«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Με τη βοήθεια του Θεού” η εξόντωση των Ελλήνων πολιτών;

28-06-2012

Με τη βοήθεια του Θεού» δήλωσε ο κ. Σαμαράς ότι ορκίστηκε πρωθυπουργός της χώρας. Προφανώς

«με τη βοήθεια» αυτού του «Θεού», το «καθεστώς» πέτυχε να εκλεγεί «φιλο-μνημονιακή»

τρικέφαλη, τερατόμορφη κυβέρνηση για να φέρει σε πέρας το «θεάρεστο» έργο της.

Πληροφορούμαστε λοιπόν ότι ο «Θεός» είναι οπαδός του «Μνημονίου», της «μίζας», της «λαμογιάς», των «ρουσφετιών»,

των άγριων περικοπών συντάξεων και μισθών και των «χαρατσιών». Και ότι μέσα στη «μεγαθυμία» του προφανώς ανέχεται και αποδέχεται σαν αναπόδραστη ανάγκη τη φτώχεια και τη δυστυχία, τις χιλιάδες των ανέργων, τις αυτοκτονίες, την αφάνταστη ταλαιπωρία ηλικιωμένων, τους θανάτους των ασθενών μέσα στα νοσοκομεία από πείνα, τις λιποθυμίες των μαθητών από την πείνα, τις βάρβαρες και απρόκλητες δολοφονικές ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών συμπολιτών μας!

«Με τη βοήθεια του λαού», ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αναδείχθηκε σε αξιωματική αντιπολίτευση ως έκφραση ενός πλειοψηφικού κοινωνικού ρεύματος με σαφή αντιμνημονιακή κατεύθυνση και ταξικά χαρακτηριστικά χωρίς όμως ανάλογη οργανωτική υποδομή με προοπτική να ανατρέψει τη νέα κυβέρνησή της – πολύ, λόγω «Μνημονίου»- περιορισμένης ευθύνης! Αυτός ο «Θεός» όμως, ο «Θεός» του Μνημονίου, που βοήθησε τον κ. Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός, επικεφαλής της τερατόμορφης τρικέφαλης «μνημονιακής» κυβέρνησης δεν μπορεί να είναι ο «Θεός» του ελληνικού λαού, είναι ο εχθρός του.

Θυμίζει περισσότερο τον «Μαμμωνά» της Καινής Διαθήκης, που ενσαρκώνει το πνεύμα της (καπιταλιστικής) πλεονεξίας και απληστίας… Δεν μπορεί να είναι αυτός ο «Θεός» ενός λαού, που υποφέρει και δοκιμάζεται καθημερινά. Με αφορμή τη δήλωση αυτή γεννιέται ένα ερώτημα: πως τοποθετήθηκε η ηγετική ομάδα της ιεραρχίας της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελλαδικής Εκκλησίας απέναντι στο φαινόμενο ενός δεξιού πρωθυπουργού, ο οποίος επικαλείται τον «Θεό»; Η ίδια τήρησε προεκλογικά την ουδετερότητά της, όπως έπρεπε, ή αφέθηκε στον σφιχτό εναγκαλισμό του «καθεστώτος» και της Δεξιάς;

Η συνάντηση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου με τον κ. Σαμαρά προεκλογικά μόνο εθιμοτυπικού χαρακτήρα ήταν; Έπαιξε ρόλο στην απώλεια της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην Α’ Θεσσαλονίκης υπέρ της Νέας Δημοκρατίας; Σε κάθε περίπτωση εκτιμώ ότι η Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλαδική Εκκλησία οφείλει- ιδιαίτερα στην παρούσα φάση- να απαλλαγεί από το χρόνιο θανατηφόρο εναγκαλισμό της Δεξιάς και του «καθεστώτος», που είχε ως αποτέλεσμα τη ριζική αλλοίωση του χαρακτήρα της, προκειμένου να παίξει τον ρόλο της ως ανεξάρτητου θρησκευτικού – πνευματικού θεσμού στο πλευρό των ανθρώπων του ελληνικού λαού, που υποφέρει και δοκιμάζεται καθημερινά από τις «μνημονιακές» πολιτικές.

Να πάψει επιτέλους να έχει τα χαρακτηριστικά ενός ιδεολογικού μηχανισμού της Δεξιάς, που συμβάλλει αφενός στη διαιώνιση της κυριαρχίας της, αφετέρου στην εμπέδωση του σημερινού μνημονιακού «καθεστώτος», το οποίο ευνοεί σκανδαλωδώς τον πλουτισμό των ολίγων σε βάρος των πολλών και τον εξοβελισμό των τελευταίων από την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας!

[Του Μανόλη Λαμτζίδη, δικηγόρου, πρ. προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το tvxs.gr]

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>