«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η άγνωστη «θαυματουργή» θεραπεία

Μετά το τέλος του θέματος έχω βάλει και τα σχόλια γιατί έχουν διάφορες πληροφορίες!

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (H2O2) – Η απαγορευμένη πανάκεια

Η άγνωστη «θαυματουργή» θεραπεία

 Επαναλαμβάνω ότι απευθύνομε σε νοήμονα όντα και ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω χωρίς να κάνω κακό, ο καθένας είναι υπεύθυνος, αφού ξέρει να διαβάζει, ξέρει και να προστατευτεί με την βοήθεια των ιδικών. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

 

Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα…

Πριν από 170 χρόνια, όταν η Ινδία ήταν ακόμα βρετανική αποικία, οι αυτόχθονες έπιναν νερό, μέσα στο οποίο διέλυαν μικρές ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών – από πιο ήπιες, όπως η γρίπη, έως σοβαρότερες ασθένειες, όπως η χολέρα και η μαλάρια. Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου θεραπείας ήταν τόσο θετικά, ώστε θεωρήθηκε ότι η διάδοση της θα επηρέαζε το εμπόριο χημικών φαρμάκων που είχε αρχίσει τότε να καθιερώνεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να αντιμετωπίσουν την απειλή, οι βρετανικές Αρχές προσέλαβαν έναν ρεπόρτερ, ο οποίος -προσποιούμενος τον γιατρό- «κατασκεύασε» μια ιστορία για ένα παιδί που πέθανε εξαιτίας εγκεφαλικής βλάβης, ύστερα από τη λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Το γεγονός ότι η είδηση προήλθε από έναν «ειδικό» επηρέασε καθοριστικά τους Ινδούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τη χρήση του Η2Ο2 και να στραφούν στα βρετανικά φαρμακευτικά σκευάσματα (Madison Cavanaugh, The oneminute cure: The secret to healing virtually all diseases).

Επρόκειτο για το πρώτο χτύπημα εναντίον μιας πολλά υποσχόμενης θεραπευτικής μεθόδου, η οποία από τότε καταπιέζεται συστηματικά από το φαρμακοκεντρικό ιατρικό μοντέλο.

Πολλοί επιστήμονες (Willhelm, Warburg, Oliver, Holman, Farr, Barnard, Palthe, McCabe, Cummings) υποστηρίζουν ότι τα θεραπευτικά οφέλη της είναι πολύ σημαντικά για όλες σχεδόν τις ασθένειες, μετατρέποντας τη σε πανάκεια χωρίς προηγούμενο και, μάλιστα, με μηδενικό κόστος!

Μεταξύ αυτών, κάποιοι την εφαρμόζουν ως εναλλακτική μέθοδο θεραπείας αφού η κλασική Ιατρική αρνείται να τη συμπεριλάβει στις καθιερωμένες πρακτικές της και η επιστημονική κοινότητα δεν χρηματοδοτεί επίσημες έρευνες για την αποτελεσματικότητα της.

Οξυγόνο: το κλειδί για έναν υγιή οργανισμό

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70%-80% από νερό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου (89%) είναι οξυγόνο. Σχεδόν όλη η βιολογική ενέργεια του ανθρώπου πηγάζει από αυτό το δομικό στοιχείο, χάρη στο οποίο ο οργανισμός παραμένει ζωντανός και σε καλή κατάσταση. Και απόδειξη είναι το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει εβδομάδες χωρίς φαγητό, αρκετές μέρες χωρίς νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο.

Ο θεμελιώδης ρόλος του για τη διατήρηση της ζωής οδήγησε πολλούς επιστήμονες να μελετήσουν το ίδιο το οξυγόνο, καθώς και τη σχέση που μπορεί να έχει η έλλειψη του με την εμφάνιση ασθενειών, αλλά και την πιθανή αξιοποίηση του για την ανάκτηση της υγείας.

Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει από το σύνολο των μελετών είναι ότι η πρωταρχική αιτία των περισσότερων ασθενειών συνδέεται -σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- με την ανεπαρκή παρουσία του, κυρίως σε κυτταρικό επίπεδο, και ότι η ενίσχυση του οργανισμού με επιπλέον οξυγόνο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πρόληψη ή καταπολέμηση της παθογένειας (Madison Cavanaugh, The oneminute cure: The secret to healing virtually all diseases).

Μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις για τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε το 1931.

Ο δρ. Otto Warburg κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και Ιατρική, όταν απέδειξε ότι οι ιοί δεν μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο, επειδή είναι αναεροβικοί. Επιπλέον, ο Warburg μέσω των πειραμάτων του διαπίστωσε ότι η αφαίρεση οξυγό νου από το κύτταρο κατά 35%, το μετατρέπει σε καρκινικό.

Υποστήριξε ότι η βασική αιτία του καρκίνου είναι η ανεπαρκής οξυγόνωση των κυττάρων και ότι, αν αντιστρέψουμε αυτό το δεδομένο, ο καρκίνος θα μπορούσε να νικηθεί (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, 30/6/1966).

Μετέπειτα μελέτες του ίδιου του Warburg και άλλων επιστημόνων συμπέραναν ότι σχεδόν όλες οι τοξίνες και τα βακτήρια εξουδετερώνονται σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer).. Κάποιες από τις θεραπείες που αναπτύχθηκαν με κεντρικό γνώμονα την παραπάνω διαπίοτωοη ονομάστηκαν «οξειδωτικές» γιατί, από τη μια, προκαλούν οξείδωση των προσβεβλημένων από βλαβερούς μικροοργανισμούς κυττάρων και, από την άλλη, θωρακίζουν τα υγιή κύτταρα οξυγονώνοντας τα.

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου (Η2O2) συγκαταλέγεται σε αυτές και, μαζί με το όζον (Ο2), συνιστούν τις βιο-οξειδωτικές θεραπείες. Ο μηχανισμός δράσης τους είναι παρόμοιος: όταν διαλύονται μέσα στο σώμα, απελευθερώνουν το επιπλέον άτομο οξυγόνου που εμπεριέχεται στη μοριακή τους σύνθεση, δημιουργώντας ένα καλά οξυγονωμένο περιβάλλον που έχει διπλή αποστολή: την πρόληψη και τη θεραπεία.

 

Ωστόσο, η ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία επιμένουν να μην εκμεταλλεύονται αυτές τις θεραπευτικές λύσεις – προφανώς επειδή δεν τους δίνεται κανένα οικονομικό κίνητρο. Τόσο το όζον όσο και το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ουσίες που δεν μπορούν να πατενταριστούν και το κόστος παρασκευής τους είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Επιπλέον, αν η θεραπευτική δράση τους αφορά όντως στο σύνολο των ασθενειών, τις μετατρέπει σε απειλή για την καθιερωμένη βιομηχανία ακριβών συμπτωματικών φαρμάκων και πολυδάπανων ιατρικών πρακτικών. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν χρηματοδοτεί και επίσημες έρευνες που θα αποδείκνυαν την αξία τους (Madison Cavanaugh, The oneminute cure: The secret to healing virtually all diseases).

Μια παντοδύναμη θεραπευτική λύση με άγνωστη ιστορία

Πρωτοπόρος στην εκμετάλλευση αυτής της θεραπείας, της οποίας θεωρείται και πατέρας, υπήρξε ο δρ. Richard Willhelm. Κατά τη δεκαετία του 1940, ίδρυσε, τον οργανισμό Επιμορφωτικού Ενδιαφέροντος για το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου (ECHO) θέλοντας να διαδώσει τα θεραπευτικά οφέλη του. Ο ίδιος το χρησιμοποίησε σε ασθενείς, βλέποντας πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα, πολιομυελίτιδα και διανοητικές ανωμαλίες που προκύπτουν από βακτηριακές μολύνσεις.

Προτού το ανακαλύψει ο Willhelm, ο βρετανός γιατρός Τ. Η. Oliver το είχε χορηγήσει πρώτος με ενδοφλέβιες ενέσεις σε 25 ασθενείς που έπασχαν από πνευμονία. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό: το ποσοστό θνησιμότητας από την ασθένεια έπεσε από το 80% στο 48% και η ενδοφλέβια έγχυση υπεροξειδίου του υδρογόνου έγινε το μυστικό όπλο αντιμετώπισης της επιδημίας πνευμονίας που ξέσπασε λίγο μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Το 1950, ο δρ. Reginald Holman διεξήγαγε πειράματα, στα οποία χορηγούσε υπεροξείδιο του υδρογόνου 0,45%, διαλυμένο στο νερό, το οποίο στη συνέχεια έπιναν ποντίκια με καρκινικούς όγκους. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του, οι όγκοι εξαφανίστηκαν τελείως εντός ενός διαστήματος μεταξύ 15 και 60 ημερών (Madison Cavanaugh, The oneminute cure: The secret to healing virtually all diseases).

Πρόκειται για ελάχιστες περιπτώσεις της άγνωστης ιστορίας της θεραπευτικής δύναμης της ουσίας, οι οποίες αναφέρονται στο βιβλίο της Madison Cavanaugh The oneminute cure: The secret to healing virtually all diseases (Η θεραπεία του ενός λεπτού: το μυστικό για να γιατρέψεις σχεδόν όλες τις ασθένειες). Στο ίδιο βιβλίο έχουν συγκεντρωθεί και οι γνώμες ειδικών επιστημόνων που υποστηρίζουν τις εκπληκτικές ιδιότητες του υπεροξειδίου του υδρογόνου και γενικότερα των βιο-οξειδωτικών θεραπειών σε όλο το φάομα των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης, και της τριπλής μάστιγας: AIDS, καρκίνος και καρδιακά προβλήματα.

