«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ήρθε η ώρα μετά από την επικράτηση της προδοτικής κυβέρνησης, να βάλουν χέρι και στους βασικούς θεσμούς!

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κλιμάκιο της Τρόικας τη δευτέρα?????

Το κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα επισκεφθεί το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και θα συναντηθεί με αντιπροέδρους του δικαστηρίου.

Άραγε υπάρχουν καθόλου Έλληνες που να έχουν σε αυτές τις ανώτερες θέσεις πέτσα ελληνική να τους στείλουν στο διάολο;

ΟΧΙ είναι όλοι Γενίτσαροι!

Αναλυτικότερα, μετά την αποχώρηση, λόγω συνταξιοδότησης, του Παναγιώτη Πικραμμένου από τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, το κλιμάκιο της Τρόικας θα υποδεχθεί ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος του δικαστηρίου και πρόεδρος του Ε΄ Τμήματος Κωνσταντίνος Μενουδάκος. Κατά την συνάντηση αυτή θα είναι παρόντες και αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Τα δουλικά θα υποδεχτούν τους νταβατζήδες τους να προσκυνήσουν και να δηλώσουν την υποταγή τους και ότι είναι στις διαταγές τους!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον των μελών του κλιμακίου της Τρόικας θα επικεντρωθεί στις εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν τους διαγωνισμούς των μεγάλων δημοσίων έργων.

Κοιτάτε  δουλικά! Είμαστε οι κατακτητές σας και θα κάνετε αυτά που θέλουμε εμείς! Δεν θέλουμε προσκόμματα και εξυπνάδες περί συντάγματος! Τα θέλουμε όλα τα καλά φιλέτα και δεν θα αφήσουμε να μας χαλάσετε την δουλειά!

Συγκεκριμένα, θα επικεντρωθούν στο χρόνο και τον αριθμό εκδίκασης των ενστάσεων (ασφαλιστικά μέτρα, αιτήσεις αναστολών, προσφυγές, κ.λπ.) που εκκρεμούν στο δικαστήριο και αφορούν τα δημόσια έργα, επενδύσεις, περιβαλλοντικές μελέτες κατασκευής μεγάλων έργων, κ.λπ.

Να είναι καλά ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης η αντιπολίτευση και ο υπερήφανος ώριμος κυρίαρχος λαός που μας ανέθεσαν να ρυθμίσουμε αυτά που σας βαραίνουν!

Ακόμη, τα μέλη του κλιμακίου της Τρόικας θα ζητήσουν από τους δικαστές να ενημερωθούν και για τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις που έχουν μεγάλο οικονομικό αντικείμενο.

 Ήρθαμε να δούμε αν κάνετε καλά την δουλειά σας! Έχουμε μάθει ότι στην Ελλάδα αυτοκτονούν δυο τρεις την ημέρα! Φροντίστε να ανεβάσετε το ποσοστό στους 20 την ημέρα! Διαφορετικά θα σας σχολάσουμε!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες το ίδιο κλιμάκιο της Τρόικας είχε επισκεφθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης και ενημερώθηκε από τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου Γιάννη Ιωαννίδη και Νικόλα Κανελλόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης αυτής στο υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν η παρακολούθηση της υλοποίησης των στρατηγικών στόχων του επίμαχου υπουργείου στο πλαίσιο των μνημονιακών υποχρεώσεων του, ενώ ειδική αναφορά έγινε στην πορεία των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων και συγκεκριμένα στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας.

Ουαχα χουχα! Ρε πάτε καλά με εμάς επικεφαλής θέλετε δικαιοσύνη; Τότε τι κατακτητές είμαστε; Αγαπητοί κύριοι της δικαιοσύνης γνωρίζετε ότι λειτουργείτε σε κατοχική κυβέρνηση; Ακούστε καλά όσοι έχουν κριμένα λεφτά  να τους στείλετε διακοπές σε κανένα ξερονήσι και τις περιουσίες τους να τις βάλετε στο ειδικό ταμείο των νταβατζήδων σας!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>