«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ναι πατριώτη μπορείς να σκοτώσεις αυτό το τέρας γιατί είσαι Έλληνας ελεύθερος, αρκεί να βγεις από τον εαυτό σου και από εγώ να το κάνεις εμείς!!!

Το οικονομικό πραξικόπημα της Νέας τάξης πραγμάτων είναι εδώ και μας απειλεί…

Οικονομικό πραξικόπημα των Ιlluminati!!!! – Ας αντισταθούμε, υπάρχουν εναλλακτικές οι οποίες ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοστούν……..

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας διαλύει την Ευρώπη και τη κοινωνική συνοχή

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αυτό που βιώνουμε στην Ευρώπη είναι ένα οικονομικό πραξικόπημα των τραπεζιτών των Illuminati. Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (European Stability Mechanism – ESM) αποτελεί έν ουσία έναν μηχανισμό απόλυτης οικονομικής επικυριαρχίας και ελέγχου ως προς τα αδύνατα οικονομικά κράτη και τους ανυπεράσπιστους λαούς…

Τα φίδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα πραγματοποιήσουν ότι είναι δυνατό και αναγκαίο ώστε να εφαρμόσουν την οικονομική τους δικτατορία. Εδώ στο pentapostagma.gr υποψιαζόμαστε ότι τα όργανα της νέας τάξης θα δημιουργήσουν μία μαζική οικονομική κατάρρευση και θα σπείρουν τον πανικό ώστε να προσφέρουν μία έτοιμη λύση (δίχως να φαίνεται «εναλλακτική λύση» στον ορίζοντα) στην οποία θα οδηγήσουν τα παγκόσμια θύματά τους. Η απόλυτη εφαρμογή της Χεγκελιανής διαλεκτικής – Η επέλευση της «Τάξης» μέσα από το Χάος!

Η Μυστηριώδης Πόρνη της Βαβυλώνας μέσω μίας υποταγμένης και αναβιωμένης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στην ουσία δηλαδή το Θηρίο με τα 10 κέρατα από την Αποκάλυψη:17 είναι έτοιμο να εμφανισθεί!!!

Η Helga Zepp-LaRouche (πολιτική ακτιβίστρια από τη Γερμανία) σε συζητήσεις που είχε με συνεργάτες της στην Ευρώπη, επανέλαβε με πυγμή, ότι εάν οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας δεν ανακληθούν, η Ευρώπη θα καταστραφεί:….

«Η συμφωνία που επετεύχθη την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, αποτελεί ένα απόλυτα καταστροφικό γεγονός – μία συμφωνία πλήρους συνθηκολόγησης που παραδίδει την απόλυτη εξουσία στις τράπεζες οι οποίες θα καταστρέψουν την Ευρώπη μέσω του «υπέρμετρου υπερ-πληθωρισμού», του κοινωνικού χάους και της πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας. Οι συγκεκριμένες λύσεις δεν θα λειτουργήσουν και ούτε θα μπορέσουν να λειτουργήσουν. Η κατάσταση πλέον είναι πολύ δύσκολη, και όλοι θα πρέπει να το γνωρίζουμε αυτό…

«Διαθέτουμε το μόνο πακέτο μέτρων που μπορούν να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα όπως αυτό των ρυθμίσεων του Glass-Steagall (σ.σ pentapostagma.gr – Βanking Act 1993 – Νόμος περί Τραπεζικής του 1993 με αυστηρή ρύθμιση των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών και με προστασία των εμπορικών τραπεζών μέσω της αποδέσμευσης των χρηματιστηριακών παραγώγων από την οικονομική-νομισματική αγορά) και του παγκόσμιου αναπτυξιακού σχεδίου World Land-Bridge, όπως και το πρόγραμμα του Μεσογειακού Οικονομικού Θαύματος – (σ.σ. pentapostagma.gr – το οποίο επιστρέφει τελικώς στα έθνη την εθνική τους κυριαρχία και τα εθνικά τους νομίσματα) και τη NAWAPA, και θα πρέπει να οργανώσουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αυτού του πακέτου μέτρων μέσω της επερχόμενης διαδικτυακής συνάντησης της 8ης Ιουλίου την οποία θα πραγματοποιήσω με τον Γάλλο ηγέτη Jacques Cheminade», δήλωσε.