Το 1993, ο Αμερικανός ερευνητής δρ. Charles H. Farr προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική, για την εργασία του σχετικά με την ευεργετική δράση του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμφωνά με την έρευνα του, τα κοκκιοκύτταρα (είδος λευκών αιμοσφαιρίων) παράγουν την ουσία που αμύνεται εναντίον βακτηρίων, παρασίτων και ζυμομυκήτων που προσβάλουν τον οργανισμό, ρυθμίζει τις ορμόνες και το σάκχαρο του αίματος, και αποτελεί απολυμαντικό, αντισηπτικό και οξειδωτικό παράγοντα (C. Η. Farr, The therapeutic use of H2O2, Townsend letter for Doctors, 1987).

 

Ο δρ. David G. Williams, ένας από τους κορυφαίους επι στήμονες φυσικών θεραπειών, αναφέρει: « Ο αρχικός σκεπτικισμός μου για τη θεραπευτική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου με οδήγησε σε ενδελεχή έρευνα, κλινική εργασία και πειραματισμό. Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα δεν θα πειστεί ποτέ, ωστόσο εγώ είμαι πεπεισμένος ότι το H2O2 είναι ασφαλές, διαθέσιμο και με εξωφρενικά μικρό κόστος. Αλλά το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι λειτουργεί!»

(David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003)

Ο παθολόγος William C. Douglas προσθέτει ότι η ουσία «μπορεί να χορηγηθεί σχεδόν σε κάθε παθολογική περίπτωση, συχνά με εξαιρετικά αποτελέσματα» (William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Second opinion publishing, 1996).

Ο δρ. Kurt Donsbach γράφει σε άρθρο του στο περιοδικό Alternatives ότι μια ουγκιά υπεροξειδίου του υδρογόνου 35%, διαλυμένη σε ένα γαλόνι νερό, βοηθά στην καλύτερη αναπνοή όσων πάσχουν από εμφύσημα και καρκίνο του λάρυγγα, αν ψεκάζεται στον χώρο που διαβιούν (Madison Cavanaugh, The oneminute cure: The secret to healing virtually all diseases). Ο ίδιος αναφέρεται με ενθουσιασμό και στην αξιοποίηση της θεραπείας με H2O2 για την καταπολέμηση του καρκίνου (www. alkalizeforhealth.net/oxygen.htm).

Το 1986, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Christiaan Barnard, φημισμένος για το γεγονός ότι πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς, άρχισε να συστήνει τη θεραπεία με υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ασθενείς, αφού πρώτα την εφάρμοσε ο ίδιος για να θεραπεύσει την αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που συνοδεύουν το γήρας και έμεινε έκπληκτος με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Barnard γελοιοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό από την ιατρική κοινότητα, ώστε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κάθε σχέση του με τη θεραπεία για να διασώσει τη φήμη και τη δουλειά του (Madison Cavanaugh, The oneminute cure: The secret to healing virtually all diseases).

Η λύση για τον αλκοολισμό

Ο αλκοολισμός είναι μια χρόνια ασθένεια, η οποία εκδηλώνεται προοδευτικά και σχετίζεται με την αδυναμία του ατόμου να ελέγξει την κατανάλωση αλκοόλ, η τοξική επίδραση του οποίου επηρεάζει την κυτταρική αναπνοή. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί καθεστώς ανεπάρκειας οξυγόνου στους σωματικούς ιστούς οδηγώντας σε ιστοτοξική υποξία, κατά την οποία οι ιστοί και τα κύτταρα αδυνατούν να εκμεταλλευτούν και να μεταβολίσουν το οξυγόνο από το αίμα.

Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μέθη που, στην περίπτωση του αλκοολικού, παρατείνεται σε χρόνο και σταδιακά καταβάλλει τον οργανισμό. Το γεγονός ότι οι βαθιές εισπνοές βοηθούν να ξεμεθύσουμε πιο γρήγορα αποτελεί ένδειξη του καταλυτικού ρόλου που έχει το οξυγόνο στην αποτοξίνωση του οργανισμού από το αλκοόλ.

 

Ο δρ. P.M. Van Wulffren Palthe εργάστηκε με άτομα που έπασχαν από αλκοολισμό και διαπίστωσε ότι η στοματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου ανέστειλε την επιθυμία τους για αλκοόλ και τους βοήθησε να θεραπευτούν από τον εθισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του αλκοολισμού, γιατί μπορεί να ανατρέψει την ανεπαρκή οξυγόνωση των ιστών και των κυττάρων που σχετίζεται με την προοδευτική εκδήλωση της ασθένειας (Madison Cavanaugh, The oneminute cure: The secret to healing virtually all diseases).

Προάσπιση της υγείας του εγκεφάλου και της διάθεσης

Όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις εμφανίζουν συχνά μεταβολές στη διάθεση τους και ατονία στις εγκεφαλικές τους λειτουργίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό οφείλεται, εν πολλοίς, στον -κακής ποιότητας- αέρα που εισπνέουν, ο οποίος δεν προσφέρει επαρκή ποσότητα οξυγόνου.

 

Η καθημερινή ελλειμματική οξυγόνωση του οργανισμού γενικότερα, και ειδικότερα του εγκεφάλου, δημιουργεί πολλές εγκεφαλικές-ψυχολογικές διαταραχές, όπως κατάθλιψη, ατονία, ευερεθιστότητα, αδιαθεσία και εξασθένιση των πνευματικών ικανοτήτων, όπως η μνήμη, η συγκέντρωση, η κριτική ικανότητα και η καθαρή σκέψη.

Τα τελευταία χρόνια, η φαρμακευτική βιομηχανία έχει χτίσει γύρω από αυτά τα -ανεξήγητα για την ίδια- συμπτώματα μια ολόκληρη αυτοκρατορία ασθενειών που «κατασκευάστηκαν» και διαδόθηκαν, για να προωθήσουν νέου τύπου φάρμακα διά θεσης και συμπεριφοράς. Η προπαγάνδα που στήθηκε γύρω από αυτές τις ασθένειες οδήγησε στην αποδοχή τους από τον σύγχρονο άνθρωπο, που εκπαιδεύεται να θεωρεί το χάπι πανάκεια για κάθε περίπτωση.

Ο δρ. Ed McCabe υποστηρίζει ότι η συστηματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου αρκεί για να συμπληρωθεί η απαραί τητη ποσότητα οξυγόνου που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί σωστά και να μας τροφοδοτεί με ενέργεια και καλή διάθεση. Εξίσου ευεργετικό αποδεικνύεται για την καλή λει τουργία του εγκεφάλου και την ενίσχυση των πνευματικών μας ικανοτήτων, ακόμα και του βαθμού ευφυίας μας (Ed McCabe, Flood your body with oxygen : therapy for our polluted world, Energy puplications, 2003).

 

Απαλλαγή από τις περιοδοντικές επεμβάσεις

Ο δρ. Paul Cummings δίδασκε περιοδοντικές χειρουργικές τεχνικές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα, προτού ανακαλύψει ότι με το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορούσε να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Στους 1000 ασθενείς στους οποίους εφάρμοσε αυτή τη θεραπεία, το 98% ξεπέρασε το περιοδοντικό του πρόβλημα χωρίς τη βοήθεια επέμβασης. Ο δρ. Cummings υποστηρίζει ότι οι δυνατότητες της ουσίας στην οδοντιατρική είναι συναρπαστικές και ότι οι συνάδελφοι του επιστήμονες πρέπει να αναγνωρίσουν την υπεροχή της, συγκριτικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις (Jane E. Brody, Non surgical therapies for gums spurs aide debate, New York Times, 23/3/1982).

Στην πραγματικότητα, το Η2Ο2 χρησιμοποιείται ήδη στην οδοντιατρική διαδικασία λεύκανσης των δοντιών – μια υπηρεσία υψηλού κόστους για τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, περιέχεται και στις εμπορικές οδοντόκρεμες που υπόσχονται λαμπερό χαμόγελο, οι οποίες όμως έχουν ενοχοποιηθεί για μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες στη στοματική υγιεινή, εξαιτίας των υπόλοιπων χημικών συστατικών τους. Σύμφωνα με όσα αναγράφει η συγγραφέας Madison Cavanaugh στο βιβλίο της, αρκεί να βουρτσίζει κανείς τα δόντια του με υδάτινο διάλυμα που περιέχει 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου, για να έχει λευκή και υγιή οδοντοστοιχία και ούλα, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.

Η «γκετοποίηση» της εναλλακτικής θεραπευτικής

Οι βιο-οξειδωτικές θεραπείες και γενικότερα οι θεραπευτικές πρακτικές που εστιάζουν στην ενεργή δράση του οξυγόνου θεωρούνται εναλλακτικές και ως τέτοιες αντιμετωπίζονται από το καθιερωμένο σύστημα – συχνά με καχυποψία ως προς την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους.

Φυσικά, η αξία του οξυγόνου αναγνωρίζεται και από την κλασική Ιατρική. Το περίεργο, όμως, είναι ότι το αξιοποιεί επιλεκτικά και με… μέτρο: χρησιμοποιείται, δηλαδή, συμπληρωματικά για να διευκολύνει ασθενείς που αδυνατούν να απορ ροφήσουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου μέσω της αναπνοής τους.

Το υπερβατικό οξυγόνο χρησιμοποιείται για να θεραπεύ σει δηλητηριάσεις από διοξείδιο του άνθρακα, γάγγραινα με εκπομπή αερίων και αεροεμβολισμό (νόσο του δύτη). Ακόμα, εφαρμόζεται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Στις εντατικές των νοσοκομείων, ασθενείς που χαροπαλεύουν παραμένουν ζωντανοί, χάρη στο οξυγόνο που παίρνουν μέσω μηχανικής υποστήριξης.

