«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα 300 όρνια έχουν επιτεθεί στην Ελληνική Βουλή και κατασπαράζουν την δημοκρατία ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!! ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!

Τους τελευταίους μήνες γίνεται όλο και πιο έντονο το φαινόμενο με τα προφίλ στο facebook που πέφτουν. Συγκεκριμένα, πέφτουν προφιλ πατριωτικά/εθνικιστικά χωρίς λογική αιτία, δεν έχουν βία ή ακατάλληλο περιεχόμενο, εκτός κι αν η Ελληνική σημαία θεωρείται έτσι…

Εμείς πάντως μόνο αυτό μπορούμε να υποθέσουμε, οτι η πατρίδα και το Έθνος είναι αξίες απαγορευμένες στη ”δημοκρατία” όλων αυτών που αποκαλούν εμάς φασίστες.

Γι’αυτό και όλη μέρα την περνούν μπροστά στους υπολογιστές τους κάνοντας αναφορές, δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε ΕΜΕΙΣ στη χώρα ΜΑΣ για τα ιδανικά μας…!!! Το θέμα είναι, απο πού κι ως πού πέφτουν προφίλ χωρίς καν να ελεγθούν αν οι αναφορές για βία ή οτιδήποτε άλλο ισχύουν;; Πώς αφαιρούνται φωτογραφίες με την Ελληνική σημαία και αποστέλλεται ειδοποίηση οτι είναι ακατάλληλο περιεχόμενο;; Και τολμούν να αποκαλούν εμάς φασίστες;;; Που προσπαθούν να μας φιμώσουν επι καθημερινής βάσης με τον έναν ή τον άλλον τρόπο;;

Εν τέλει παρατράβηξε το αστείο και δηλώνουμε πως δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτή την ΑΚΡΑΙΑ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά. Εμείς οι Εθνικιστές θα κινηθούμε ανάλογα με δικηγόρους και θα απευθυνθούμε άμεσα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ωστε να δούμε τι συμβαίνει και να μπει τέλος στο φασισμό των… δημοκρατών…!!!

Ηλιογέννητη ELNEWS-HELLENIC PRIDE

aggelos.8anatou@gmail.com;

ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Τα 300 όρνια έχουν επιτεθεί στην Ελληνική Βουλή και κατασπαράζουν την δημοκρατία ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>