«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ η λόγοι που επικαλείται είναι αληθινοί. Το ερώτημα είναι αν το έκανε για αυτό;;; Αν το έκανε για αυτούς τους λόγους τον τιμά!!!

Το δέντρο όταν είναι σάπιο κάποιοι καρποί πέφτουν πριν σαπίσουν και αυτοί! Ή όταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια την κοπανάνε; Ίδωμεν;;;;;;;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Οργή Σαμαρά για την παραίτηση του Ν. Νικολόπουλου

Σοκ στο Μαξίμου: 3 υπουργοί “εκτός” σε 20 ημέρες!

Νέος υφυπουργός εργασίας ο κ. Ν. Παναγιωτόπουλος

Οργή Σαμαρά για την παραίτηση του Ν. Νικολόπουλου

Η πρωτοφανής, όπως χαρακτηρίστηκε, κίνηση παραίτησης του κ. Νικολόπουλου προκάλεσε «σοκ» στο Μέγαρο Μαξίμου και μάλιστα όταν έχουν περάσει μόλις δεκατρείς ώρες περίπου μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση.

Στον απόηχο της πολύ καλής εμφάνισης του πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή κλείνοντας την τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων και στην αρχή μιας δύσκολης πορείας που αρχίζει με την παρουσία του υπουργού Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα στο Eurogroup o κ. Νικολόπουλος επέλεξε να πλήξει την κυβέρνηση, προτάσσοντας ως επιχείρημα ότι η επαναδιαπραγμάτευση έπρεπε να έχει τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων με την τρόικα από την αρχή , δημιουργώντας μείζονα ενδοκυβερνητική κρίση.

Ο βουλευτής Αχαΐας επί περίπου 20 χρόνια και τα τελευταία δυο έτη τομεάρχης εργασίας της ΝΔ αποφάσισε να…« ανταποδώσει» το δώρο που του έκανε ο κ. Σαμαράς ορίζοντάς τον υφυπουργό επιλέγοντας, το δρόμο της λιποταξίας όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη.

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» φέρεται εξοργισμένος από την κίνηση του κ. Νικολόπουλου, τη θεωρεί εξωφρενική ενώ την ίδια στιγμή από το πρωθυπουργικό περιβάλλον διατυπώνονται πολλά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της πράξης του βουλευτή αλλά και του χρόνου εκδήλωσής της.

«Σε μια εβδομάδα πότε πρόλαβε να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται ο κ. Νικολόπουλος ;» ήταν το ρητορικό ερώτημα υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους που διευκρίνιζε ότι είναι σαθρή η επιχειρηματολογία του καθώς , όπως ανέφερε η προ ημερών συνάντηση του υπουργείου Εργασίας με την τρόικα ήταν μόνο διερευνητικού χαρακτήρα και γνωριμίας.

Μάλιστα σημείωναν ότι μετά τη συνάντηση ότι ο υπουργός Εργασίας κ. Ιωάννης Βρούτσης είπε στους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν έγινε συζήτηση επί της επαναδιαπραγμάτευσης και ο παριστάμενος τότε υφυπουργός κ. Νικολόπουλος δεν αντέδρασε και απλά ήταν συγκαταβατικός.

«Ξαφνικά τι έγινε και άλλαξε στάση ο βουλευτής; »διερωτάτο άλλο κυβερνητικό στέλεχος και μιλούσε για περίεργη κίνηση του κ. Νικολόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλε το βράδυ της Κυριακής την επιστολή παραίτησης στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Κανείς όμως, όπως ήταν λογικό, λόγω της ημέρας δεν άνοιξε την επιστολή να διαβάσει το περιεχόμενό της αφού μόνο ως αστείο θα εκλαμβανόταν μέλος της κυβέρνησης να γνωστοποιεί την παραίτησή του από το κυβερνητικό σχήμα λίγες ώρες πριν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης. Ο πρωθυπουργός πηγαίνοντας νωρίς στο Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε να διαβάσει την επιστολή και έγινε έξω φρενών με την επιχειρηματολογία του κ. Νικολόπουλου στον οποίο και τηλεφώνησε αμέσως .