Ακόμα και η παραγωγή ορισμένων φαρμακευτικών σκευα σμάτων εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του οξυγόνου. Για παράδειγμα, οι περισσότερες συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων της χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, αλλά και φαρμάκων, επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα με οξυγόνο για να τα εξουδετερώσουν. Ωστόσο, όλα τα συμβατικά φάρμακα συνοδεύονται από πλήθος παρενεργειών, γεγονός που μακροπρόθεσμα τα καθιστά ζημιογόνα για το σύνολο του οργανισμού.

Έχοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω, τίθενται κάποια ερωτήματα:

• Αφού η επιστήμη αναγνωρίζει τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία, γιατί περιορίζει τη χρήση του μόνο σε κάποιες περιπτώσεις και δεν μελετά την αξιοποίηση του σε άλλες;

• Γιατί αγνοούνται τα πρωτοφανή συμπεράσματα ανεξάρτητων ερευνητών, εκ των οποίων κάποιοι χαρακτηρίζουν το οξυγόνο -και δη, το υπεροξείδιο του υδρογόνου- ως θεραπευτική λύση για κάθε ασθένεια;

• Γιατί, σε τελική ανάλυση, σνομπάρεται η εναλλακτική Ιατρική, η οποία τολμά να εφαρμόσει νέες μεθόδους θεραπείας όπως η παραπάνω, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν σε πολύ θετικά αποτελέσματα;

Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.

Ό,τι ξεφεύγει από τον παραπάνω κανόνα, και κυρίως ό,τι μοιάζει να τον απειλεί, καταστέλλεται ή γελοιοποιείται. Στην καλύτερη περίπτωση, γκετοποιείται σε μια κατηγορία που ονομάζεται «εναλλακτική», προκειμένου να ξεχωρίζει από το επίσημο, πέραν πάσης υποψίας, δόγμα και να ελέγχεται ευκολότερα από αυτό.

Πηγές

• Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases · Alkalize For Health/Oxygen/Cancer Alternatives (www.alkalizeforhealth.net/oxygen.htm) · Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, Lake Constance, Germany, 30/6/1966 · C. H. Fair, The therapeutic use of H202, Townsend letter for Doctors, 1987 · David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003 · William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Atlanta, Georgia : Second opinion publishing, 1996 · EdMcCabe, Flood your body with oxygen: therapy for our polluted world, Miami Shores, Florida: Energy puplications, 2003 · Για τις βιοοξειδωτικές θεραπείες: prostatecancerinfolink.nin g.corri/…/is-the-i-minute-cure-by -Non surgical therapies for gums spurs aide debate, Jane E. Brody, 23/3/1982, New York Times · Earth Clinic, LLC, Hydrogen peroxide inhalation method, 2008 · Walter Grotz, Education concern for hydrogen peroxide, Newsletter on oxygen therapy, Delano, MN 55328 · Peroxide of hydrogen as a remedial agent, Journal of the American Medical Association, 4/3/1988, vol.259,no. 9, p.1279, 3/3/1988, vol. X, no.9, p.262-5)

Hydrogen peroxide release from from human blood platelets, Biochimica et biophysica Acta, 718 (1982), p.21-25 · Hydrogen peroxide mediated killing of bacteria, Molecular & Cellular biochemistry 49, 143-9, 1982 · Killing of blood-stage murine malaria parasites by hydrogen peroxide, Infection and immunity, Jan. 1983, p. 456-9 · Edward H. Goodman, MD, The influence of hydrogen peroxide on hydrochloric acid secretion, Pennsylvania Medical Journal, 1910, vol. XXXIX · Interferon, Journal of Interferon research, vol 3, n. 2, 1983, p.143-151

Η Λίλα Σταμπούλογλου ανήκει στους βασικούς συνεργάτες του Hellenic NEXUS που εστιάζουν στην έρευνα θεμάτων υγείας και διατροφής. Επιπλέον, συνεργάζεται με τις εκδόσεις Εσοπτρον ως ερευνήτρια και συγγραφέας βιβλίων ποικίλης θεματολογίας. (e-mail: atzam@yahoo.gr)

ΠΗΓΗ: Περιοδικό HELLENIC NEXUS Τεύχος 38
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

78 σχόλια:

 1. ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

  ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ.

  ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΧΕ;

  Απάντηση

 2. e-bay παιδια… λυση σχεδον για αρκετα πραγματα.
  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ σε ευχαριστουμε για την ενημερωση που μας παρεχεις.

  Απάντηση

 3. mipos kapios kseri pou tha to vroume?

  Απάντηση

 4. Μπορείς να το παραγγείλεις το 35% για τρόφιμα απο ξένες ιστοσελίδες.Θα σου κοστίσει βέβαια αρκετά στα μεταφορικά,αλλά θα είσαι σίγουρος οτι είναι το σωστό.
  Δες εδώ http://www.food-grade-hydrogen-peroxide.co.uk/

  Απάντηση

 5. Μπορείς να το βρείς βέβαια και σε φαρμακεία αλλά μάλλον θα πρέπει να στο ετοιμάσουν οι φαρμακοποιοί.Είναι λίγο δύσκολο βέβαια στα συνηθισμένα φαρμακεία εχουν πλήρη άγνοια.

  Απάντηση

 6. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΟΖΟΝΟΥΧΟ ΝΕΡΟ ΕΤΣΙ;ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

  ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΖΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

  ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;

  Απάντηση

 7. Φίλε μου εμείς μπορούμε να σου πούμε τη γνώμη μας για τις χημικές ιδιότητές του και όχι για τις ιατρικές, που όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ λεπτό θέμα. Και το όζον και το υπεροξείδιο σε τελική ανάλυση παράγουν μονοατομικό οξυγόνο, που είναι ισχυρό οξειδωτικό μέσο. Μια σημαντική όμως διαφορά που έχουν είναι οτι το υπεροξείδιο είναι αρκετά σταθερή χημική ένωση. Το όζον διασπάται πολύ πιο εύκολα. Το πως θα το αξιολογήσεις τώρα αυτό απο ιατρικής απόψεως, θα πρέπει προφανώς να ρωτήσεις ιατρούς που ασχολούνται με οζονοθεραπεία.

  Απάντηση

 8. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ “ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ”? ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ, ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ?

  Απάντηση

 9. Μπλα,μπλα,μπλα υπάρχει αυτό το πράμα να το αγοράσει
  ο κόσμος η ολα ειναι μόνο για εντυπωσιασμο,καλά εμεις το είπαμε πρώτοι.

  Απάντηση

 10. Φαρμακοποιός από Πετρίτσι Σερρών8 Ιουνίου 2010 11:42 μ.μ.

  Με μεγάλη μου έκπληξη διαβάζω ΑΣΧΕΤΟΥΣ να αναζητούν PERYDROL (το οποίο είναι υπεροξείδιο υδρογόνου 35%, και με 10 φορές αραίωση αυτού παράγεται το οξυζενέ) στο ίντερνετ!!! Όποιος το θέλει να ζητήσει από το φαρμακοποιό του να του φέρει PERYDROL έτσι απλά. Αυτά που λέτε για “εσωτερική” χρήση που τα ακούσατε. Τα πράγματα είναι απλά το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι η ίδια χημική ένωση ΚΑΙ στην Ελλαδίτσα μας ΚΑΙ στην Αυστραλία. Απλά ζητήστε από το φαρμακοποιό να σας το αραιώσει διότι το 35% είναι ΚΑΥΣΤΙΚΟ!!! Καλό το άρθρο αλλά δε δίνει φώτα σχετικά με τις περιεκτικότητες (πλην της περίπτωσης που λέει ότι ψεκάζουμε το χώρο όπου διαβιεί ασθενής με καρκίνο λάρυγγα) που πρέπει να παρασκευάσει ο φαρμακοποιός!

  Απάντηση

 11. Φίλε μου “03 Ιουνίου 2010 1:16 μ.μ. ” δεν είμαστε ειδικευμένοι στην οζονοθεραπεία διάβασε το βιβλίο της κ. Madison Cavanaugh “The One minute Cure”.
  Η οζονοθεραπεία είναι αναγνωρίσμένη απο το 1991…

  Απάντηση

 12. Προς τον φαρμακοποιό απο το Πετρίτσι Σερρών

  Φίλε απο το Πετρίτσι Σερρών δεν βάλαμε δοσολογίες στο άρθρο, για ευνόητους λόγους. Δεν θέλουμε ο καθένας να κάνει πειράματα με την υγεία του χωρίς να ρωτάει πρώτα κάποιον ειδικό.
  Εσυ όμως που είναι η δουλειά σου αυτή, μπορείς να βρείς περισσότερα στοιχεία απο το βιβλίο “The one minute cure”, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις απο http://depositfiles.com/en/files/s7lyn4tkk και να μας στείλεις σε ένα email την γνώμη σου.

  Απάντηση

 13. Η γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε απλα να παρουμε ενα perhydrol και να το διαλυσουμε… δεν ξερουμε αν υπαρχουν βαρεα μεταλλα τα οποια μπορουν να κανουν ζημια. Καλυτερα ειναι να αναζητησουμε το food grade για μεγαλυτερη ασφαλεια εκτος αν εχουμε την αναλυση που δινει ο κατασκευαστης….
  Αυτη ειναι η γνωμη μου με ειδικοτητα του Τεχνολογου Τροφιμων και με πολυετη πειρα σε πωλησεις χημικων ουσιων.

  Απάντηση

 14. το περιντρολ αν ανακατευτει με αμμωνια , ασπριζει το ξυλο .
  καποτε ημουν επιπλοποιος και το χρησιμοποιησα πολλες φορες .
  για φαντασου. . . ! ! ! ! !

