«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Τραγική αποτυχία των τριαντάρηδων του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ!.

O «πονοκέφαλος» δεν λέει να τελειώσει για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος- εκτός των άλλων, καλείται πλέον να αντιμετωπίσει και την «ήττα» που υπέστη η ομάδα των τριαντάρηδων στις εκλογές της 17ης Ιουνίου….

Την ώρα που ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος να αλλάξει ριζικά το κόμμα βάζοντας στο «χρονοντούλαπο» κορυφαία στελέχη και δίνοντας χώρο σε νεότερα στελέχη, οι ψηφοφόροι φάνηκε να έχουν μάλλον αντίθετη γνώμη αφού οι επιδόσεις των «μωρών» του ΠΑΣΟΚ είναι μάλλον για… κλάματα.

Από την γενιά των 30ντάρηδων, εκτός Βουλής έμειναν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Άγγελος Τόλκας, Νάντια Γιαννακοπούλου και Εύα Καϊλή.

Στην Αρκαδία, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος κέρδισε μόλις 9.425 ψήφους ενώ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, όταν το ΠΑΣΟΚ είχε λάβει 10.822 ψήφους.

Το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ μειώθηκε σε 14,50% από 16,09%. Στην Αιτωλοακαρνανία, ο Θάνος Μωραΐτης έχασε περίπου 4.000 ψήφους. Το ΠΑΣΟΚ από 16,95%, έπεσε στο 14,92%.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα και για νέος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, όπως φάνηκε, δεν βοήθησε καθόλου με τις συνεχείς τηλεοπτικές του εμφανίσεις…

Εκτός Βουλής και η υποψήφια του κόμματος στη Μεσσηνία, Νάντια Γιαννακοπούλου, θερμή υποστηρικτής του κ. Βενιζέλου κατά τη διαδικασία αλλαγής ηγεσίας στην Ιπποκράτους. Στο νομό, το ΠΑΣΟΚ έλαβε μόλις 12.591 ψήφους (11,65%), 2.800 λιγότερες από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όταν είχε ποσοστό 13,74%.

Την ίδια μοίρα επεφύλαξαν οι ψηφοφόροι και στον Άγγελο Τόλκα, πρώην βουλευτή στην Ημαθία, ο οποίος από τις 15.524 ψήφους της 6ης Μαΐου (16,42%) , την Κυριακή διατήρησε τελικά 13.511 (14,86%), χάνοντας την έδρα του. Η μεγάλη άτυχη των εκλογών παραμένει, βέβαια, η Εύα Καϊλή, η οποία για ακόμη μία φορά έφτασε μέχρι την βρύση και νερό δεν ήπιε.

Αν και η ίδια κατάφερε να συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό ψήφων, τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, μόλις 10.23%, και η απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να κρατήσει την έδρα του στη συγκεκριμένη Περιφέρεια στέρησαν από την κυρία Καΐλή την πολυπόθητη είσοδο στο Κοινοβούλιο.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο ότι πουθενά οι τριαντάρηδες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν ή να ανεβάσουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.
Γ.Κ
newpost.gr

http://www.eglimatikotita.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>