«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανακαλύψαμε το «kotopoulonio» του Peter Higgs

 

Από το 1954, στην αρχή 12 χώρες και σταδιακά μέχρι σήμερα 20 χώρες, δουλεύει ασταμάτητα και τις ξεζουμίζει ο σωματιδίων έμπορας (Ware) Peter …Ware Higgs, στο πιο πολυδάπανο και πανηλίθιο εγχείρημα όλων των εποχών από δημιουργίας κόσμου!!!

  === Κάθε χρόνο οι κρατικοί προϋπολογισμοί των 20 κορόϊδων χωρών βογγάνε για να συντηρήσουν τον εκ 10.000 (ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ) χαραμοφάηδων του Peter …Ware Higgs. Κάθε χρόνο οι κρατικοί προϋπολογισμοί των χωρών αυτών, είναι ανίκανοι να συνδράμουν άλλα, πιο ουσιαστικά ερευνητικά προγράμματα και μερικές από τις χώρες αυτές, δεν έχουν κονδύλια για κάλυψη στοιχειωδών αναγκών υγείας!!!!

  === Ο έμπορας Peter …Ware Higgs, μπορεί να μη βρήκε το μποζόνιο, αλλά ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ έχει ανακαλύψει το kotopoulonio, με το οποίο ταϊζει μας κάθε τόσο, ολίγον από φτερούγες, ολίγον από στήθος, ολίγον από μπούτι και ολίγον από σικωτάκια. ΕΠΙΣΗΣ ο φούστης, μπορεί σω ματίδιο του θεού του να μη βρήκε, αλλά έχει αποδειχθεί αετός, στην «ειδική» διαχείριση υπουργών και πανίσχυρων ΜΜΕ, που το καθένα τίποτα δεν κάνει τσάμπα. Ευτυχώς για τη διαπλεκόμενη διεθνή δημοσιογραφική και πολιτική συμμορία, ο Peter …Ware Higgs διαθέτει τα καλύτερα λαδωτήρια για να συντηρεί το πανάκριβο κατασκεύασμα CERN και τους φίλους του.

 

Κατά μέσο όρο, κάθε 8 περίπου μήνες, στις χώρες που έχουν τομεγαλύτερο βάρος χρηματοδότησης του δυσβάσταχτου προϋπολογισμού του CERN, γίνεται στη κυριολεξία της πουτάνας από καταγγελίες ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ εναντίον του αρχηγού και εμπνευστή του kotopoulonio. Χέλι ο φούστης!!!! Τα ΜΜΕ τον ξέρουν για τη γενναιοδωρία του και περιμένουν υπομονετικά το μπαχτσίσι. Έτσι οι εναντίον του καταγγελίες κυκλοφορούν σε μικρές ανεξάρτητες και σε ερασιτεχνικές ιστοσελίδες και εκεί που πάνε να πάρουν έκταση, τότε ξαφνικά, οι μεγάλες κωλοφυλλάδες, αρχίζουν να γράφουν μυθιστορήματα, πως τάχα «βρέθηκε» το σωματίδιο του ανύπαρκτου θεού του έμπορα Peter …Ware Higgs. Η κάθε νέα απάτη και παραπληροφόρηση της συμμορίας, προκαλεί νέο επιστημονικό σάλο και διαψεεύσεις και καταγγελίες ίσα με τον πύργο του Άϊφελ, ο έμπορας κάνει τη πάπια και ήδη μέσα σε 48 ώρες, οι κωλοφυλλάδες και τα μισθωμένα διεθνή ΜΜΕ, μιλούν πλέον -ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ- ότι τάχα πέρασε κάτι ….σαν το μποζόνιο, σωματίδιο του ανύπαρκτου θεού!!!

 === Ήδη ο έμπορας Peter …Ware Higgs ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, με την οποία ξεκαθάρησε, ότι αυτό που ….διαδόθηκε ότι είναι το σωματίδιο του ….θεού του, δεν ήταν αυτό, αλλά κάτι ….παρόμοιο!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.

 === Οι αλητήριοι, για να δίνουν δικαιολογία στις κυβερνήσεις για συνέχιοση των τρελών χρηματοδοτήσεων, χωρίς να έχουν παγιδεύσει ΠΟΤΕ τα «άλλα» σωματίδια που λένε ότι τα αντιλήφθηκε το CERN, κάνουν μαϊμού βαφτίσια και δίνουν παραπλήσια ονόματα, αδιαφορώντας ότι αυτή η μαλακία τους θα γυρίσει μπούμερανγκ και θα γίνει ….ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ενός προγράμματος απάτης.

  === Οι ανόητοι κυβερνήτες μας, ακομπούν κάθε χρόνο στη συμμορία του Peter …Ware Higgs, 13.500.000 € μετρητά!!! Δείτε τον Προϋπολογισμό του CERN, έτους 2009:

 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Όποιος αντέχει, ας ανατρέξει και στη προηγούμενη ….ανακάλυψη της συμμορίας, στην ανάρτηση: Υπόθεση CERN: Τις εντός Μεγάλης Βρετανίας αμφισβητήσεις προσπαθεί να σκεπάσει ο εμπνευστής του «Μποζόνιου Σωματιδίου του Θεού» – Peter Higgs

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>