  Απάντηση

 15. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ !!!!
  It should be noted however, that the 3% hydrogen peroxide from drug stores is for external use only as it contains powerful stabilizer compounds which are toxic if taken internally.
  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
  Πρέπει να σημειωθεί εντούτοις, ότι το υπεροξείδιο υδρογόνου 3% από τα φαρμακεία είναι για την εξωτερική χρήση μόνο δεδομένου ότι περιέχει τις ισχυρές ενώσεις σταθεροποιητών που είναι τοξικές εάν λαμβάνεται εσωτερικά.

  Απάντηση

 16. Φίλε μου πολύ ενδιαφέρον του άρθρο σου για το υπεροξείδιο του υδρογόνου ! το χρησιμοποίησα και μπορώ να σου πω ότι με βοήθησε και με την ιγμορίτιδα που είχα.

  Το θέμα είναι αν οξειδώνονται και καλά χημικά στοιχεία μέσα στον οργανισμό από τη μεγάλη δραστικότητά του.

  Έπεσε στην αντίληψη μου μία συνέντευξη περί του MMS (Miracle Mineral Supplement) όπου -όπως υποστηρίζουν- βοηθά πολλούς ανθρώπους με ελονοσία, AIDS, γρίππη (ακόμη και των χοίρων) και με μία εξελιγμένη έκδοση και καρκίνους.

  Σου παραθέτω κάποιους συνδέσμους σαν αρχή:

  Video
  http://www.projectcamelot.org/jim_humble.html

  Γραπτός Διάλογος του προηγούμενου video
  http://projectcamelot.org/lang/en/jim_humble_interview_transcript_en.html

  Video
  http://projectavalon.net/lang/en/jim_humble_en.html

  Γραπτός Διάλογος του προηγούμενου video http://projectavalon.net/lang/en/jim_humble_2_interview_transcript_en.html

  To site του Jim Humble,
  http://jimhumble.biz/

  και το βιβλίο του
  http://files.meetup.com/562554/MMS_Part_2.pdf

  Ευχαριστούμε για τα διαφωτιστικά άρθρα σου!

  Απάντηση

 17. γνωριζει καποιος αν το προϊον hydrogen peroxide solution 35%, γνωστης γερμανικης εταιρειας χημικων σκευασματων, στο οποιο δεν αναγραφεται η ενδειξη food grade, ειναι επικινδυνο ως ποσιμο η οχι?

  Απάντηση

 18. εγώ προσωπικά το χρησιμοποιω και το προμηθεύτικα παλύ εύκολα από το φαρμακείο της γειτονιάς μου, έπρεπε όμως να πείσω τον φαρμακοποιό ότι ξέρω να το χρησιμοποιώ γιατί είναι καυστικό. Υπάρχουν και εναλλακτικοί γιατροί που το δίνουν σαν θεραπεία. http://drinkh2o2.com/ εδώ έχει και λεπτομέρειες για την χρήση του και τις δοσολογίες.

  Απάντηση

 19. Απίστευτο! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!

  Απάντηση

 20. Βρήκα ένα μπουκαλάκι στο φαρμακείο περιεκτικότητας 3%. Λέτε να κάνει?

  Απάντηση

  Απαντήσεις

 21. ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Απάντηση
 23. Προς 28 Ιουλίου 2010 7:00 μ.μ.:

  Αν περιέχει συντηρητικά σίγουρα δεν κάνει. Η γνώμη μας είναι οτι πρέπει να διαβάσεις το βιβλίο του συγκεκριμένου ιατρού και να συμβουλεφθείς και κάποιον ειδικό. Εμείς δεν είμαστε ειδικοί

  Απάντηση

 24. tha hthela na mou pei kapoios leptomereies gia agora sigkekrimenou site

  Απάντηση

 25. γνωριζετε καποιο εμπιστο γιατρο στη θεσσαλονικη να μας συμβουλευσει.

  Απάντηση

 26. Καλησπέρα σε όλους.
  Πήρα τηλέφωνο όλους τους φαρμακοποιούς και τα εναλλακτικά φαρμακεία. Κανένας δεν ήξερε και κανένας δεν ήταν διαθετειμένος να φέρει.
  Τελικά βρήκα το site του bobby ( http://www.bobbys-healthy-shop.co.uk/Hydrogen-Peroxide.php .Ο ίδιος το δίνει και μέσω ebay ( http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=Hydrogen+peroxide ).
  Προσέξτε να μην χρησιμοποιήσετε το κοινό οξυζενέ, απαγορεύεται η εσωτερική χρήση, μόνο το 35% food grade είναι το μόνο πόσιμο και αυτό ΠΑΝΤΑ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ με απεσταγμένο νερό γιατί αναραίωτο είναι καυστικό. Το κοινό νερό δεν κάνει γιατί περιέχει διάφορα μέταλλα που αντιδρούν με το υπεροξείδιο και καταστρέφεται η διαδικασία.
  Όταν το πίνεται το στομάχι πρέπει να είναι άδειο ή να έχουν περάσει 3 ώρες από το γεύμα για να μην αντιδράσει με τα μέταλλα που περιέχουν οι τροφές και κάνει ΖΗΜΙΑ στην επένδυση του στομάχου.
  Αν ακολουθηθούν αυτά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και μόνο καλό μπορεί να κάνει αφού ήδη υπάρχει σαν συστατικό σε δεκάδες διαδικασίες που συμβαίνουν στο σώμα και ιδιαίτερα σαν απαραίτητο συστατικό στα λευκά αιμοσφαίρια που μαζί με το ιώδιο και τον σίδηρο χρησιμοποιείται για να σκοτώσει την κάντιτα και οτιδήποτε άλλο κατατρώει το σώμα μας.
  Οι δοσολογία και οτιδήποτε άλλο για το υπεροξείδιο του υδρογόνου υπάρχει στο e-book “The truth about food grade Hydrogen peroxide” που μπορείτε να κατεβάσετε από εδω: http://www.foodgrade-hydrogenperoxide.com/ και το “The One-Minute Cure The Secret to Healing Virtually All Diseases”.
  Το δεύτερο αν δεν μπορείτε να το βρείτε μπορώ να το στείλω με e-mail.
  Εννοείται ότι πίνω και εγώ.

  Απάντηση

 27. Εμείς δεν γνωρίζουμε απο Θεσσαλονίκη κανένα όποιος γνωρίζει ας απαντήσει…

  Απάντηση

 28. Ενδιαφέρουσες απόψεις,καλό άρθρο, αν μη τι άλλο, θα προβληματιστώ,θα αναζητήσω πληροφορείες για τη συσκευή με το οζον στο νερό που πουλάει στην τηλεόραση ο…τρελός(!) γιατί μάλλον κάτι παρεμφερές είναι και θα το συζητήσω και με πολύ καλό φίλο γιατρό να μου πεί τη γνώμη του…

  Απάντηση

 29. Άλλο το οξυζενέ και άλλο το όζον! Το οξυζενέ είναι χημική ένωση σε υγρή μορφή, με τύπο Η2Ο2 (ενώ το νερό είναι Η2Ο). Το όζον είναι αέριο, δεν είναι χημική ένωση. Είναι μία μοριακή μορφή του οξυγόνου. Συνήθως το οξυγόνο απαντάται (πχ. στην ατμόσφαιρα) στη διατομική μορφή του, το γνωστό Ο2. Το όζον είναι τριατομική αλλοτροπική μορφή του οξυγόνου, δηλαδή έχει τη μορφή Ο3. Είναι πολύ ασταθής μορφή, που εύκολα διασπάται στη μορφή Ο2.
  Το όζον είναι ΤΟΞΙΚΟ για τους οργανισμούς, θεωρείται ατμοσφαιρικός ρύπος (στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας που ζουν οι οργανισμοί, γιατί στα ανώτερα όπου υπάρχει θεωρείται χρήσιμο). Όλοι έχουμε ακούσει τις ημέρες που το “νέφος” κάνει peak, το πόσο στενά παρακολουθούν οι γιατροί και οι μετεωρολόγοι τις συγκεντρώσεις του στην ατμόσφαιρα. Η “οζονοθεραπεία” υπάγεται στις λεγόμενες “εναλλακτικές” ιατρικές και δεν είναι αποδεκτή από την κλασσική ιατρική.
  Το οξυζενέ επίσης δεν προτείνεται για εσωτερική χρήση, δεδομένου ότι είναι ιδιαίτερα καυστικό σε υψηλές συγκεντρώσεις. Σε χαμηλές συγκεντρώσεις δε είναι αναποτελεσματικό, αφού ο οργανισμός το εξουδετερώνει άμεσα. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη σειρά ενζύμων, οι υπεροξειδάσες, που βρίσκονται παντού στο σώμα μας (ακόμα και στο σάλιο) και το διασπούν σε οξυγόνο και νερό. Γι’αυτό αφρίζει όταν τοποθετηθεί πχ. σε ανοιχτή πληγή.
  Σε κάθε περίπτωση, και το οξυζενέ και το όζον (ιδιαίτερα το όζον) δημιουργούν ελευθερες ρίζες οξυγόνου στον οργανισμό, και όλοι ξέρουμε τις δράσεις των ελευθέρων ριζών. Ιδίως του οξυγόνου που είναι από τις πλέον οξειδωτικές…

  Απάντηση

 30. Καλησπέρα

  Επειδή έχω πρόβλημα με τη μετατροπή της δοσολογίας, μπορεί κάποιος που το χρησιμοποιεί να μου δώσει αναλογίες;

  Ευχαριστώ πολυ

  Απάντηση

 31. Πολυ σωστος φιλε μου,Μπραβο σου…ελπιζω αυτα να τα ξερεις και να τα εχεις γραψει μονος σου και οχι απο καποια ιστοσελιδα.

  Απάντηση

 32. οι δοσολογίες περιέχονται μέσα στο βιβλιο που αναφέρετε παραπάνω…υπάρχουν και σε ιστιοσελίδες στο ίντερνετ..

