«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ασμουσεν: Αδύνατη δείχνει η υπαγωγή της Ελλάδας στο πακέτο …

πριν από 1 ώρα‎

Η υπαγωγή της Ελλάδας στο πακέτο της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών για την απευθείας τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση από τον μόνιμο μηχανισμό ευρωστήριξης ESM δείχνει αδύνατη, προς το παρόν τουλάχιστον….

Η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της!!!! Για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και να εστιάσει στις αποκρατικοποιήσεις, επισήμανε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ (Task Force) για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ, μιλώντας στο συνέδριο του … Δηλαδή με απλά λόγια πουλήστε τα όλα, όσο έχουμε ακόμα χρόνο!!!

Ο Ελληνικός λαός ψήφισε ώριμα!!!!!!!!!!

Μερικοί εχθροί του κατοχικού τρίο Μπελκάντε σε απλή μεταφορά λέγετε κυβέρνηση! Φωνάζουν ότι ο Ελληνικός λαός ψήφισε με  προδοτική ωριμότητα! Άλλαξε κατοχική διεύθυνση! Το τρίο Μπελκάντε που ανέλαβε αν αυνανιζόταν μόνο, θα ήταν λίγο το κακό, αυτοί είναι και προδότες που πλέον έχουν αποθρασυνθεί και μας πουλάνε φανερά! Το τρίο Μπελκάντε ήταν με σημαδεμένα χαρτιά αλλά το παίζανε εκλογές για να έχουν άλλοθι την ώρα της κρεμάλας! Γιατί να μην μας φτύνει ο κάθε ουραγκοτάγκος Ευρωπαίος σωτήρας, αφού εμείς με ωριμότητα κάναμε εκλογές του κώλου! Άντε ρε που θα πάω να ψηφίσω, δεν πάω για να τους τιμωρήσω! Στα ύψη η αποχή, υπέρ ποιανού είναι η αποχή; Υπέρ αυτού που υποτίθεται ήθελες να τιμωρήσεις! Άλλοι διαλαλούν ότι δεν ήξεραν από τον εκβιασμό τι να κάνουν και για αυτό ψήφισαν στην Β Πειραιώς  Σαμαρά!!! Δηλαδή οι πεινασμένοι, δυστυχισμένοι, άθλιοι σε χαρτοκιβώτια με συσσίτιο σκέφτηκαν ότι αν δεν ψήφιζαν Σαμαρά θα τους στερούσε το χαρτόκουτο και το συσσίτιο! Μα είναι δυνατόν άνθρωποι με ευθύνες απέναντι στην οικογένειά τους, στα παιδιά τους που έχουν στερηθεί την εργασία, την ασφάλεια,  την παιδεία, την υγεία που τους έκοψαν την σύνταξη και τους δίνουν σύνταξη ελεημοσύνη να λένε ότι εκβιάστηκαν; Με τι εκβιάστηκαν τι είχαν να χάσουν; Τώρα όμως θα χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια, δεν το ήξεραν ότι έρχεται πάντα ο λογαριασμός από το προδοτικό χρέος  που αγόρασες με την ψήφο σου! Το ήξεραν αλλά έχουν γαλουχηθεί σαν δούλοι και έτσι ψήφισαν! Τι να πω για αυτούς που ψήφισαν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Κουβέλη που γνώριζαν ότι η ψήφο τους ήταν προδοτική, αφού ήξεραν ότι θα αναλάβει το κατοχικό τρίο Μπελκάντε από τις κάθετες ομολογουμένως ειλικρινής δηλώσεις και των τριών προδοτών της ρεμούλας! Ψήφισαν λοιπόν όλοι με υπευθυνότητα βάση με τα συμφέροντά τους, έτσι νομίζουν,  γιατί αύριο, σύντομα θα βρίσκονται με κομμένο το λαιμό από τους άθλιους πεινασμένους που αυτοί με την ψήφο τους τους οδήγησαν στα άκρα! Δεν φαντάζομαι να έχουν την απαίτηση αυτοί που τρώνε με κλεμμένα και έχουν τα φάρμακά τους, οι άλλοι που εξετείας τους πεινάνε να τους βλέπουν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>