Καθώς οι αμφιβολίες αυξάνονταν σχετικά με το εάν οι μηχανισμοί διάσωσης που συμφωνήθηκαν στο συνέδριο της περασμένης εβδομάδας θα έλθουν αρκετά σύντομα ή θα επαρκούν για να καλυφθεί η τεράστια μαύρη τρύπα του παγκόσμιου χρέους στελέχη χρηματιστηριακών οργανισμών όπως αυτός του City of London ανέφεραν προβλέψεις για υπερπληθωριστικά καύσιμα από τις 5 Ιουλίου (εκτόξευση τιμών ουσιαστικών!!!) εν μέσω της συνάντησης με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα…

Εκπρόσωπος της Φινλανδικής κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι η Φινλανδία δεν θα εγκρίνει την αγορά Ευρωπαϊκών κυβερνητικών ομολόγων στη δευτερεύουσα αγορά μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (το οποίο θα αποτελέσει εάν πραγματοποιηθεί μία τεράστια «ένεση» ρευστότητας) και επίσης εκπρόσωπος της Ολλανδικής κυβέρνησης δήλωσε ότι η Ολλανδία θα εγκρίνει τέτοιες «αγορές» μόνο έπειτα από την αξιολόγηση κάθε περίπτωσης ξεχωριστά..

Το τεχνικό κομμάτι του θέματος είναι, ότι θα πρέπει να υπάρξει ομόφωνη έγκριση από όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας ώστε να πραγματοποιηθούν αυτές οι ενέργειες. Πάντως, το Λονδίνο υπενθυμίζει ότι η ρήτρα έγκρισης των αποφάσεων λαμβάνεται βάσει των συνολικών συμμετοχών των χωρών στα κεφάλαια του μηχανισμού (τα μέλη που εγκρίνουν την απόφαση πρέπει να συγκεντρώνουν το ποσοστό του 85% των συνολικών κεφαλαίων).

Η Ολλανδία και η Φινλανδία δεν συγκεντρώνουν μαζί αυτό το όριο, οπότε οι αποφάσεις τους δεν έχουν ουσιαστική σημασία….

Πλέον, ακόμη και σε χώρες όπως η Γερμανία τίθεται υπό αμφισβήτηση η συνταγματικότητα των νέων συνθηκών του Ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας…

Οι φωνές αντίστασης ισχυροποιούνται; Μπαίνουμε σε μία πραγματική εποχή θετικών αλλαγών ή η παγκόσμια οικονομική ελίτ θα αναλάβει πάλι μέσω μηχανισμών προπαγάνδας να φοβίσει τους λαούς και να καθυποτάξει τις κυβερνήσεις στο απάνθρωπο σχέδιο της;;

pentapostagma.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ναι πατριώτη μπορείς να σκοτώσεις αυτό το τέρας γιατί είσαι Έλληνας ελεύθερος, αρκεί να βγεις από τον εαυτό σου και από εγώ να το κάνεις εμείς!!!

  • Βλέπω πυρηνικά πλήγματα στο Ιράν, κατάρευση της Παγκόσμιας οικονομίας και εξάπλωση επιδημιών άνθρακα πρώτα στην Ευρώπη και μετά στον υπόλοιπο πλανήτη.
    Βλέπω σωστά;

    • Αγαπητέ φίλε ότι έρχωνται μαύρες ημέρες είναι γεγονός και δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμων, αυτό που φοβάσαι με τα πυρηνικά το φοβάμαι μετά σιγουριάς και εγώ, τώρα για τον άνθρακα δεν ξέρω αφού ετοιμάζουν για να λιγοστέψουν τον παγκόσμιο πληθυσμό ακόμα ποιο φοβερά γεγονότα φρίκης!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>