«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κοροϊδία μηνών, ξέπλυμα συνειδήσεων, μαρκάρισμα στα πιστά ζώα που δεν βελάζουν Β Πειραιώς, τώρα μπορούν να έρθουν οι σφαγείς να σφάξουν τα ζώα μέσα στα μαντριά με πατριωτική εθνικοφροσύνη, αλλά κυρίως με χριστιανική πίστη!!!

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς

Κρίσιμη συνάντηση το απόγευμα στη Βουλή του νέου πρωθυπουργού με τους κ.κ. Βενιζέλο, Κουβέλη, Ζανιά και Ράπανο

Λευκός καπνός…βγήκε από τη Βουλή και πλέον η χώρα έχει κυβέρνηση και Πρωθυπουργό τον κ. Αντ. Σαμαρά που έφτασε λίγο πριν τις 16:00 της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τον κ.Σαμαρά συνόδευσαν ο κ.Μιχελάκης και ο κ.Μπούρας.

Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον κ. Παπούλια όπου και θα τον ενημέρωσε για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους πολιτικούς αρχηγούς, του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλο και της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Φ. Κουβέλη με τους οποίους είχε νωρίτερα, το μεσημέρι, διαδοχικές κατ’ ιδίαν συναντήσεις, για τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου σχήματος.

Ως εκ τούτου, ο κ. Σαμαράς, του παρέδωσε τη διερευνητική εντολή που μετασχηματίστηκε σε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, καθώςτου δήλωσε πως με βάσει και τη συμφωνία με τα πολιτικά κόμματα υπάρχει δεδηλωμένη της Βουλής.

Κατά τη συνομιλία ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ρώτησε τον κ. Σαμαρά τι απέδωσε ο μαραθώνιος των διαβουλεύσεων. Ο πρόεδρος της ΝΔ του είπε οτι απέδωσε τη δεδηλωμένη αναγκαία προϋπόθεση για τον σχηματισμό κυβέρνησης μακρόπνοης, που θα δώσει σταθερότητα και ελπίδα στον τόπο. Ο κ. Παπούλιας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κυβέρνηση που έχει να λύσει πολύ δύσκολα προβλήματα.

Η σύνθεση της κυβέρνησης είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί, αφού υπάρχει ήδη συμφωνία με βάσει και τις επαφές που έγιναν στο πλαίσιο της πρώτης διερευνητικής εντολής και δεν αποκλείεται ακόμα και έως το βράδυ της Τετάρτης να γίνει η ορκωμοσία του νέου υπουργικού συμβουλίου, αν και πιθανότατα αυτό θα γίνει το πρωί της Πέμπτης.

Με βάση το Σύνταγμα (άρθρο 84, παρ. 1), εντός 15 ημερών από την ορκωμοσία του Πρωθυπουργού η κυβέρνηση υποχρεούται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ. Σαμαράς ορκίστηκε ως νέος πρωθυπουργός λίγο πριν τις17:00. Στη συνέχεια μεταβαίνει στο προεδρικό Μέγαρο για την τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Εξερχόμενος από το προεδρικό Μέγαρο ο νέος πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: Ζητώ από τον ελληνικό λαό πατριωτισμό, εθνική ενότητα και εμπιστοσύνη, ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Σαμαρά μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο. Με τη βοήθεια του Θεού θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βγούμε μια ώρα αρχύτερα από την κρίση, συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε ότι την Πέμπτη θα ζητήσει από τους υπουργούς του σκληρή δουλειά για να δώσουμε χειροπιαστήελπίδα στον ελληνικό λαό.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του ο κ.Σαμαράς μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου παρέλαβε τη σκυτάλη από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Π.Πικραμμένο.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Π. Πικραμμένος, ενημέρωσε τον Αντώνη Σαμαρά για τα τρέχοντα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει. Με τη σειρά του, ο νέος πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση και τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της σύντομης συνεργασίας που είχε με τον κ.Πικραμμένο απέκτησε μία πολύ καλή σχέση μαζί του και ευχήθηκε αυτή τη συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον.

«Κύριε πρωθυπουργέ έχετε πολλές μάχες να δώσετε και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό»
δήλωσε ο απερχόμενος υπηρεσιακός πρωθυπουργός κατά την παράδοση – παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου. «Πρέπει να φροντίσετε να δικαιωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη, να λειτουργήσουν οι βασικές δομές του κράτους, η υγεία, η παιδεία, η ενέργεια…» πρόσθεσε απευθυνόμενος στο νέο Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Στις 19:00 ο νέος πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Βουλή όπου θα έχει συνάντηση με τους δύο αρχηγούς τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη καθώς και με τον υπηρεσιακό υπουργό Οικομικών κ. Γ. Ζανιά ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Eurogroup της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση αυτή θα παραυρεθεί και ο φερόμενος ως νέος υπουργός Οικονομικών κ. Β. Ράπανος.

http://www.tovima.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>