«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μαύρος αιώνας, όταν οι λαοί γυρνούν στον μεσαίωνα!

Όταν υπάρχουν λαοί που έχουν την γυναίκα όπως το ζώο τους και την σκοτώνουν ή την βασανίζουν ότι ώρα θέλουν!

Και αυτή η παγκόσμια κοινωνία το ανέχεται χάρη σκοπιμοτήτων!

Άντε στο διάολο και εσείς και οι θρησκείες σας και ο ΟΗΕ σας!!!

Φανατικοί ισλαμιστές ζητούν επιμόνως από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Αιγύπτου και μέλος των Αδελφών Μουσουλμάνων να καταστρέψει τις πυραμίδες της Γκίζας

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές στα αραβικά μέσα ενημέρωσης, οι εξέχοντες μουσουλμάνοι κληρικοί έχουν αρχίσει να ζητούν την κατεδάφιση των Πυραμίδων της Αιγύπτου, σύμφωνα με τα λόγια του Σεΐχη Αλί Μπιν Σαΐντ Αλ Rabi’i, για τα “σύμβολα του παγανισμού», όπου το κόμμα Salafi της

Αυτό είναι μια αναφορά στο σύντροφο του Προφήτη Μωάμεθ, Αμρ Μπιν Αλ Όπως και τον Περσικό της φυλής του, ο οποίος εισέβαλε και κατέκτησε την Αίγυπτο γύρω στο 641. Όπως και μετέπειτα το μουσουλμανικό κράτος, πολλές αιγυπτιακές αρχαιότητες καταστράφηκαν ως λείψανα της απιστίας.

Ενώ οι περισσότεροι δυτικοί ακαδημαϊκοί υποστηρίζουν διαφορετικά, σύμφωνα με τους πρώτους μουσουλμάνους συγγραφείς, η μεγάλη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η ίδια – θεωρείται ένα αποθετήριο της παγανιστικής γνώσης σε αντίθεση με το Κοράνι , όπου καταστράφηκαν υπό βασιλείας μπιν αλ-Όπως και σε συμμόρφωση με την εντολή του Χαλίφη Ομάρ.

Τώρα, όμως, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, οι πυραμίδες μπορεί να καταστραφούν. Το μόνο που απομένει είναι αν η Μουσουλμανική Αδελφότητα και ο πρόεδρος της Αιγύπτου είναι «ευσεβείς» αρκετά , και αν είναι πρόθυμος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξισλαμισμού που άρχισε κάτω από τα χέρια του πρώτου ισλαμικού κατακτητή της Αιγύπτου.

Ενώ οι περισσότεροι δυτικοί ακαδημαϊκοί υποστηρίζουν διαφορετικά, σύμφωνα με τους πρώτους μουσουλμάνους συγγραφείς, η μεγάλη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η ίδια – θεωρείται ένα αποθετήριο της παγανιστικής γνώσης σε αντίθεση με το Κοράνι!

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>