«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κατά φαντασίαν ασθενής ή … Σαμαράς vs Τόμσεν 1-0: Γιατί το συζητάμε μόνο στα κρυφά;;; Ας μιλήσουμε δημόσια για αυτό που όλοι συζητάνε εκτός τηλεόρασης!!!

 

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΠΡΩΤΗ έγραψε για την φρικιαστική κοπάνα της υπεύθυνης , ανεύθυνης κυβέρνησης Σαμαρά πριν ακόμα αναλάβει την εντολή ξεπουλήματος της Ελλάδος κατά εντολή του κυρίαρχου λαού!!! Αυτά τα ευτράπελα συμβαίνουν όταν παραβιάζετε το σύνταγμα και οι μειοψηφίες γίνονται πλειοψηφίες!!!

Γιώργος Αδαλής

Σκέψεις για αναβολή του ταξιδιού τους στην Ελλάδα, εκφράζουν οι Τροϊκανοί και αιτία είναι η επείγουσα εγχείρηση του Πρωθυπουργού και όχι μόνο!

Είναι γεγονός ότι σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν ερωτηματικά για την ταυτόχρονη νοσηλεία Πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομίας! Οι συμπτώσεις πολλές και στα δημοσιογραφικά θεωρεία ακούγονται ποικίλα σχόλια!

Μια εγχείρηση με λέιζερ στις μέρες μας, υπό νορμάλ συνθήκες δεν απαιτεί καν την διανυκτέρευση του εγχειριζόμενου στο νοσοκομείο και το εξιτήριο δίδεται αυθημερόν!

Σαφώς λοιπόν, η επί τριημέρου παραμονή του Αντώνη Σαμαρά στο νοσοκομείο και η σαφέστατη απαγόρευση του θεράποντος ιατρού επί δεκαημέρου, κάθε κοινωνικής εκδήλωσης εκτός σπιτιού, ενδυναμώνουν τις φήμες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Φήμες που εντείνονται ακόμη περισσότερο, αν προστεθεί και η σχεδόν ταυτόχρονη λιποθυμία και κατεπείγουσα εισαγωγή στο νοσοκομείο, του υπό … υπουργοποίηση Βασίλη Ράπανου!

Η χώρα λοιπόν, αρρώστησε βαριά, μιας και οι δύο «κεφαλές» της, βρίσκονται αυτή την ώρα κλινήρεις σε νοσοκομεία για διαφορετικούς λόγους!

Συνεπώς, ακόμη κι αν έρθει η τρόικα, δεν υπάρχει κάποιο νόημα στην επίσκεψή της, μιας και οι δυο βασικοί συνομιλητές της, έχουν «ιατρικό απαγορευτικό» για τέτοιου είδους συζητήσεις !
Τις … συνομωσιολογικές θεωρίες, τις ενισχύουν και άλλα βολικά για την νεόκοπη Κυβέρνηση γεγονότα που με τις ξαφνικές ασθένειες φαίνεται να αποφεύγονται! Οπως για παράδειγμα η σύνοδος του Eurogroup!

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, κανείς δεν θα μπορούσε να είχε ενημερωθεί μέσα σε 48 ώρες και μετά να δει την Τρόικα έχοντας μια συνολική εικόνα των διαπραγματεύσεων. Ετσι, Σαμαράς και Ράπανος, μπορούν από το … κρεβάτι του πόνου, να κερδίσουν μια πολύτιμη εβδομάδα, κατά την οποία θα ενημερωθούν καλύτερα και η τακτική του αιφνιδιασμού που επεχείρησε το ΔΝΤ, (ως πάγια τακτική του) στέλνοντας τους «εκτελεστές του» πριν καλά – καλά καθίσουν στις καρέκλες τους οι υπουργοί και ο Πρωθυπουργός, μάλλον καταστράφηκε από την αιφνιδιαστική , ταυτόχρονη και απρόβλεπτη νοσηλεία Σαμαρά και Ράπανου!

Ετσι, η Τρόικα, θα τους βρει ενημερωμένους καλύτερα από τη μια αλλά από την άλλη, και οι δυο, δεν θα έχουν την δικαιολογία ότι «μας έπιασαν στον ύπνο»!

Όλα αυτά που αναφέρονται στις παραπάνω γραμμές, έχουν συζητηθεί ήδη στα κομματικά επιτελεία, ενώ η Τρόικα είναι εμφανώς εκνευρισμένη από την αδυναμία τους να έρθουν να Κυβερνήσουν την … Ελλάδα!

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αν η αιφνίδια και ταυτόχρονη νοσηλεία είναι ένα πραγματικό γεγονός ή σκηνοθετημένο!
Αυτό που μπορώ όμως να σας υπογράψω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι ενόχλησε σφοδρά τόσο την ίδια την Κριστίν Λαγκάρντ όσο και τον ίδιο τον Βολφγκαντ Σόιμπλε!

Δίνει χρόνο στον Σαμαρά να επαναδιατάξει τις κινήσεις του χωρίς όμως να κινδυνεύει με κυρώσεις από τους αρχιτέκτονες του Μνημονίου και τους διεθνείς τοκογλύφους!

Αν πρόκειται για μια σκηνοθετημένη ενέργεια όπως αναφέρουν αρκετοί έγκριτοι δημοσιογράφοι (αλλά μόνο στα πηγαδάκια), ισοδυναμεί με την άρνηση ενός μικρού παιδιού να πάει την πρώτη μέρα στο σχολείο!

Αν πρόκειται για μια σατανική σύμπτωση στην πιο ακατάλληλη (για την τρόικα) στιγμή, τότε ο Αντώνης Σαμαράς έχει μεγάλο … άστρο!!!

Λένε ότι η αλήθεια βρίσκεται πάντοτε κάπου στη μέση! Υπάρχει δηλαδή και μια τρίτη περίπτωση! Μια περίπτωση που πλησιάζει και στην δική μου, προσωπική εκτίμηση! Ενα παλιό πρόβλημα υγείας που είχε ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να το λύσει τώρα για να καθυστερήσει την έλευση της Τρόικα και να κερδίσει πολύτιμο γι αυτόν πολιτικό χρόνο! Και απλά η λιποθυμία Ράπανου ήταν μια σύμπτωση!

Όπως και να έχει πάντως, ευχόμαστε «ταχεία» ανάρρωση τόσο στον Αντώνη Σαμαρά όσο και στον Βασίλη Ράπανο!

Επίσης, ευχόμαστε παράλληλα και … «περαστικά» στον κύριο Πολ Τόμσεν, μιας και δεν πέρασε ο αιφνιδιασμός του και του ευχόμαστε δις «περαστικά» γιατί δεν θα καταστεί δυνατή η «απαλλαγή» του (ως διαπραγματευτή) από την υπόθεση της Ελλάδας, που τόσο πολύ επιθυμεί ο ίδιος και το ΔΝΤ!

Αυτά έχει η ζωή Πολ! Μπορεί η υπόθεσή σου να «σκάσει» πριν αντικατασταθείς!!!

http://www.aegeantimes.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>