Ο κ. Σαμαράς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες απάτησε σημείο προς σημείο στα επιχειρήματα του κ. Νικολόπουλου, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να τα υποστηρίξει.

Μάλιστα όταν ο κ. Σαμαράς θέλοντας να κλείσει το θέμα του ζήτησε να τα πούνε αργότερα ή ακόμα και να συναντηθούν ο κ. Νικολόπουλος, προφανώς έχοντας άλλα σχέδια κατά νου δεν αποδέχθηκε.

Αντί να συζητήσει με τον πρωθυπουργό επί της ουσίας επέλεξε να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Δευτέρας, δημιουργώντας κυβερνητική κρίση και ακυρώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει την κοινή γνώμη ότι γίνεται μια καινούργια αρχή.

Η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης ξεκινάει μια δύσκολη πορεία και βασικό στοιχείο είναι να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις άμεσα για να κερδίσουμε ως χώρα την επαναδιαπραγμάτευση που δεν κερδίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη, υποστηρίζουν κυβερνητικοί παράγοντε.

Ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος , βουλευτής της Ν.Δ του Νομού Καβάλας θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα υφυπουργό Εργασίας κ. Νίκο Νικολόπουλο. Η επιλογή αυτή προέκυψε μετά από σύσκεψή που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς με κορυφαία στελέχη του κόμματος και με τον υπουργό Εργασίας κ. Ιω. Βρούτση

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του κ. Νικολόπουλου

«Αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με επιστολή που παρέδωσα στον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, υπέβαλλα την παραίτησή μου από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Ξεκαθαρίζω, ότι μόνη αιτία της παραιτήσεώς μου είναι η προσωπική μου πεποίθηση πως το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή.

Εύχομαι να κάνω λάθος.

Ωστόσο, επειδή προσωπικά μου είναι αδύνατο, να αισθάνομαι ανακόλουθος με τα πιστεύω μου και σε όσα διακήρυττα ως Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., προτίμησα να αποχωρήσω από την κυβέρνηση, μη θέλοντας να της δημιουργώ εγγενή προβλήματα από την αρχή κιόλας του βίου της.

Άπαντες γνωρίζουν πως ουδέποτε αρνήθηκα τις δύσκολες μάχες, αλλά και ουδέποτε έβαλα οποιαδήποτε «καρέκλα» πάνω από την απαράβατη αρχή μου ότι ο πολιτικός οφείλει να υπηρετεί το εθνικό συμφέρον με οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο κόστος, τολμώντας πάντοτε να έχει το θάρρος της γνώμης του. Αυτό άλλωστε προσπαθώ να κάνω σε όλη ,την άνω των 20 ετών, κοινοβουλευτική μου διαδρομή.

Άπαντες γνωρίζουν επίσης ότι και στον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα, είχα ως κεντρικό σύνθημα το «εδώ στα δύσκολα».

Το επαναλαμβάνω και σήμερα.

Παραμένω στη Νέα Δημοκρατία, απλός στρατιώτης του πατριωτικού μου καθήκοντος και συνεχίζω να στηρίζω την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό, εδώ στα δύσκολα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τα στελέχη του Υπουργείου Εργασίας καθώς και τους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς για την σύντομη αλλά γόνιμη συνεργασία μας.

Μα πάνω από όλους τιμώ και ευχαριστώ τον Αντώνη Σαμαρά, για την τιμή που μου έκανε να με εντάξει στο κυβερνητικό σχήμα και του εύχομαι να μας κάνει όλους περήφανους.

Αυτό θέλω, αυτό περιμένω, σε αυτό ελπίζω, γι’ αυτό αγωνίζομαι».

Σ.Κεδίκογλου: «Δεν υπάρχει λογική εξήγηση»

Μετά το πέρας της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε: «Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Χρόνος για τον κ. Νικολόπουλο να έχει τσακωθεί με τον υπουργό του δεν υπήρξε. Η διαπραγμάτευση με την τρόικα δεν ξεκίνησε ακόμα και μόλις χθες έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Τελικά δεν είναι όλοι για τα δύσκολα. Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει αναλάβει ήδη τα καθήκοντά του».

http://www.tovima.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>