«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι γιατροί απορρίπτουν τη χημειοθεραπεία, για τον εαυτό τους !

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες είμαι και εγώ ένας που μου κτύπησε την πόρτα ο καρκίνος και για αυτό σε προσωπικό επίπεδο δηλώνω ότι ποτέ δεν θα κάνω χρήσει χημειοθεραπείας. Η φύση μου παρέχει όλες τις θεραπείες να ψάξω να τις βρω! Το παρακατω ιστολόγιο κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Έρευνα με ερωτηματολόγια και δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν ότι 3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους, τους συγγενείς τους και τους φίλους τους,  λόγω των ολέθριων επιπτώσεων της σε ολόκληρο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα και λόγω του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού επιτυχίας της. Μόνο το 2 με 4% των καρκίνων ανταποκρίνονται στη χημειοθεραπεία ή αποδεικνύεται πως επεκτείνουν τη ζωή και η θεραπεία έχει παραλληλιστεί σε όλα τα επίπεδα για κάθε είδος καρκίνου.

Δημοσκοπήσεις πραγματοποιήθηκαν από καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill από 118 ιατρούς ειδήμονες στον καρκίνο. Ζήτησαν από τους ιατρούς να φανταστούν ότι έπασχαν από καρκίνο και να επιλέξουν μεταξύ 6 διαφορετικών πειραματικών θεραπειών. Οι ιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν τις χημικές επιλογές, αλλά είπαν ότι δε θα επιτρέψουν και σε συγγενείς τους να περάσουν από τη διαδικασία. ΕΕΕ απλή λογική χρειάζεται να αντιληφθείς, ό,τι τα χημικά σε έναν εξασθενισμένο οργανισμό είναι θανατηφόρα.

Οι έρευνες αυτές έχουν μία βαθιά επίδραση στην κοινή γνώμη της χημειοθεραπείας στο μεγαλύτερο μέρος των δυτικών κοινωνιών και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο περισσότερο από κάθε έθνος στον κόσμο. Η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους ιατρούς επηρεάζει αισθητά και τους ασθενείς και η στροφή προς τις φυσικές θεραπείες αυξάνεται με παρόμοιο ρυθμό σαν τις αρχές της δεκαετίας του 1900 πριν την άνθηση των σύγχρονων μεθόδων ιατρικής, φαρμακευτικής και ακτινοβολίας. Αλλά η ασθένεια δεν είναι μονοδιάστατη  διάβασε Σώμα – Ψυχολογία – Πνεύμα

Ένα αυξημένο επίπεδο τοξικότητας είναι το τελευταίο πράγμα που κάθε άνθρωπος χρειάζεται κατά την καταπολέμηση λοιμώξεων, ασθενειών και πνευμονίας. Οι αυτοάνοσες διαταραχές προκαλούνται κυρίως όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν χημικές ουσίες από τρόφιμα, πόσιμο νερό , εμβόλια μολυσμένα με χημικά, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και από τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Η χημειοθεραπεία , γεμίζει τον οργανισμό με τοξίνες και οι ιατροί το γνωρίζουν, αλλά επειδή η FDA αποτρέπει παράνομα ιατρούς να προτείνουν βιταμίνες, συμπληρώματα ή υπερτροφές, η χημειοθεραπεία συνεχίζει να συνιστάται.

Ο τρόπος για να νικηθεί ο καρκίνος είναι η αποτοξίνωση του σώματος και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος δίχως να καταστρέφεται περισσότερο από τη χρήση χημικών ουσιών στην προσπάθεια να θεραπευθεί κάποιος όργανο ή να εξαλειφθεί ένας όγκος. Για παράδειγμα εάν κάποιος ηλικιωμένος τραυματιζόταν στο δάχτυλο θα έπρεπε να βουτάει καθημερινά σε μπανιέρα με παγωμένο νερό αναμένοντας να θεραπευτεί το δάχτυλο; Οι ιατροί γνωρίζουν πόσο παράλογη είναι η ιδεολογία της χημειοθεραπείαςαλλά όταν μία κοινωνία στηρίζει το μεγαλύτερο μέρος της θεραπείας της σε χρόνια φροντίδα τότε οι ιατροί αναγκάζονται να σωπαίνουν ή να αλλάζουν επάγγελμα.

