«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εντάξει δεν κάηκε και ο χυλός στην φωτιά με λιγότερη Ελλάδα! Άσε που θα έχουμε και λιγότερα έξοδα και θα κοιμόμαστε ποιο ήσυχοι!!!

Άραγε υπάρχουν 300;;;;;;

Οι πολιτικοί προδότες μας το είπαν!

Προδότες πρόεδροι της δημοκρατίας το αποδέχτηκαν, πρόεδροι της βουλής το ξέρουν, γιατί διαμαρτυρόμαστε ότι αν μείνει σαν Ελλάδα η Πελοπόννησος που είναι οι γνήσιοι Έλληνες και εθνικόφρονες θα είναι καλύτερα!

Τι το θέλουμε τόσο μεγάλο έθνος;;;;

Άσε που στην Πελοπόννησο έχουμε πολλές σπηλιές εκεί να κατοικούμε που λέει και ο Θούριος του Ρήγα!!!

Νάνε καλά οι προδότες που μας απαλλάσσουν από περιττά βάρη με διάφορα κομμάτια γης με τεράστια προβλήματα, ας τα δώσουμε επιτέλους να γλιτώσουμε!!!

Τώρα θα μου πείτε και αυτοί οι ηλίθιοι αγωνιστές το 1821 ποιος τους είπε να μας κάνουν μεγαλύτερους και ελευθέρους;

Καλά δεν περνάγαμε με τα μπαξίσια μας, δεν είχαμε ευθύνες μας, πηδάγανε και είχαμε και ερωτικές εμπειρίες με σαδιστικές μεθόδους, σε πήδαγαν, σου έβγαζαν τα έντερα, σε σούβλιζαν, σε κρέμαγαν!

Και εμείς φαίνεται λαός με βίτσια, μας λείπουν και κάνουμε τα πάντα να τα επαναφέρουμε!

Μην μου πει κανένας ότι λέω βλακείες γιατί επί δεκαετίες με την συμπεριφορά μας και αυτούς που ψηφίζουμε για ηγέτες πατριωτικά και με χριστιανική εθνικοφροσύνη, αυτό επιδιώκουμε!

Άλλωστε και με τις απανωτές εκλογές αυτό δείξαμε ανεβάζοντας τελικά τρεις προδότες να αποτελειώσουν το θεάρεστο έργο που εμείς επιλέξαμε!

Αυτό που με νευριάζει είναι που όλος ο κόσμος μας θυμίζει ότι είμαστε μια ξεχωριστή γενιά, ένα ξεχωριστό έθνος, μια φυλή που πρωτοστάτησε επάνω στην γη!

Και να… έτσι πολεμούν οι Έλληνες να τους μοιάσετε, να η Ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική που εξελίσσετε και δεν έχει τέλος, και να ποιοι μας άνοιξαν τα μάτια και μας κατέβασαν από τα δέντρα, και να ποιοι μας δίδαξαν τις τέχνες και τις επιστήμες!

Μας γαργαλάνε να ξεσηκωθούμε λέει, να σώσουμε ξανά την ανθρωπότητα ουαχα χουχα για μαλάκες ψάχνουν, κουραστήκαμε ρε να σας σώνουμε πάρτε από ένα κομμάτι γη Ελληνικό να το σώσετε, να εγκλιματιστείτε με Ελληνικό αίμα να σωθείτε!

Εμείς δεν προκάνουμε να σώσουμε τον κόσμο αυνανιζόμαστε τώρα. Είναι ένα εθνικό σπορ που ηρεμεί τον εγκέφαλο με λίγο χασίσι που τώρα θα το νομιμοποιήσουν οι εθνικόφρονες που φώναζαν ποιο παλιά ότι θα μας κάνουν χασικλήδες, άλλαξαν γνώμη μετά από μελέτες και θα το δώσουν σε όλο τον πληθυσμό, να είναι όλη την ημέρα ευτυχισμένος και να μην ανακατώνετε στα θεάρεστα έργα των πατριωτών ηγετών!

Ζήτω η Ελλάδα Η Πελοπόννησος!!!!!

Υστερόγραφο:

Πατριώτες ευτυχώς που φερθήκαμε έξυπνα και κάναμε πρωθυπουργό Τον βέρο εθνικόφρονα Χριστιανό Σαμαρά, καλά εγώ δεν τον ψήφισα, αλλά ευτυχώς που υπάρχουν οι εθνικόφρονες πατριώτες και τον επέλεξαν να μας σώσει! Άλλωστε είναι ο μοναδικός που σε 24 ώρες ξεχνάει αυτά που έχει πει!!!

Ξέρετε τα είχα πάρει στο κρανίο με εκείνον τον ξενέρωτο τον Παπανδρέου και το άχρηστο επιτελείο του!

Που όλο βόλτες και αγκαλιές είχε με τους Προστάτες μας Τούρκους που ανάβουν Φωτιές και μετά έρχονται με την άδειά μας και τις σβήνουν!

Και δεν κατάφερε να πουλήσει τουλάχιστον την μισή Ελλάδα!

Ευτυχώς ξανά λέω που κάναμε πρωθυπουργό τον εθνικόφρονα χριστιανό Σαμαρά που ξέρει, άλλωστε το έχει αποδείξει, είναι ειδικός στο να παίρνει ένα κομμάτι γης, μια περιφέρεια ή ένα νομό και να τον χαρίζει στον διπλανό νομό, άλλωστε σαν υπουργός πολιτισμού το απόδειξε, επήρε ένα κομμάτι γης και το χάρισε στον άλλο νομό!

Μιλάμε για τον Επικούρειο Απόλλωνα!

Τώρα δεν μπορεί να πάρει την Θράκη και να την δώσει στην Τουρκία; Την Κρήτη, Την Κέρκυρα, την Μακεδονία; Ζήτω η αγία τριάδα ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης! Ο θεός τους να τους δίνει μακροζωία να αποτελειώσουν το θεάρεστο έργο τους που οι προηγούμενοι ανίκανοι το άφησαν στην μέση! Και μην ξεχνάτε ποιος είναι υπουργός Εξωτερικών ο μεγάλος Αβραμόπουλος! Έχετε μετρήσει μέσα σε ένα χρόνο πόσες φορές επήγε στην Αμερική να τους δώσουν την Ευλογία τους και εντολές;;;;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>