«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χίλιοι άνεργοι τη μέρα! Φρίκη… Ρε προδότες!

Κατά στόματος του Παχύδερμου με την βουλευτική ασυλία Του Παγκαλοειδές ότι τα φάγαμε όλοι μαζί δεν πρέπει να γίνει πράξη;;; Να πηγαίνει σε κάθε υπουργικό σπίτι, σε κάθε βουλευτή, σε κάθε γραμματέα υπουργείου και φαρισαίο,  ένας άνεργος να τα τρόμε μαζί!!! Αυτά τα αποβράσματα δεν χρειάζεται να τα δικάσεις αλλά να τους επιβάλεις ως τιμωρία να ζήσουν μαζί με έναν άνεργο! Χωρίς φάρμακα, χωρίς τροφή για τα παιδιά τους, χωρίς δυνατότητα σχολείου, χωρίς θέρμανση,  χωρίς ερκοντίσιον, είναι η καλύτερη τιμωρία για αυτά τα Λιποειδές σαρκοφάγα!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Χίλιοι άνεργοι τη μέρα

Χίλιοι άνθρωποι χάνουν καθημερινά τη δουλειά τους καθώς η ανεργία “καλπάζει”. Τον Απρίλιο το ποσοστό ανεργίας σκαρφάλωσε στο 22,5% καταγράφοντας αύξηση 6,3 μονάδων σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι και αύξηση μισής μονάδας μέσα σε έναν μήνα.

Οι άνεργοι έφτασαν το 1.109.658 καθώς μέσα σε έναν χρόνο 307.775 άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους ενώ σε έναν μόλις μήνα 27.493 άνθρωποι προστέθηκαν στις λίστες της ανεργίας. Μάλιστα η ανεξέλεγκτη κούρσα ανόδου της ανεργίας έχει σαν αποτέλεσμα την διαταραχή της ισορροπίας στην αγορά εργασίας καθώς σε κάθε εργαζόμενο αντιστοιχεί 1 συνταξιούχος και ένας άνεργος.

Ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, Σάββας Ρομπόλης, δήλωσε χαρακτηριστικα: “Οι δικές μας εκτιμήσεις είναι ότι ο μέσος όρος της ανεργίας για το 2012 θα κλείσει στο 24% με αυξητικές τάσεις και για το 2013. Το επιχείρημα ότι η μείωση των μισθών και του μηνιαίου κόστους εργασίας θα μειώσει την ανεργία δεν έχει εφαρμογή στην Ελλάδα.”

Ένας στους δύο νέους έως 24 ετών είναι άνεργος με το ποσοστό στις ηλικίες 15- 24 ετών να αγγίζει το 51,5%, ενώ άνεργος είναι και ένας στους τρεις σε πιο παραγωγικές ηλικίες 25 έως 34 ετών όπου το ποσοστό φτάνει το 29,8%, 35 εως 44 ετών 19,4% και 45 εως 54 ετών 17,2%.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ οι περισσότερες απώλειες θέσεων εργασίας καταγράφονται στο εμπόριο όπου το πρώτο τρίμηνο του χρόνου χάθηκαν 89.000 θέσεις , η μεταποίηση απ όπου χάθηκαν 65.000 θέσεις , οι κατασκευές με 49.000 και η γεωργία με 31.000.

Οι γυναίκες κρατούν τα… σκήπτρα της ανεργίας σε ποσοστό 26%, ενώ οι άνδρες σε ποσοστό 20%. Οι ηλικίες που “θερίζει” η ανεργία είναι 15 – 24 χρονών, όπου το ποσοστό των ανέργων ανέρχεται στο 51,2% και ακολουθούν οι ηλικίες 25 – 34, με ποσοστό 29,8%.

“Πρωταθλητές” στην ανεργία είναι οι περιοχές της Μακεδονίας – Θράκης με ποσοστό 23,9%, Κρήτη με ποσοστό 24,6%, Ήπειρος – Δυτική Μακεδονία με ποσοστό 24,5%, ενώ το χαμηλότερο ποσοστό έχει η περιοχή του Αιγαίου με ποσοστό 13%.

Αρνητικές πάντως παραμένουν και οι προοπτικές απασχόλησης. Για το τρίτο τρίμηνο του 2012 οι προοπτικές καταγράφουν μείωση 13%. Το 62% των εργοδοτών εκφράζει την πρόθεση να κρατήσει σταθερό το προσωπικό του, το 22% δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε απολύσεις και το 13% ότι θα κάνει προσλήψεις.

“Η αβεβαιότητα στην αγορά εργσίας συνεχίζεται, περιμένουμε κι άλλες απολύσεις αλλά δεν πρέπει να πανικοβληθούμε”, δηλώνει η Βενετία Κουσιά, διευθύνουσα σύμβουλος της Man Power Group. Οι προοπτικές απασχόλησης παραμένουν σε αρνητικό έδαφος για 10ο συνεχόμενο τρίμηνο.

http://www.megatv.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>