…και διάβασε τι παθαίνουν όποιοι τολμούν να θεραπεύσουν ασθενείς με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο χωρίς χημικά  Η Κόλαση του Fleury Merogis και ο Dr Ryke Hamer

Η χημειοθεραπεία εμφανίζει ελάχιστη επιτυχία σε κοινούς συμπαγείς όγκους που εμφανίζονται στο παχύ έντερο, στους πνεύμονες και στο στήθος όπως τεκμηριώνεται την τελευταία δεκαετία όμως με κάποιο τρόπο οι ιατροί εξακολουθούν να προωθούν τη χημεία σε μία προσπάθεια να τους εξαλείψουν από αυτές τις περιοχές του σώματος. Πάντα θα κάνουν, ό,τι τους διατάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες (άλλωστε αυτές τους πληρώνουν και είναι πάρα πολλά τα χρήματα)  και οι στοές τους όπου δηλώνουν υποταγή. Δώσε μια ματιά Ροζ Κορδέλες Α.Ε.: μία μεγάλη απάτη

Πόσο παράλογο ή σκόπιμα βλακώδες, είναι το γεγονός πως παρότι που το 75% των ειδικών –που ξέρουν-  αρνείται τη χημειοθεραπεία για τους ίδιους και τους συγγενείς, την ορίζουν όμως  για το 75% των ασθενών τους;

Στην καλύτερη περίπτωση η χημειοθεραπεία θα πρέπει να θεωρείται ως ακραία εναλλακτική σε απέλπιδα στάδια της ασθένειας, αλλά η για πάνω από 70 έτη αλλοπαθητική ιατρική έχει διαστρεβλώσει την αντίληψη του κόσμου για την σωστή ιατρική, οπότε εάν κάποιος έχει καρκίνο και ο ιατρός πει τι πρέπει να γίνει, τότε θα πρέπει να τον ρωτήσετε αν αυτός, θα έκανε το ίδιο πράγμα για τους φίλους του ή την οικογένειά του. Αυτό έχει εφαρμογή σε κάθε ιατρική γνωμάτευση. Η ζημιά από τα χημικά είναι μεγαλύτερη απ όσο μπορούμε αν σκεφτούμε, για ρίξε μιά ματιά κι εδώ  Η Χημειοθεραπεία έχει αρνητικές επιπτώσεις στο γενετικό υλικό των επόμενων γενεών.

184030_1991148379661_620734_n

Διάβασε πως να προστατευτείς και να είσαι υγιής, γιατί ως γνωστόν η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει.  Οι μεγάλοι Σούφι άγιοι του παρελθόντος ήταν χορτοφάγοι. Ο Mirdad έλεγε: «Αυτοί που ακολουθούν το πνευματικό μονοπάτι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούν ότι, αν τρώνε σάρκα, θα πρέπει να πληρώσουν για αυτό με τη σάρκα τους». Ο φιλεύσπλαχνος Σιντάρτα δίδαξε τη μη-βία προς όλα τα πλάσματα και οι οπαδοί του ήταν χορτοφάγοι.

Αναζωογονήσου με νερό Οργονομένο  Ξαφνική κούραση και κακή διάθεση, είναι τόσο περαστικά, τόσο όσο χρειάζεται για να πιει κανείς ένα ποτήρι νερό. Τον χειμώνα με το κρύο, ξεχνάμε την ανάγκη για ενυδάτωση που είναι εξίσου επιτακτική με τους καλοκαιρινούς μήνες, κι ας μην ιδρώνουμε από την φυσική θερμοκρασία. Σώμα και εγκέφαλος αφυδατώνονται (ελαφρά) στους κλειστούς χώρους και αυτό αποσυντονίζει την λειτουργικότητα του οργανισμού. Δες … και Το Νερό Της Φύσης Υπό Έλεγχο

