε όλα τα σημεία: «Εφαρμόστε το Μνημόνιο και μετά βλέπουμε».

Την ταφόπλακα στην εθνική εποποιία της επαναδιαπραγμάτευσης είχε βάλει το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός με τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης. Η σκληρή μάχη που προεκλογικά είχε υποσχεθεί είχε υποβαθμιστεί σε δύο αιτήματα ζητιανιάς προς την τρόικα: στην «επέκταση του επιδόματος ανεργίας για μια χρονιά ακόμα με κοινοτικούς πόρους» και την «τακτοποίηση των φετινών αλλεπάλληλων φορολογικών επιβαρύνσεων σε περισσότερες δόσεις» και όχι μόνο σε τρεις, όπως γίνεται σήμερα. Στις Βρυξέλλες θα πρέπει να πάθανε την πλάκα τους.

Μάλιστα, για να εξευμενίσει και τους δανειστές, επειδή οι «μεταρρυθμίσεις» έχουν καθυστερήσει, ο κ. Σαμαράς εξήγγειλε από το βήμα της Βουλής την ιδιωτικοποίηση των πάντων, ακόμη και του νερού (ευτυχώς που έχει καταργηθεί η σκλαβιά, αλλιώς θα πουλάγανε και γυναικόπαιδα). Μοιάζει με θεωρία συνωμοσίας, αλλά τα πράγματα έτσι έγιναν: με μια σειρά αλλοπρόσαλλους ή και ύποπτους χειρισμούς, οι προηγούμενες κυβερνήσεις μετέτρεψαν την κρίση χρέους μιας χώρας σε οικονομική και κοινωνική κατάρρευση. Ύστερα είναι η σειρά των οικονομικών δολοφόνων, για να την αγοράσουν μισοτιμής.

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη. Από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν έγινε φανερό ότι η παραπαίουσα κυβέρνηση Παπανδρέου δεν μπορούσε να φέρει εις πέρας το πρόγραμμα που της είχε επιβληθεί, οι δανειστές εγκατέλειψαν κάθε ιδέα ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να σωθεί για να ξεπληρώσει τα δάνεια και συγχρόνως να βοηθηθεί για να βελτιώσει τη δημόσια διοίκησή της, να εξευρωπαϊστεί κ.λπ. Για να ακολουθήσει, δηλαδή, τον δρόμο της Πορτογαλίας. Αποδέχτηκαν ότι ήταν αναπόφευκτο το «κούρεμα» του χρέους, με το οποίο θα έχαναν και οι τράπεζές τους χρήματα, και κοίταξαν ν’ ασχοληθούν στο εξής αποκλειστικά με το να μη χάσουν περισσότερα: εξού και η αποικιοκρατική ρύθμιση στο δεύτερο Μνημόνιο, η οποία προβλέπει ότι πρώτα θα πληρώνονται οι δόσεις και ύστερα θα καλύπτονται οι ανάγκες επιβίωσης της χώρας.

Συγχρόνως, στην Αθήνα πλάκωσαν εκατοντάδες σύμβουλοι και ειδικοί που περιμένουν το εναρκτήριο λάκτισμα για το μεγάλο φαγοπότι των ιδιωτικοποιήσεων. Αυτόν το ρόλο παίζουν πλέον και πολλοί από τους συμβούλους που πλαισιώνουν ή κινούνται παράλληλα με τους μηχανισμούς της τρόικας, του Ράιχενμπαχ κ.λπ. Προς στιγμήν, στις εκλογές που προκηρύχτηκαν από παιδαριώδη λάθη των ντόπιων συμμάχων, το πειραματόζωο πήγε –σύμφωνα με μια εξαιρετικά επιτυχημένη έκφραση- να καταλάβει το εργαστήριο. Οι δανειστές έπαιξαν τα ρέστα τους και κατάφεραν να φέρουν στην πρώτη θέση τους δικούς τους ανθρώπους. Οι τελευταίοι τούς ανταποδίδουν τώρα την εξυπηρέτηση, αλλά για τη χώρα το τίμημα θα είναι πολύ μεγάλο.

Η αστραπιαία, κυνική και πλήρης αθέτηση της βασικής προεκλογικής υπόσχεσης και των θέσεων με τις οποίες ψηφίστηκαν τα τρία κόμματα που σχημάτισαν τη σημερινή κυβέρνηση αποτελεί τη χαριστική βολή στο ήδη αναξιόπιστο και καταρρέον πολιτικό σύστημα. Η παραίτηση του νεοδημοκράτη υφυπουργού Εργασίας που είδε, στο υπουργείο του, την αναδιαπραγμάτευση να εγκαταλείπεται πριν καν αρχίσει δεν αποτελεί παρά τον πρόλογο ενός αναπόφευκτου, πιθανότατα αιματηρού, πολιτικού χάους. Γιατί στις χώρες όπου στο παρελθόν έδρασαν οικονομικοί δολοφόνοι, πέρα από την αποθέωση της διαφθοράς, το αίμα που χύθηκε δεν είχε, δυστυχώς, μόνο το χρώμα του χρήματος.

Αναρτήθηκε από christos71

http://epambp.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>