«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ετοιμάζουν φρίκη που θα ξεπερνά τον πίνακα του Δάντη!

Πατριώτες ειλικρινά δεν ξέρω τον τρόπο να σας ταρακουνήσω, να σας φέρω την εικόνα σε αυτό που θα μας βρει με αυτούς τους εγκάθετους προδότες που παίζουνε τις κουμπάρες στις παγιδευμένες  εκλογές, Ότι και να ψηφίζεις οι προδότες είναι στην βουλή!!!

Είμαι ένας απλώς Έλληνας πολίτης χωρίς δύναμη και τα μέσα να σας πείσω, έχω μεγάλη εμπειρία και μια παράξενη διορατικότητα που μου προκαλεί φρίκη, υποφέρω όταν ξέρω αλλά δεν έχω την δύναμη να σας το δείξω!

Αυτήν την διορατικότητα τη πλήρωσα αρκετές φορές στην ζωή μου γιατί πάντα έτρεχα ποιο μπροστά από τους υπολοίπους , και προκαλούσα φόβο και με απέφευγαν, ένιωσα την συναδελφική μοναξιά!

Πατριώτες κάτσετε στο σπίτι σας ήρεμα και σκεφτείτε γιατί αυτό που δεν τελείωσαν στον Β παγκόσμιο πόλεμο το τελειώνουν σήμερα 10 βρομεροί, πρόστυχοι, ανώμαλοι, απάνθρωποι τραπεζίτες;

Δεν υπάρχουν νορμάλ πολίτες σε αυτή τη χώρα; Δεν βλέπουν ότι η Νέα τάξη με τα απάνθρωπα κτήνη που την ονειρεύτηκαν και την σχεδίασαν δεν έχουν ενδοιασμό αν ζωγραφίσουν στην μεσόγειο και μέση ανατολή ένα από τους ποιο φρικιαστικούς πίνακες που είδε ανθρώπινο μάτι;

Όλους θα μας θυσιάσουν αρκεί να βάλουν χέρι στον ορυκτό πλούτο που θα τους εξασφαλίσει την απόλυτη υποταγή των λαών! Τα φάρμακα τα έχουν, τα όπλα τα έχουν, είναι κοντά και στον πλήρη έλεγχο της τροφής και του νερού!

Πατριώτες φοβούνται την Ελλάδα σαν τον διάολο στο λιβάνι! ειλικρινά Δεν έχω καθόλου σωβινισμό, παρά μόνο καθαρό πατριωτισμό! Εδώ τους χάλασε το σχέδιο τους στον Β παγκόσμιο πόλεμο, άλλαξαν τακτική αλλά επειδή διαβάσουν ιστορία,  αντίθετα με εμάς, ξέρουν τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Για αυτό και έχουν εργαλείο το οικονομικό και μας εξαθλιώνουν εγκεφαλικά, σωματικά, ψυχικά για να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε!

Έχουμε ακόμα πατριώτες ελπίδα άμα αντιδράσουμε σήμερα, αύριο θα είναι φρικιαστικά αργά!

Μην ακολουθείτε την σχεδιασμένη ενοχοποίηση μερίδας του λαού στρέφοντάς τον εναντίον του υπολοίπου με πρόστυχες κραυγές από τα παπαγαλάκια, τα φάγανε οι πασοκατζήδες που πριν τα έτρωγαν οι δεξιοί και μετά θα τα τρώνε οι άλλοι!

Όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα να αλληλοεξοντωθούμε! Σκεφτείτε ώριμα όταν συμβεί το κακό που θα είναι όλοι όχι μόνο οι 300 προδότες αλλά και τα τσιράκια τους;;; Θα είναι στο εξωτερικό όπως πάντα και θα κάνουν αγώνα επάνω στα πτώματα μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ετοιμάζουν φρίκη που θα ξεπερνά τον πίνακα του Δάντη!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>