Ναι, Μπορείτε να Φάτε Βελανίδια !   Ναι μπορείτε να φάτε βελανίδια και Όχι, δεν είστε ζώα όταν τρώτε βελανίδια, όταν τρώτε ζώα μήπως τι είστε; Τι νομίζετε ότι με το ΔΝΤ θα την βγάλετε καθαρή; Μάλλον θα σας χρειαστεί σύντομα να γνωρίζετε πως μπορείτε να τραφείτε με βελανίδια ! Όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να ενδιαφέρονται για τις άγριες τροφές που μας προσφέρει πλούσια και δωρεάν η φύση. Όσο κι όσοι προλαβαίνουμε.

G R A V I O L A – Ο εξολοθρευτής του καρκίνου   Το θαυματουργό αυτό φυτό είναι ένας πολεμιστής του καρκίνου που υπακούει στο βασικό Νόμο της ζωής που είναι ΜΗΝ ΒΛΑΨΕΙΣ. Οι άνθρωποι των πόλεων δεν είχαν σχεδόν ποτέ ακούσει γι’ αυτό, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠO ΑΥΤΌ ΑΛΛA EIΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕIΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ!

Ορισμός και Μέτρο Υγιούς Ανθρώπου  Αμφιβάλλω αν ένας απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής μπορεί να δώσει κάποιον απ’ αυτούς τους ορισμούς. Αμφιβάλλω, επίσης, αν οι σπουδαστές της Ιατρικής κατά τη διάρκεια της ιατρικής τους εκπαίδευσης έχουν διδαχθεί ν’ αναγνωρίζουν την ιδανική κατάσταση υγείας ή τα διάφορα στάδια εκφυλισμού του οργανισμού, ή ποιες είναι οι παράμετροι που προσδιορίζουν την υγεία.

Μοιραστείτε το!

5 comments to Οι γιατροί απορρίπτουν τη χημειοθεραπεία, για τον εαυτό τους !

 • ακρανης οδυσσεας

  Στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ τα ελληνικα μου ειναι χαλια δεν πολυγραφο ελληνικα τα τελεφαια 28 χρονια , επηδυ ζω στο εξωτερικο , οι γιατροι δουλεβουνε οπως ενα περιπτερο , οσω ποιο πολοι πελατες τοσα πιο πολα ευρω , λογεικο ….
  την απαντιση που ζητατε δεν θα σας την δωσουν οι θεοι με τα ΑΣΠΡΑ ..
  γαιατη θα χασουν την παπια με τα χρυσα αυγα. καταλαβατε ομως οτι οι ιδοιυ δεν περνουν το δηκοτους φαρμακο, αραγε γιατη….
  η απαντιση ειναι ευκολη την βρησκαιτε στο ιντερνετ.
  και εγω εχω καρκιννο στο σαγονι στα νεφρα στο συκοτη.
  οταν καταλαβα τη εχω , αρχισα να ψαχνω επη τρεις μηνες στο ιντερνετ μερα νηχτα για να καλαβω τη εχω .
  Μετα ενα καιρο καταλαβα οτι ψαχνω τα ιδια οσω αλα εκκατομηρια ανθρωποι με καρκινο .
  η ερωτησει μου ηταν γιατι εχω καρκινο , βαιβεα θα πητε γιατη καπνηζεις..
  οχη θα πω εγω…. τοτε πρεπει ο καθε ενας που καπνηζει , να εχη καρκινο .
  οχη , το παθενουν και οι ανθρωποι που δεν καπνηζουν , η δεν καπνηζαν ποτε..
  η αληθια ειναι πηκρα , και κανης δεν την δεχετε , αυτο παλυ δυευκολεινι του γιατρους και τησ εταιρειες που παραγουνε τα φαρμακα .
  Σημερα που εχω τη γνωσυ και την δηνατοτιτα ,θεραπευωμαι μονος μου , οσω γηναιτε , μερικα φαρμακα πρεπει να εχω συνταγει απο γιατρο για να τα παρω .