  θέλει μεγάλη προσοχή όμως..και καλό είναι να πάρει κάποιος βοηθεια απο φαρμακοποιο καθώς τυχόν λάθος στην δοσολογία μπορει να καταστει επικίνδυνο για την υγεία μας..

  δεν ειναι και επιστήμη αλλά θελει ψαξιμο η δουλεία και προσοχή!!!

  Απάντηση

 33. Δημιουργεί πράγματι ελεύθερες ρίζες οξυγόνου στον ανθρωπινο οργανισμο οπως ειπε πιο πανω καποιος, το h2o2 ;

  Απάντηση

 34. Προς “3 Δεκεμβρίου 2010 12:53 π.μ.”:

  Έχει τεθεί πολλές φορές το ερώτημα αν δημιουργεί ελεύθερες ρίζες οξυγόνου στον οργανισμό το υπεροξείδιο και το όζον. Οι ειδικευμένοι όμως οζονοθεραπευτές τους οποίους άκουσα σε εκπομπές στην τηλεόραση απάντησε οτι για τις συγκεκριμένες δοσολογίες δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αντιθέτως οι μικρές αυτές δόσεις όζοντος ή υπεροξειδίου ενεργοποιούν την άμυνα του οργανισμού για να αντιμετωπίσει τις ελεύθερες ρίζες που ήδη υπάρχουν στον οργανισμό λόγω της κακής διατροφής μας.

  Απάντηση

 35. ΜΕ τους κομπογιανιτισμους μπορει να δημιουργησετε καποια ατυχηματα απο τουσ αναγνωστες. το καλο που σασ θελω κατεβαστε το αρθρο ΑΜΕΣΑ. θα ειστε υπευθυνοι αν συμβει κατι

  Απάντηση

  Απαντήσεις

 36. εισαι Αγγλος?

 37. Απάντηση
 38. Ειναι λογικό να υπάρχει η σχετική δυσπιστία για την αποτελεσματικότητα της θεραπειας και ο φόβος πως μπορει να εχει και αρνητικά αποτελέσματα.

  Το να κάνει ομως κάποιος γαργάρες με διάλυμα 3%, να πλενει με αυτό τα δόντια του και να το βάζει στο προσωπο του μετά το ξύρισμα , δεν μπορει να εχει αρνητικές επιπτώσεις νομίζω.

  Αν οπως λεγεται καταπολεμα τους ιούς ,τοτε και μόνο με την χρήση του στην στοματική κοιλοτητα, θα πρεπει να λειτουργει ως μια ασπιδα στους ιους, αφου αυτοι εισερχονται στον οργανισμο, μεσω αυτης της κοιλοτητας.

  Εσυ ανωνυμε 26 Δεκεμβρίου 2010 5:18 μ.μ., μην ανησυχεις ,οι μη ‘κομπογιανιτες’ που μας επιβαλουν οτι γουσταρουν , μεσω του ‘codex alimentarious’ που προωθουν , θα απαγορευσουν την κυκλοφορια καθε τι που πιστευουν πως θα κανει καλο στην υγεια των ανθρωπων.

  Απάντηση

 39. ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΟΖΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΕ ΑΡΠΑΖΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΙΠΠΗ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΜΕ ΟΖΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΤΑ ΤΑ 5 ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΕΡΙΖΩ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΖΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΧΛΩΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΟΖΟΝ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

  Απάντηση

 40. το οζον βοηθαει …..υπαρχουν παρα πολλες μελετες
  στο ιντερνετ.

  Απάντηση

 41. Ερωτήσει αν το χρησιμοποιήσεις (Η2Ο2) με τη μέθοδο της δυναμοποιησεις όπως κάνουν και στα ομοιοπαθητικά φάρμακα θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα ?

  Απάντηση

 42. Φίλε δεν γνωρίζουμε τι αποτέλεσμα θα έχει η δυναμοποίηση και επιπλέον το άρθρο αυτό το αναρτήσαμε για πληροφορίες και όχι για δοκιμές.
  Για να χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο χρειάζεται να έχεις γιατρό που να έχει εμπειρία στην χρήση του
  υπεροξειδίου. Πιθανότατα πρέπει να αναζητήσεις πληροφορίες απο ειδικούς στο εξωτερικό.

  Απάντηση

 43. Μήπως και η Colgate η οποία στην Αμερική κυκλοφορεί το Colgate Peroxyl, κινδυνεύει να δημιουργήσει κάποια ατυχήματα στους καταναλωτές της και θα πρέπει να αποσύρει αυτό το προιον της άμεσα , αφού περιέχει όπως λέει 1.5% hydrogen peroxide ;

  Απάντηση

 44. Να και ο σύνδεσμος http://www.colgateprofessional.com/products/Colgate-Peroxyl-Antiseptic-Oral-Cleanser-Rinse/details

  Απάντηση

 45. Διαβάζω εδώ στα σχόλια και για το Ο3, το όζον δηλαδή, αν και το θέμα του παρόντος άρθρου είναι το Η2Ο2 , υποθέτω πως έχουν ανάλογη δράση, αφού το ένα έχει 3 άτομα οξυγόνου και το άλλο 2, είναι δηλαδή οξυγόνο με παραπάνω άτομα στην δομή του.

  Απάντηση

 46. Λίγο που διάβασα αφου δεν ήξερα, για την δυναμοποίηση , λέει πως επειδή το νερό έχει μνήμη, δεν χρειάζεται η ουσία που αναμιγνύουμε, να μείνει στο νερό, για να μπορεί αυτή η ουσία να δράσει.

  Λίγο κουφό δεν ακούγεται αυτό; Αν και ένα βίντεο που είδα, λέει ακριβώς για αυτήν την ιδιότητα που έχει το νερό , να θυμάται δηλαδή και διαπιστώθηκε αυτό κατοπιν ερευνών.

  Μπορείτε να το δείτε εδώ:
  http://www.enserres.gr/kontopoulos/?p=24

  Απάντηση

 47. http://passo.eclubs.gr/node/1687
  Εδώ υπάρχουν πολλές πληροφορίες……

  Απάντηση

 48. http://passo.eclubs.gr/node/1687
  Εδώ υπάρχουν πολλές πληροφορίες……

  Απάντηση

 49. Τι μου έκανες τώρα Μεγαλέξανδρε, αντε πάλι να διαβάζω και να διαβάζω.

  Δεν την ήξερα αυτήν την ιστοσελίδα και βλέπω πως είναι τρομερά ενδιαφέρουσα.Πιο πολύ ενδιαφέροντα ακόμη θα έλεγα πως είναι τα ‘Ιδεογραφήματα’ στα οποία έχει παραπομπή.

  Πάντως το άρθρο αναφέρεται στο διοξείδιο του χλωρίου και όχι στο υπεροξείδιο του υδρογόνου.
  Είχα δει παλιότερα αυτά τα βίντεο του Mr. Jim Humble αλλά ήταν χωρίς υπότιτλους και επειδή κουράστηκα να τα ακούω στα αγγλικά , δεν τα παρακολούθησα, τότε νόμιζα πως αναφερόταν στο Η2Ο2 αλλά τελικά λέει για κάτι άλλο , το MMS.

  Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

  Απάντηση

 50. ωραία όλα αυτά ρε παιδιά και το παραγγείλαμε κιόλας αλλά με το φαί τι θα γίνει;τι τρως γιατί για να μένεις νηστικός 2 ώρες πριν και μετά άρα συνεχώς αφου ξαναπέρνεις πως θα γίνει αυτό!εγώ που θέλω να τρώω δε μπορώ να το πάρω;;;!!!

  Απάντηση

 51. paidia molis to exw paragili apo to amzn.

  Απάντηση

 52. paidia yparxei sto amzn.com

  Απάντηση

 53. εαν μπορει ο ανωνυμος[καλησπερα σε ολους 24 αυγουστου 2010 7.34μμ να με παρει τηλ στο  2105062476  ολγα

  Απάντηση

 54. Αγαπητοί φίλοι, το Η2Ο2 εδώ στο Βόλο το δοκιμάζουμε γύρω στα 50 άτομα. Το παραγγείλαμε από Αγγλία. Αυτός που σας γράφει είναι ο πρώτος που το έφερε και το λαμβάνω 2 φορές την μέρα από 3 σταγόνες την φορά. 1 ώρα πριν και 1 ώρα μετά είμαι νηστικός και στεγνός. Οι περισσότεροι που το δοκιμάζουμε έχουμε μεγαλύτερη αντοχή από πριν, δύναμη, διάθεση. Έχουμε μειώσει την κατανάλωση ζάχαρης και σοκολάτας και φυσικά ποσότητας φαγητού. Αυτό έχει σαν συνέπεια την μείωση βάρους. αν κάποιος φίλος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας με αναζητήσει στο facebook Triantafillos Kanellakis …

  Απάντηση

  Απαντήσεις

 55. ψαχνω στο facebook αλλα δεν σας βρίσκω

 56. Απάντηση
 57. παρακαλω θελω να μου στειλειςμε e-mailτο βιβλιο
  The One-Minute Cure The Secret to Healing Virtually All Diseases” ευχαριστω

