«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δικαιώθηκε μία συλλογική προσπάθεια: Μαγνητικός και Αξονικός Τομογράφος στο Γ.Ν.Καλαμάτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γνωρίζω τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ Μπέζο Γεώργιο και ξέρω ότι κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για το Νοσοκομείο Καλαμάτας! Όταν οι οικονομικές συνθήκες στην Υγεία είναι άθλιες ο κύριος Μπέζος είναι ήρωας με αυτά που καταφέρνει! Προσωπικά έχω άποψη γιατί Νοσηλεύτηκα πρόσφατα σε Νοσοκομείο τον Αθηνών κάτω από άθλιες συνθήκες. Έχω να πω ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι ένα διαμάντι σήμερα και χρειάζεται την στήριξη του Μεσσηνιακού λαού και προς τον διοικητή που κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

axonikos

                                                                                Καλαμάτα 06.07.2012

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πραγματοποιήθηκε χθές η παραλαβή και η εγκατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας του μαγνητικού και αξονικού τομογράφου, συνολικού προϋπολογισμού 1.450.000 €.

Τα ανωτέρω ιατρικά μηχανήματα, απολύτως απαραίτητα και αναγκαία, αποτελούν ότι πιο σύγχρονο διαθέτει στον τομέα αυτό η επιστήμη της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο αξονικός τομογράφος έχει ήδη τεθεί σε παραγωγική λειτουργία και μόλις εχθές έγινε και η παραλαβή του μαγνητικού τομογράφου που μέχρι σήμερα δεν διέθετε το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος, με αφορμή την παραλαβή του ανωτέρω ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

« Σήμερα μία συλλογική προσπάθεια δικαιώνεται και γίνεται ένα ακόμα βήμα ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας. Νοιώθουμε ικανοποιημένοι αλλά και περήφανοι που το Νοσοκομείο μας καταφέρνει να πρωτοστατεί και να διαθέτει τέτοιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που αποτελεί ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα αυτό. Προσπαθούμε να παρέχει το Νοσοκομείο μας όσο τον δυνατόν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στην μεσσηνιακή κοινωνία.

Αποδεικνύεται ότι όταν βάζουμε στόχους και πιστεύουμε σε αυτούς μπορούμε να πετυχαίνουμε πολλά. Όταν εργαζόμαστε με όρους συλλογικότητας, μεθοδικότητας, σεμνότητας και σκληρής δουλειάς τότε μπορούμε να ελπίζουμε, μπορούμε να αισιοδοξούμε.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει την ικανότητα, την επάρκεια αλλά και την τεχνογνωσία να αξιοποιήσει τους κοινοτικούς πόρους και κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου.

Συνολικά 3.500.000 € σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ενταγμένο στο ΕΣΠΑ τους επόμενους μήνες θα αποτελεί μία χειροπιαστή πραγματικότητα για το Νοσοκομείο μας.

Αυτή την προσπάθεια που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια θα την συνεχίσουμε.

Μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.:  27213-63102

Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

http://www.nosokomeiokalamatas.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>