«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο χορός των προδοτών καλά κρατεί από αυτούς που επέλεξε ο κυρίαρχος????? λαός να τον κυβερνήσουν σε μια Ελλάδα κρεμασμένη στα μανταλάκια! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Επιχείρηση «Διώξτε τον Ράπανο από το υπουργείο», δια χειρός Αντώνη Σαμαρά!

Ολο το παρασκήνιο της καρατόμησης του Β.Ράπανου και της επικοινωνιακής προσπάθειας να παρουσιαστεί ως παραίτηση ή ως βελούδινο διαζύγιο!

 

Γιώργος Αδαλής

Παραιτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Βασίλης Ράπανος πριν καν αναλάβει το υπουργείο Οικονομίας.

Ο κ. Ράπανος απέστειλε επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Ράπανου.

Γίνεται έτσι ο πρώτος υπουργός στην Ελλάδα που παραιτείται πριν καν αναλάβει!

Από τη μία η αποδοχή εκ μέρους του Σαμαρά, της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για Ράπανο στο Οικονομικών, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις της ΝΔ, λόγω της σχέσης του με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ειδικά με αυτή του Σημίτη.

Φαίνεται ότι αυτό δεν το ζύγισε σωστά ο Α.Σαμαράς!

Από την άλλη, η μη αποδοχή των συνεργατών που επιθυμούσε ο ίδιος ο Ράπανος, δημιούργησε ένα τεταμένο κλίμα!

Πρόκειται για ένα βελούδινο διαζύγιο, το οποίο βόλεψε πολύ η ταυτόχρονη νοσηλεία Σαμαρά και Ράπανου!

Λες και οι θεοί της Ελλάδος συνωμότησαν, για να βγει η Κυβέρνηση από την πρώτη της σοβαρή κρίση που προέκυψε, πριν καν αναλάβει καλά-καλά τα ηνία της χώρας!

Προσωπικά, αδυνατώ να πιστέψω ότι η κατάσταση της υγείας του Β.Ράπανου, σημείωσε τόσο δραματική επιδείνωση που καθιστά αδύνατη την ανάληψη των καθηκόντων του!

Πρόκειται για μια επικοινωνιακή ρουκέτα, ένα επικοινωνιακό πέπλο, κάτω από το οποίο κρύφτηκε η ξαφνική μεταβολή της άποψης Σαμαρά, να αποδεχτεί τον Ράπανο για υπουργό!

Όλατα υπόλοιπα είναι προφάσεις σε αμαρτίες!

http://www.aegeantimes.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>