  Απάντηση

 58. απο Gzet : το αγόρασα σε 35% αραίωση έτοιμο απο μαγαζί χημικών ειδών και υπάρχει σε χύμα μπουκάλι όση ποσότητα θες και σχετικά φθηνά (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς νομίζω 7€ το λίτρο.. )
  εκανα για 16 μερες μια προληπτική θεραπεία τον Φεβρουάριο λογω μιας ρινίτιδας που εχω αυτη την εποχη,αποτέλεσμα σε 5 μερες χωρις αλλα φάρμακα να περάσει το σύμπτωμα που κανονικά θα εκανε 2-3 μηνες!!!
  ακολούθησα μια δοσολογία οπως λεει σε ενα λινκ που βρήκα με μαυρο φοντο πράσινα γράμματα και εχει πολλες εφαρμογές για πολλα θέματα οπως να κοψεις και το κάπνισμα το αλκοολ κλπ.
  ξεκινας την πρωτη μερα πχ Δευτρεα με 3σταγονες σε ενα ποτηρι καθαρο νερο πχ εμφιαλωμένο 1 το πρωι 1 το βράδυ και για τις επομενες 6 μερες αυξάνεις κατα μια σταγόνα την δοση στο ποτηρι ανα μερα.
  οταν κλεισεις την πρωτη βδομαδα και ξεκινας την επομενη Δευτερα αυξανεις ανα 2 σταγονες την δοση μεχρι να ολοκληρώσεις 16 μερες

  αν εχεις φαει πρεπει να το παρεις μετα απο 2 ωρες…
  αν το εχεις παρει πριν φας μπορεις να φας μετα απο 1 ωρα.
  αποφεύγουμε κατα την ληψη τις σοκολάτες καφέ βιταμίνη C αλκοόλ γιατι το αδρανοποιούν
  αλλά μπορουμε μετα απο την μια ωρα να φαμε οτι θελουμε.
  το μηλο ομως βοηθα στην γευση που μετα απο λιγες μερες αρχίζει να γίνεται ποιο έντονη λογο της αύξησης της δοσης,μπορεις δηλαδη ταυτόχρονα με την δοση σου να τρως και μηλα.
  τα αποτελέσματα ηταν ιδια και σε μενα οπως στον Τριαντάφυλλο

  Απάντηση

 59. To εψαχνα πολυ καιρο και ειχα απογοητευθει. Υπαρχει καποιος στην Αθηνα και το πουλαει περιπου 20 ευρω μικρη συσκευασια. Δεν ξερω ακομη. Οσο ψαχνεις τοσο ανακαλυπτεις.
  Εαν μπορει ο Τριανταφυλλος Κανελλακης να δωσει αλλα στοιχεια γιατι στο facebook δεν τον βρηκα.

  Απάντηση

 60. Ηλιας Αργυριαδης2 Αυγούστου 2011 9:02 μ.μ.

  Προς τον Τριανταφυλλο. Επειδη ζηταω πληροφοριες σχετικα με το Η2Ο2, δεν σε εντοπισα στο face. Aν εχεις αλλο τροπο επικοινωνιας ή ΗΛΙΑΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ στο face

  Απάντηση

 61. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ είπε…
  Προς “3 Δεκεμβρίου 2010 12:53 π.μ.”:

  Έχει τεθεί πολλές φορές το ερώτημα αν δημιουργεί ελεύθερες ρίζες οξυγόνου στον οργανισμό το υπεροξείδιο και το όζον. Οι ειδικευμένοι όμως οζονοθεραπευτές τους οποίους άκουσα σε εκπομπές στην τηλεόραση απάντησε οτι για τις συγκεκριμένες δοσολογίες δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αντιθέτως οι μικρές αυτές δόσεις όζοντος ή υπεροξειδίου ενεργοποιούν την άμυνα του οργανισμού για να αντιμετωπίσει τις ελεύθερες ρίζες που ήδη υπάρχουν στον οργανισμό λόγω της κακής διατροφής μας.
  ———————–

  Με λίγα λόγια δε βασίστηκες σε κάποια ανεξάρτητη έρευνα για αυτό σου το συμπέρασμα.
  Απλά αρκέστηκες στην διαπίστωση των ανθρώπων που το προωθούν όπως πχ οζονοθεραπευτές…

  Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει “μικρή” δοσολογία. Από τη στιγμή που εμπλουτίζεις το νερό, πολλαπλασιάζεις τις είδη οξειδωτικές του ιδιότητες. Επι 2-3 φορές την ημέρα αρκεί η επιβάρυνση. Παιδιά είναι εντελώς παράλογο να δέχεσαι τα οξειδωτικά ως θαυματουργές μεθόδους, ενώ παράλληλα να παραδέχεσαι και τα αντιοξειδωτικά που όλοι ξέρουμε τις προστατευτικές ιδιότητες τους στην καταπολέμηση της… οξείδωσης!
  Το οξυγόνο και το νερό δυστυχώς συν της άλλης προκαλούν οξείδωση, αρά ελεύθερες ρίζες και κατ επέκταση τις λοιπές συνέπειες της καταστροφής των κυττάρων…

  Πιο αναλυτικά εδώ :

  http://dermaline.info/articles.php?articleId=257

  Απάντηση

 62. Μην ξεχνιόμαστε , μιλάμε για υπεροξείδιο του υδρογόνου τροφίμων (food grade), όχι του φαρμακείου.

  Το 35% γίνετε 3% , αν αναμείξουμε 11 μέρη απεσταγμένο νερό, με 1 μέρος του διαλύματος που ειναι 35%.

  Πέρυσι όλο τον χειμώνα με το διάλυμα 3% ψέκαζα στην στοματική κοιλότητα και έκανα εισπνοές (ψεκάζουμε στο στόμα και εισπνέουμε αμέσως) κατα διαστήματα.

  Ενώ άλλες χρονιές όλο και θα έπεφτα στο κρεβάτι από κάποια ίωση , πέρυσι δεν είχα ούτε καν την υποψία κρυολογήματος.

  Το βρήκα εδώ:

  http://www.ebay.co.uk/itm/Food-Grade-Hydrogen-Peroxide-35-1L-1000ml-/140573608206?pt=UK_BOI_Medical_Lab_Equipment_Lab_Supplies_ET&hash=item20bad7090e

  Απάντηση

 63. Ψάχνοντας και διαβάζοντας πολλά για το …πέροξαιντ πάντως, βρήκα και ένα έγγραφο του Χαροκόπειου πανεπιστημίου, το οποιο το αναφέρει ως ΜΗ ελεύθερη ρίζα.

  Εδώ είναι :
  http://estia.hua.gr:8080/dspace/bitstream/123456789/706/1/kalathara.pdf

  Το αναφέρει στον πίνακα 2.1 ο οποίος είναι στην σελίδα 16 του εγγράφου και στο pdf γραφει σελιδα 26.

  Απάντηση

 64. Αφού όπως λέει ο πιο πάνω ανώνυμος το νερο προκαλεί οξείδωση και αφου οπως λέει δεν υπάρχει “μικρή ” δοσολογία , ας το κόψουμε εντελώς να βρούμε την υγειά μας.

  Απάντηση

 65. ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ.
  ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ).ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!!ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΙΑΤΡΟ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ (ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΧΙΛΙΩΝ ML ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ! ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΠΙΝΩ 3 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΓΩΣΙΜΟ Η ΠΟΣΙΜΟ ΥΓΡΟ ΠΛΗΝ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΙΝΩ 5 ΕΩΣ 8 ΣΤΑΓΟΝΕΣ 35% FOOD GRADE ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ…ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
  ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ 200 ML ΝΕΡΟ, ΧΩΡΙς ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙς ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 85 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ.(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ).
  ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BOBBYS HEALTH SHOP ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΣΑΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

  Απάντηση

 66. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΛΙΤΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  Απάντηση

 67. Μηπως καποιος ξερει αν ποιοτικα τα σκευασματα του H2O2 FOOT GRATE 35% ειναι ιδια; Eχουν διαφορα στην τιμη π.χ. στα 1000 ml.
  Δινω 3 σημεια πωλησης.
  1). http://viewitem.eim.ebay.gr/Food-Grade-HYDROGEN-PEROXIDE-H2O2-35–1000ml/170667621876/item
  2). http://www.ebay.co.uk/itm/Food-Grade-Hydrogen-Peroxide-35-1L-1000ml-/140573608206?pt=UK_BOI_Medical_Lab_Equipment_Lab_Supplies_ET&hash=item20bad7090e
  3).http://bobbys-healthy-shop.co.uk/Hydrogen-Peroxide.php
  Ευχαριστω οποιον μπορει να βοηθησει.

  Απάντηση

 68. ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ LINK ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

  Απάντηση

  Απαντήσεις

 69. Γεια σε όλους εσάς παιδιά,

  Εγώ έχω αγοράσει από αγγλία την έκδοση 35%
  Το θέμα μου είναι το εξής:
  Με τίποτα δεν ήθελα να το αραιώσω με νερό βρύσης και το σκεφτόμουνα και για εμφιαλωμένο.

  Ρώτησα για απεσταγμένο σε φαρμακείο και μου είπαν οτι το απεσταγμένο δεν πίνετε!!!

  Ξερει κανείς τιποτα γιατί αυτήν την απάντηση δεν την περίμενα και τώρα είμαι σε δίλημμα

  Ευχαριστώ πολυ

 70. Κώστα, είναι αβέβαιο ότι ξέρει για το H2O2. Πριν το δοκιμάσω ρώτησα 3 γιατρούς. Οι 2 δεν το ξέρανε καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο και ο άλλος νόμιζε ότι του μιλούσα για το Όζον του Φυκιώρη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά την άποψή μου είναι να γνωρίσεις κάποιον που το λαμβάνει συστηματικά για καιρό. Θα δεις απευθείας από την παρουσία – φυσιογνωμία – πρόσωπό του αν του έχει κάνει καλό ή όχι.

 71. Απάντηση
 72. Εγώ πήρα από το Bobbys-healthy shop, όμως το νερό που πρέπει να χρησιμοποιείται να είναι απεσταγμένο και μια φίλη μικροβιολόγος μου υπέδειξε να παίρνω από το φαρμακείο WATER FOR INJECTION ΣΤΕΙΡΟ, ΑΠΥΡΕΤΟΓΟΝΟ, γιατί το νερό βρύσης περιέχει μέταλλα κλπ.

