«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είμαι ένας (ευτυχεσμένος) Έλλην πολίτης!!!!!!!!!

Είμαι ( ευτυχεσμένος) γιατί διαπίστωσα ότι οι Έλληνες ψήφισαν πατριωτικά! Συμφεροντολογικά! Κομπλεξικά! Προδοτικά! Δουλικά!

Είμαι (ευτυχεσμένος) γιατί είδα ότι ο Ελληνικός λαός το έδειξε με την ψήφο του ότι είναι κυρίαρχος βάσει συντάγματος και μπόρεσε να διαλέξει την δουλεία, την ανευθυνότητα,!

Είμαι (ευτυχεσμένος) γιατί είδα τους Έλληνες γονείς με ωριμότητα σαν κοινωνικοί πολίτες επέλεξαν την δουλεία για το μέλλον των παιδιών τους!

Είμαι (ευτυχεσμένος) γιατί μαρτυρήθηκαν οι δωσίλογοι του κώλου  εθνικόφρονες πατριώτες δεξιοί! Αυτοί που καθύβριζαν το λαό του ΠΑΣΟΚ ως προδότες! Ο λαός Του ΠΑΣΟΚ τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ πατριωτικά και παραδειγματικά!!! Εσείς εθνικόφρονες, γενίτσαροι, γερμανοτσολιάδες, προδότες,τουρκοσπορίτες, τοκογλύφοι, απάτριδες, μαυραγορίτες μεχρι και στην Β Πειραιώς που υπάρχει αληθινοί δυστυχία, ανεβάσατε τα ποσοστά της δεξιάς!!!

Είμαι (ευτυχεσμένος) που είδα σαν Έλλην πολίτης ότι σάπιο με πλούσια εθνικοφροσύνη και πατριωτισμό,ΜΜΕ, απατεώνες, τοκογλύφοι, απάνθρωποι, κερδοσκόποι, αγκαλιάστηκαν, μαζεύτηκαν ακόμα και από τους βόθρους τα βδελύγματα και ξανά έκαναν την υπερήφανη, πατριωτική, δεξιά, έτοιμη να κυβερνήσει, να πουλήσει ότι έχει απομείνει, να παραδώσει ολοκληρωτικά την Ελλάδα στους κατακτητές! Έτσι μεταφράζουν οι δεξιοί εθνικόφρονες, πατριώτες, την διακυβέρνηση μιας υπερήφανης χώρας!!!

Τελικά είμαι πολύ (ευτυχεσμένος) γιατί αποδείχτηκε ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων;;;;; Πολιτών είναι απόγονοι των δοσίλογων, γενιτσάρων, μαυραγοριτών!

Μιλάμε για αναβάθμιση, για ποιότητα στον πολιτισμό της νέας γενιάς!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>