«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

2012: Το έτος που οι προγραμματικές δηλώσεις μετονομάστηκαν επίσημα σε … δηλώσεις υποτέλειας!!! Σαμαράς – Στουρνάρας σε παράλληλη πορεία με την … Λαγκάρντ!

Αθανάσιος Τσίγκας

Ημέρα ανάγνωσης προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης (ή του τριπλού κυβερνητικού συνδυασμού, αν προτιμάτε) η σημερινή και σίγουρα όλοι μας περιμένουμε με αγωνία, τι θα ανακοινώσει από το βήμα της βουλής ο πρωθυπουργός.

Οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το κείμενο έχει συμπληρωθεί, οι συγκυβερνώντες τόχουν εγκρίνει, αλλά ίσως να υπάρξει ακόμη μια συνάντηση πριν την εξαγγελία των προθέσεων εφαρμογής μέτρων εξαναγκασμού (για μια ακόμη φορά) στην εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη αυτής της χώρας

Όμως, τα μηνύματα έχουν αρχίσει από μέρες τώρα, να προδιαγράφουν το δύσκολο επίπεδο που θα κινηθούν αυτές οι εξαγγελίες.

Από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν λόγω αδυναμίας να παραβρεθεί στην διάσκεψη της ΕΕ ο πρωθυπουργός, απέστειλε προσωπική επιστολή, μέσω της οποίας αναγνώρισε την «ιδιοκτησία» του προγράμματος εξυγίανσης (αναγνώρισε δηλαδή το γεγονός ότι μόνοι μας έχουμε αποφασίσει τα «απάνθρωπα» μέτρα που προβλέπονται στα μνημόνια «1» και «2»), ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να εφαρμόσει πλήρως τα επιβαλλόμενα και έτσι εκτιμώ ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μια ακόμη φορά οι προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ (αλλά και των λοιπών συγκυβερνητικών δυνάμεων) αποτέλεσαν δολώματα για την αλίευση της ψήφου και όχι πραγματική μέριμνα για τον ελληνικό λαό.

Επίσης ο νέος υπουργός οικονομικών, με χθεσινή του συνέντευξη στους Financial Times, τονίζει ότι:

«Το πρόγραμμα είναι εκτός πορείας και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας προτού το επαναφέρουμε πίσω σε τροχιά».

Με τον καλύτερο τρόπο δηλαδή, με τον πιο επίσημο τρόπο, παραιτούμαστε από το δικαίωμα να επαναδιαπραγματευθούμε τους απάνθρωπους όρους των μνημονίων που μας επιβλήθηκαν.

Εξάλλου και ο τίτλος του δημοσιεύματος στους Financial Times, έχει τον τίτλο:

«Η Ελλάδα παραιτείται του αιτήματός της για χαλάρωση των όρων του προγράμματος». Επίσης στο ίδιο άρθρο, γίνεται ξεκάθαρο ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά αναζήτησης πιο ήπιων όρων για το δεύτερο πακέτο στήριξης, μετά τις προειδοποιήσεις πως αυτά θα απορρίπτονταν από τους διεθνείς πιστωτές.

Βέβαια είχε φροντίσει και η κ. Λαγκάρντ σε προχθεσινή της τηλεοπτική εμφάνιση να μας ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει την διάθεση να προβεί σε επαναδιαπραγματευτικές συζητήσεις, αλλά τουναντίον με ανυπομονησία περιμένει τις ειδικές εκθέσεις που θα περιγράφουν την απόλυτη ελληνική υποταγή και συμμόρφωση.

Ποια μεγαλύτερη λοιπόν απόδειξη συνέχισης των πολιτικών «υποσχέσεων», ποια μεγαλύτερη απόδειξη δώρων «τύπου» καθρεφτάκια και χάνδρες στους ιθαγενείς, χρειαζόμαστε ;

Μιας και ο λόγος στις χάνδρες και τα καθρεφτάκια, έχουμε και την ανακοίνωση από πλευράς «Χρυσής Αυγής», ότι θα μεταβιβάσει τα βουλευτικά οχήματα ου τους διατίθενται από το κοινοβούλιο, σε πολύτεκνες οικογένειες.

Μάλιστα ο πολυσυζητημένος κ. Κασιδιάρης γράφει στο twitter στην προσωπική του σελίδα:

«Με το κλειδί στο χέρι: Μόλις παραλάβω, παραδίδω το βουλευτικό μου όχημα σε εξαμελή μονογονεϊκή οικογένεια. Προνόμια στο λαό, όχι στη βουλή!»……

Μόνο που θα πρέπει να ξεπεράσουν τα ταξίματα άνευ αξίας εκεί στην Χρυσή Αυγή και να μας εξηγήσουν πως θα γίνει αυτή η παράδοση των αυτοκινήτων, όταν η ιδιοκτησία των οχημάτων είναι στο κοινοβούλιο, άρα δεν μεταβιβάζεται σε κανέναν (ακόμη και στους βουλευτές, πριν περάσουν 4 χρόνια), επίσης όλα τα έξοδα (πλην του καυσίμου) συντήρησης και χρήσης (Τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα, ανταλλακτικά και συντήρηση) πληρώνονται επίσης από τον προϋπολογισμό του κοινοβουλίου.

Ακόμη για τους ίδιους τους βουλευτές ισχύσει μόνο η παραχώρηση για χρήση και όχι η ιδιοκτησία των εν λόγω οχημάτων.

Πως λοιπόν χαρίζεις, κάτι που δεν σου ανήκει στην ουσία;

Πως λοιπόν προσπαθείς να ξεγελάσεις για λόγους δημοσιότητας τον ελληνικό λαό και να μην στηρίξεις την εμπιστοσύνη που σου έδειξε το 7% περίπου, στέλνοντας σε στα έδρανα της Βουλής.

Αν πραγματικά θέλουν να χαρίσουν στον Ελληνικό λαό, ας χαρίσουν την εκλογική επιδότηση που ήδη έχουν αποταμίευσει (και τους ανήκει ολοκληρωτικά), ας χαρίσουν ολόκληρη (ή ποσοστό) απ’ την βουλευτική τους αποζημίωση (μιας και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, είχε ανακοινώσει ο κ. Μιχαλολιάκος, ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του, θα παίρνουν μόνο την ισόποση αποζημίωση Αξιωματικού του ΕΣ, Αντισυνταγματάρχη συγκεκραμένα και τα υπόλοιπα θα πηγαίνουν στο κόμμα).

Να η ευκαιρία λοιπόν να αποδείξουν ότι τα ΠΡΟΝΟΜΙΑ πηγαίνουν στον λαό και όχι στην Βουλή!!!

http://www.aegeantimes.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>