  Απάντηση

 73. Γεια σας, παρηγγειλα σημερα Food Grade Hydrogen Peroxide 35% (Peroxygen) – 250ml απο το Amazon 22ευρω.
  Δεν εχω καταληξει αν πρεπει να το πινουμε μονο με απεσταγμενο γιατι δεν μπορω να το βρω και να το αγορασω. Αν μπορει καποιος να μου απαντησει.Επισης δεν μπορω να κατεβασω το βιβλιο, στο drepanos1@yahoo.gr μπορει καποιος να μου το στειλει?..Ευχαριστω

  Απάντηση

 74. Καλημέρα σε όλους,

  Σε όσα site έχω ψάξει για το Η2Ο2 λένε
  να χρησιμοποιούμε απεστεγμένο νερό. Όταν όμως ρώτησα σε φαρμακείο για απεσταγμένο μου είπαν ότι δεν είναι πόσιμο. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω
  ούτε βρύσης ούτε εμφιαλωμένο.
  Ξερει κανείς να βοηθήσει?

  Ευχαριστω πολύ

  Απάντηση

 75. εαν καποιος τελικα το εχει δοκιμασει και ξερει ακριβεις δοσολογιες κλπ ας επικοινωνησει μαζι μου στο pixelglitz@hotmail.com, διοτι τον κ. κανελλακη δεν μπορω να τον εντοπισω πουθενα (?)

  Απάντηση

  Απαντήσεις

 76. http://www.bobbys-healthy-shop.com/Hydrogen-Peroxide-Internal-Use.php

 77. Απάντηση
 78. Παιδιά και εγώ από εξωτερικό το χω παραγγείλει και δυστυχώς δενμπορωώ να βρω μαγαζί
  οπως το bobby’s στην ελλάδα που να φτιάχνει για να μας βγαίνει πιο φθηνά γιατι τα
  μεταφορικά δεν παίζοναι.Αν ξέρει κανείς τέτοιο μαγαζί εδώ στην ελλάδα ας μας πει.

  Λοιπόν εγώ το έψαξα πάρα πολύ για το απεσταγμένο και
  τελικά κατέληξα σε αυτό που ανέφερε κάποιος πιο πάνω, στο water for injections….
  Είναι δυσαποσταγμένο και κάνει…το κακό είναι οτι βγαίνει σε συσκευασίες του λίτρου (1,4 ευρώ) και το βρίσκεις σε φαρμακείο (συνήθως δεν το έχουν και το παραγγέλνεις)
  ΟΧΙ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ.
  Όσον αφορά τις δοσολογίες εγώ βάζω 4-5 σταγόνες σε 150ml για 2-3 φορές την μέρα. 1 ώρα πριν το φαί και 3 μετά. Αυστηρά αυτό. Εγώ για παράδειγμα αν έχω φάει βαριά και μετά τις 3 ώρες νοιωθω φουσκωμένος το παρατείνω κι άλλο.
  Απο εκεί και πέρα όσον αφορά δοσολογίες υπάρχουν και στο διαδίκτυο για να κατατοπιστείτε.
  Εμέναστο μπουκάλι που ηρθε είχε ενα χαρτί που έλεγε και 2-3 πράγματα και προτεινόμενες δοσολογίες.
  Με όλα αυτά που εχω διαβάσει και ασχοληθεί και συνεννοηθεί με email, το πιο stantard είναι 3-4 σταγόνες σε 250ml.οχι ομως αν βάλεις πιο πολλές ή σε πιο λίγο νερό (όπως έγραψα για μένα πιο πάνω) οτι έιναι απαγορευτικό ή βλαβερό.
  Προσέξτε γιατί το 35% είναι καυστικό, λίγο να ακουμπήσει στο δέρμα το ασπριζει κατευθείαν, αλλα μην τρελαθείτε γιατί επανέρχεται σε λίγες ώρες. Απλά αν το καταλάβετε (εγώδεν το είχα καταλάβει γιατί νόμιζα οτι ηταν υγρασία από το ψυγείο) ρίχτε και λίγο νεράκι πάνω στο δέρμα.
  ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ (ΤΟ 35%) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΤΙΚΟ, AN TO KANATE ΠΙΕΤΕ ΟΣΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΈΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΤΟ.

  Αυτά, ελπίζω να βοήθησα λιγάκι

  Απάντηση

  Απαντήσεις

 79. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ HONDO ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ-ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ BRITTA ΚΟΣΤΟΣ 50-60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ 6,5 ΕΥΡΩ.Η ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ 120 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΓΙΑ 90. ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΘΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟ BOBBYS HEALTH SHOP.

 80. Απάντηση
 81. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΗΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΙΝΩ ΤΟΤΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟΥΣ 19. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ HONDO ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ-ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ BRITTA ΚΟΣΤΟΣ 50-60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ 6,5 ΕΥΡΩ.Η ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ 120 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΓΙΑ 90. ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΘΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟ BOBBYS HEALTH SHOP.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Η ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΠΗΤΑ ΖΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ.

  Απάντηση

 82. Α…ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, 19 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΟΝΩΝ ΑΠΟ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ + ΚΙΡΣΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ!
  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.
  ΓΙΩΡΓΟΣ.

  Απάντηση

 83. θα ήθελα να ρωτήσω αν επηρεάζει το θυροειδή (υπο)

  Απάντηση

 84. Διάβασα πολύ προσεκτικά όλα τα παραπάνω και θα ήθελα να παρακαλέσω και εγώ τον Τριαντάφυλλο από το Βόλο να μας δώσει κάποιο άλλο είδος επικοινωνίας μαζί του, διότι με το facebook ατυχήσαμε…..Είμαι στη θεσσαλονίκη και νομίζω ότι από το Βόλο είναι πιο εύκολο να μάθω περισσότερα…Βασικά αυτό που ενδιαφέρει άμεσα είναι η πηγή προμήθειας του προϊόντος και η ακριβής και ασφαλής δοσολογία του. Επειδή βλέπω ότι και αλλοι έχουν κάνει έκκλιση στον Τριαντάφυλλο χωρίς απάντηση, εγώ λέω να δώσω το δικό μου email για την περίπτωση που αποφασίσει να απαντήσει….:marypap@windowslive.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση

 85. http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2010/02/blog-post_24.html

 86. Κωνσταντίνος Βλάχος vl_aias@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

20 comments to Η άγνωστη «θαυματουργή» θεραπεία

 • tant

  Αν δεν μπορείτε να προμηθευτείτε “35% food grade H2O2” αγοράστε μια συσκευή ΟΖΟΝ (κόστος 50-70 ευρω). Οι φυσαλίδες όζοντος μέσα σε παγωμένο νερό δημιουργούν “food grade Η2Ο2” χαμηλής συγκέντρωσης (μικρότερης απο 3%). Χρησιμοποιήστε φιλτραρισμένο νερό(χωρίς χλώριο) το οποίο θα πρέπει να είναι παγωμένο (κοντά στους 5 βαθμούς κελσίου).Η διαδικασία οζονοποίησης να γίνεται αποκλειστικά σε γυάλινο ποτήρι για 10 λεπτά. Πίνετε πάντα με άδειο στομάχι (1/2 ώρα πριν ή 2 ώρες μετα τα γέυματα). Ενημερωθείτε ΣΩΣΤΑ. Διαβάστε οπωσδήποτε τα παρακάτω βιβλία. “flood your body with oxygen”, “the one minute cure”, “the truth about food grade H2O2”.

 • tazz

  τελικα ρε παιδια εχει βρει κανεις την ακρη με το αποσταγμενο νερο;

 • Katerina

  Καλησπέρα! Για απεσταγμένο νερό, υπάρχουν ειδικές συσκευές στο εμπόριο. Εγώ έχω μια εδώ και χρόνια την Waterwise. Την είχα πάρει γιατί δεν εμπιστευόμουν κανένα φίλτρο και τελικά έκανα πολύ σοφή επιλογή! Το απιονισμένο νερό ΔΕΝ πίνεται! Το απεσταγμένο αντίθετα, είναι θεραπευτικό!! Καλή επιτυχία!

 • nex

  Καλησπέρα!Καθαρό hydrogen peroxide 35% food grade βρήκα στον Καλογερόπουλο στον Πειραιά, σε πολύ λογική τιμή(3 ευρώ το λίτρο!), αλλά δυστυχώς είχε φέρει μεγάλη ποσότητα και προοριζόταν όλο για παραγγελία. Όποιοι ενδιαφέρονται ας παίρνουν εκεί, μήπως καταφέρουμε και φέρει σε μόνιμη βάση

 • Γεράσιμος

  Καλησπέρα,
  Σκέφτομαι να ξεκινήσω και γώ.
  Αγόρασα ΠΕΡΙΔΡΟΛ 35% από τη MANISCHEMICALS ΣΤΗ Γερανίου στην Αθήνα (1 λίτρο 8 ευρώ) και σκέφτομαι να πάρω από φαρμακείο απεσταγμένο νερό αυτό που είναι σαν φυσιολογικός ορός.
  Είναι σωστά αυτά ;
  Πού αλλού μπορώ να βρω απεσταγμένο νερό;
  το εμφιαλωμένο κάνει;

  • Καλησπέρα φίλε μου, δεν ξέρω τι να σου πω ότι πληροφορίες εχω τις ανεβάζω, δεν ξέρω περισσότερα από σένα, θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον που το χρησιμοποιεί ή κάποιον ειδικό.