  η φυση δεν προκειται να σας βοηθησει τωσο γληγορα οσω πρεπει .
  αμα θελετε να μαθετε περισοτερα μπορειτε να μου γραψετε στο ηλεκτρονικο ταχυδρομειο
  η αληθια θα σας τρελανη …. αλα και θα σας βοηθεισι

  • Αγαπητέ φίλε να σου πω να καταφέρνεις να βρίσκεις την υγεία σου όσο μπορείς μόνο σου, οι γιατροί μας πεθαίνουν. Να σκεφτείς ότι όλοι σε συγχορδία με ρωτάνε γιατί δεν έκανα χημειοθεραπεία. Πάντως την κάθε γνώση που αποκομίζεις από τις έρευνες σου είναι καλό να τις μοιράζεσαι. Όπως βλέπεις ότι μπορώ κάνω, όταν εχω χρόνο ψάχνω, αλλά όταν ψάχνουν πολλοί είναι καλύτερα. Να είσαι καλά και χάρηκα για την επικοινωνία μας.

 • Καλημέρα φίλε μου και υγεία! Σε ποιο μέρος είσαι;

 • καλησπέρα θέλω να ξέρεις ότι εδώ μπορείς να εχεις απόλυτη εμπιστοσύνη, γιατί έχει χαθεί.

 • Ορεστης Φαντακης

  Οχι μονο συμφωνω απολυτα αλλα το εχω κανει και πραξη . Οταν στην μητερα μου διαπιστωθηκε ενας μικρος ογκος στο στηθος της εγω προσωπικα της προτεινα να ακολουθησει για ενα μηνα μια τελειως φυσικη διατροφη με χυμους φυσικους και απολυτη ελλειψη ζαχαρης και κρεατος και επανελεγχο για να δουμε πως αντεδρασε αυτο το μικρο ογκιδιο . Δυστυχως μετα τις πρωτες 10 μερες τα υπολοιπα τεκνα της την πηραν σε χειρουργους που την επεισαν οτι χρειαζοταν και μαλιστα απο εχθες χειρουργειο . Μαλιστα ο ογκολογος προτεινε χημειοθεραπειες και ακτινοβολιες μετα το χειρουργειο . Γυρισα και του ειπα καταμουτρα οτι θα επρεπε να ντρεπεται που το 2013 και ενω γνωριζει την αναποτελεσματικοτητα και τις παρενεργειες των χημειοθεραπειων συνεχιζει να τις προτεινει . Εσκυψε το κεφαλι και απαντησε οτι μονο αν χρειαστει θα τις εκαναν . Ετσι καταφερα και εσωσα την μητερα μου απο την βεβαιη εξασθενηση του αμυντικου συστηματος του αργανισμου της αλλα δυστυχως δεν καταφερα να την πεισω για τις ακτινοβολιες που αριθμουσαν στις 32 . Στις 16 της ειχαν ηδη καψει ολο το δερμα γυρω απο την περιοχη του στηθους και διεγνωσαν καποιο προβλημα στον πνευμονα που ηταν πισω απο το στηθος που ακτινοβολουσαν . Προτεινα της μητερας μου να πει στον γιατρο να σταματησει τις υπολοιπες αλλα να τις πληρωσει και η απαντηση του γιατρου ηταν οτι υπαρχει μια στο εκκατομμυριο να υπαρξει προβλημα και ετσι τις εκανε ολες . Μαλιστα σε ολη την διαρκεια των τελευταιων 16 ακτινοβολιων εδεινα στην μητερα μου καθε μερα ενα φυσικο χυμο ελληνικου λεμονιου με λιγη μαγειρικη σοδα στην ακρη του κουταλιου και γλυτωσε τα του πνευμονα αφου και ο γιατρος απορησε πως επανηλθε σε απροβληματιστη λειτουργεια . Εμπορευονται τον ΦΟΒΟ μας για την υγεια μας αυτο ειναι ολο και ειναι υποχρεωση μας να επιλεγουμε τις ποιο φυσικες τροφες που μπορουμε ακομα να εχουμε προσβαση ωστε να μην πεσουμε στα χερια των ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΣΙΕ ΤΟΥΣ .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>