«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το έμαθαν οι Ζουλού και ζητωκραύγαζαν από χαρά που δεν ζουν στην Ελλάδα!

Πως μπορούμε να το ανεχτούμε άλλο να ζητιανεύουμε τα δικά μας λεφτά, το δικό μας αίμα!

Μάθε πρώτα πως λειτουργούν οι τράπεζες, πως παράγουν χρέος, πως προκαλούν εικονικές κρίσεις και πως από ανύπαρκτο ψηφιακό χρήμα παίρνουν εμπράγματες εγγυήσεις όπως σπίτια, ιδιοκτησία κτλ.

Δυστυχώς, το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι ότι δεν ψάχνουμε και δεν προσπαθούμε να κατανοήσουμε πως λειτουργεί το κλασματικό-τραπεζικό μας σύστημα, ένα σύστημα που κτίζεται αιώνες τώρα. 

Αυτή η Τραπεζικη οικονομική εξουσία έχει επιβληθεί σε κάθε άλλη εξουσία-ηγεσία και μετατρέπει την κοινωνία σε εταιρία και τους πολίτες σε υπηκόους. 

Στην Ελλάδα όπως και σε άλλες χώρες αυτό που γίνετε είναι ένα χυδαίο liquidation  μια ρευστοποιήση-εκκαθάριση, σαν να είμαστε μια προβληματική εταιρία κι’ όχι ένα σύνολο ανθρώπων.

Σε ποια δημοκρατία μπορεί να σταθεί η λογική την κεντρική τράπεζα ενός έθνους που λέγεται Τράπεζα Ελλάδος να την ελέγχουν και να την διαχειρίζονται ξένοι και μάλιστα οι εχθροί των Ελλήνων και της δημοκρατίας.

Να μην μας επιτρέπουν να εκδώσουμε χρήματα, τα λεφτά μας και το αίμα μας  να  τα κλέβουν με την άδεια τον 300 προδοτών της βουλής!

Σου έχουν φορτώσει ένα χρέος που σε μεγάλο μέρος δεν είναι δικό σου.  Σου υποθηκεύουν τη χώρα για 40 χρόνια και σε καταδικάζουν στην πείνα για να σου δώσουν 130 δις που θα πάνε αποκλειστικά στους τόκους τους και στις τράπεζες!!!  Σε έχουν κάνει υποχείριο τους για πάντα. Εσένα και τα παιδιά σου.  Λύσεις υπάρχουν. Λύσεις που δεν περνάνε από την πτώχευση.  Το σίγουρο είναι πως πρέπει να φύγουν οι τωρινοί διαχειριστές με οποιοδήποτε τρόπω.

Το μνημόνιο ΔΕΝ είναι λύση για την κρίση στην Ελλάδα. Είναι απλά ένα σύμφωνο για να συνεχίσουμε να είμαστε χρεωμένοι στους ξένους για πάντα. Σε αυτό το μνημόνιο ο Σαμαράς ο Κουβέλης και ο Βενιζέλος ορκίζονται πίστη!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>