  • Γιώργος

   Φίλε Γεράσιμε !!
   Ακολουθώ την αγωγή με H2O2 εδώ και 4ις ημέρες.
   Για να ξεκινήσω το έψαξα πάρα πολύ…
   Απεσταγμένο νερό…
   H2O2 35% FOOD GRADE
   Δοσολογίες…
   Άδειο στομάχι…(3ώρες μετά το φαγητό – 1 ώρα πριν )
   Παράδειγμα: Αν φας στις 16:30, θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 ώρες…δηλαδή μπορείς να πιεις το διάλυμα που θα φτιάξεις, μετά τις 19:30.
   Αν το πάρεις 19:30… Μπορείς να φάς απ’ τις 20:30 και μετά !!

   Το Perydrol που αγόρασες αναφέρει ότι είναι FOOD GRADE ?
   Απεσταγμένο νερό, μπορείς να ζητήσεις σε φαρμακείο.
   Λέγεται WATER FOR INJECTIONS.
   ΟΧΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ.

   ΠΑΡΑΚΑΛΩ…. ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…
   ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
   ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!
   Ναι… από άποψη βιβλιογραφίας και εμπειρίας άλλων ατόμων, ιατρών, ερευνών…κάνει θαύματα…
   Η λάθος χρήση όμως, μπορεί να αποβεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δυσάρεστη ….

   Αν κάποιος, θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου,
   μπορεί μέσω e-mail στη διεύθυνση: hydrogenperoxide35@gmail.com

 • ΡΙΑ

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ…ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ..
  Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ OXYGENATED WATER 3% ΓΙΑ ΠΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΟΥΛΙΤΙΔΑΣ!
  ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ…ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΞΥΖΕΝΕ!
  ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΝΔΙΝΟ?

  • Αγαπητή Ρια καλησπέρα, δεν μπορώ εγώ να σου δώσω τέτοια συμβουλή, αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ, αν εχεις έναν καλό γνωστό φαρμακοποιό να πας να τον ρωτήσεις.

  • Γιώργος

   Γεια σου ΡΙΑ !!

   Αν είναι Η2Ο2 3% Food Grade, είναι ό,τι καλύτερο και μπράβο στον γιατρό που στο συνέστησε !!
   Κι εγώ που έχω ουλίτιδα, δηλαδή είχα, αυτό έκανα…
   Έσφιξαν τα ούλα μου !!!

   Η συγκέντρωση 3% έχει πάρα πολλές χρήσεις.
   Από το πάτωμα του σπιτιού σαν απολυμαντικό…μέχρι τον καθαρισμό των αυτιών.

 • Γεράσιμος

  Καλησπέρα,

  Ξεκίνησα 3η μέρα με περιδρόλ 35% food grade της solvay
  από manis chemicals 8 e/lt
  και water for injections 1.60e/lt από φαρμακείο.
  Θα δείξει.
  Ευχαριστώ το Γιώργο για τις οδηγίες.

 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ

  Καλησπέρα παιδιά..
  Έδωσα αν θυμάμαι καλά 35 ευρώ και πήρα το πόσιμο οξυζενέ
  από το φαρμακείο της γειτονιάς μου…αφού βέβαια πρώτα το είχα παραγγείλει.
  Ήθελα να αρχίσω να το πίνω αλλά φοβόμουν και το ανέβαλα από σε μέρα σε μέρα. Κάποια μέρα ήρθε τεχνικός για κάποια βλάβη ενός φωτοτυπικού και κατά λάθος πάτησε πάνω στο πλαστικό μπουκάλι και το έσπασε… Τώρα ψάχνω να βρω πιο οικονομικό. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να το βρω εδω στην Αθήνα πιο οικονομικά… ευχαριστώ

 • Lef

  Χρησιμοποίησα τη θεραπεία προληπτικά και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος. Δεν πάσχω από κάποια ασθένεια, αλλά πείσθηκα για την ωφέλεια του H2O2 και εφάρμοσα πιστά τη διαδικασία όλη τη βδομάδα.
  Τι παρατήρησα: κίνηση πιο ανάλαφρη, διάυγεια πνεύματος, πιο ξεκούραστος και περισσότερο δραστήριος και ζωντανός. Πριν ένιωθα κουρασμένος και δυσκολευόμουν να ξυπνήσω το πρωί, ενώ τώρα νιώθω αναζωγονημένος!
  Δε ξέρω αν οφείλεται στην οξυγόνωση των κυττάρων ή στη κάθαρση του οργανισμού, πάντως είναι γεγονός τα παραπάνω. Θα επισημάνω και πάλι τη λέξη “πιστά” όσον αφορά στη λήψη (δοσολογία, ωράρια κλπ).
  Το υπεροξείδιο του υδρογόνου το βρίσκεις εύκολα σε πολλές διαδικτυακές σελίδες. Εγώ το παρήγγειλα από εδώ: http://www.diatrofologiki.gr/index.php?route=product/product&product_id=437
  (έχει και έκπτωση) και είναι η μάρκα που αναφέρουν και άλλοι παραπάνω (Bobby’s). Μάλιστα στη συσκευασία εσωκλείονται και οι οδηγίες χρήσης. Επειδή όμως παραγγέλνεται και εισάγεται από Αγγλία, πρέπει να περιμένεις 3 μέρες.
  Το αποσταγμένο ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ νερό το βρίσκεις σε όλα τα φαρμακεία και κοστίζει παντού 1,60 Ευρώ. Προσοχή μόνο να γράφει πάνω “for injection” και μάλιστα με κόκκινη επιγραφή (γιατί έχει κι άλλα με άλλο χρώμα για άλλες χρήσεις).
  Είναι αλήθεια ότι έχει μια γεύση κάπως… στιφή να την πω; αλλά απ’ ότι διάβασα σε ένα φόρουμ, μπορείς να το βάλεις και σε χυμό μήλου.
  Αυτά τα ολίγα και μην ακούτε φωνές διάφορων που το παίζουν ειδήμονες για δήθεν αναξιοπιστία και έλλειψη ιατρικών μελετών! Φυσικά και δεν κάνουν ιατρικές μελέτες, σκόπιμα βεβαίως, αφού δεν συμφέρει στη φαρμακοΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ που θα πεθάνει αν βγει η αλήθεια στο φως. Διαφορετικά πώς θα πουλάει τα ψευτοφάρμακά της και πώς θα βγάζει δισεκατομμύρια σε βάρος του κόσμου; Πώς θα μολύνει με χημικά, συνθετικά κατασκευασμένα δηλητήρια τους ανθρώπους; Η γνώμη μου είναι ότι τα λεγόμενα “φάρμακα” δεν θεραπεύουν φίλοι μου, απλά καταστέλουν προσωρινά το πρόβλημα και τα συμπτώματα. Το πρόβλημα παραμένει καταπιεσμένο και κάποτε σκάει! Αυτό συμβαίνει πάντα, μια παράταση. Κακώς ονομάζονται φάρμακα σήμερα και παραπλανούν τον κόσμο που τα αγοράζει με την ελπίδα ότι θα τον γιατρέψουν. Φάρμακα ήταν μόνο αυτά που φτιάχνονταν στην εποχή του Ιπποκράτη δηλαδή με αγνές φυτικές ύλες από τη φύση (βότανα) και όχι τα χημικά δηλητήρια που κατασκευάζονται σήμερα στα εργαστήρια.
  Υγεία σε όλους.

  • Αγαπητέ φίλε! Δεν το εχω δοκιμάσει, έκανα μια προσπάθεια αλλά μου έλεγαν διάφοροι γνωστοί ότι είναι πρόβλημα να το φέρουν από την Αγγλία. Δεν ξέρω θα ξανά κάνω μια προσπάθεια από το διαδίκτυο, δεν μας είπες πόσο κάνει, να δούμε αν έχουμε να το πάρουμε: Εγώ για λόγους εισαγγελέα τονίζω ότι από τη στιγμή που δεν είμαι γιατρός και από τη στιγμή που δεν εχω τις απαιτούμενες γνώσεις να συμβουλέψω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ότι όποιος θέλει αναλαμβάνει την ευθύνη. Εγώ πάντως που λαβαίνω μηνύματα μου λένε ότι είναι καταπληκτικό. Άμα μπορέσω θα το δοκιμάσω και εγώ διότι εγώ είμαι εν μέρει καρκινοπαθείς.Ευχαριστώ για την επικοινωνία και τις πληροφορίες!

   • Lef

    Δεν ανέφερα τιμή αλλά έδωσα το λινκ οπότε πατήστε πάνω και θα σας πάει στη σελίδα! Ενημερωτικά κάνει 23,76 € (από 33 €) και δε νομίζω να είναι απαγορευτική η τιμή του, ειδικά για τους καρκινοπαθείς που ξοδεύουν περιουσίες ολόκληρες για θεραπείες δίχως αποτέλεσμα καταστρέφοντας τον οργανισμό τους περισσότερο με ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες…

 • Διαβαζω πολλα για το H2O2 ,πραγματικα χαιρομαι ……για το ολο ΘΕΜΑ.Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω και να το χρησξμοποιησω θα παρακαλεσω αν καποιος γνωριζει να με πληροφορησει: Υποψερω απο βομβους στα αφτια και κσποια βαρυκοια, μπορει να με βοηθησει αυτο το..H2O2;;.Eυχαρριστω εκ των προτερων,για το φως …που αναψε μεσα στο σκοταδι που μας εχουν ριξει…..” επιστημονες” της …..υγειας.

 • Εχω γραψει κα πιο πανω την 9/02/16.Παρακαλω θερμα,οποιος γνωριζει να με πληροφορησει: αν μπορω να χρησιμοποιησω νερο με τη συσκευη …του χοντου,οπως αναφερεται παραπανω, και ειδικα για τον βομβο των αφτιων και τη βαρυκοια,αν εχει αποτελεσματα η χρηση του Η2Ο2.Δεν θα παραλειψω να ευχαριστησω ολους οι οποιοι …αναψαν το ..λυχνσρι μεσα στο σκοταδι που μας εχουν ριξει οι …”επιτηδειοι “του …κατεστημενου.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>