«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ευτυχώς που δεν επιτρέπεται να ψηφίσουμε

15 Jun 2012 14:23:59 -0400

Νίκος Γεωργαντζάς

Ένα μεγάλο τμήμα της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα, πάλι ζητούν από την ελληνική κοινωνία να νομιμοποιήσουμε ξανά με την ψήφο μας, τους ανθρώπους που παρέδωσαν την χώρα στους τραπεζίτες και στους κατασκευαστές βασιλιάδων (kingmakers), γιά τους οποίους εργάζονται οι τραπεζίτες. Ευτυχώς που δεν μας επιτρέπεται να ψηφίσουμε, ώστε να συμβάλουμε και εμείς, οι συνέκδημοι της ελληνικής κοινωνίας, στην ανθρωπιστική κρίση που μαίνεται στην πατρίδα Ελλάδα.

Είμαστε οι ιθαγενείς Ελληνίδες και Έλληνες, που είμαστε συνέκδημοι, μιάς και κατοικούμε στο εξωτερικό. Είμαστε οι “κουνημένοι”, όπως χαϊδευτικά μας λένε στην πατρίδα, λόγω των πολλών αεροπορικών μας πτήσεων, με μπόλικες αναταράξεις, από και πρός την πατρίδα.

Όσο όμως και κουνημένοι αν είμαστε, δεν παύουμε να βλέπουμε μία Ελλάδα που πάσχει άρδην από ανεργία, από φτώχεια, από γιόκ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, από ληστείες, από δολοφονίες, από αυτοκτονίες, από γιόκ παιδεία, από παρα-παιδεία και από λαθρομετανάστες. Έχει όμως και πλούτο η πατρίδα μας, αλλά πάνω από όλα έχει πλούσιους πολιτικούς, εκ’ των οποίων ένας μόνον είναι στην φυλακή!

Είναι εκείνο το τμήμα της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα, που έχουν ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς με τα ξένα αφεντικά τους. Είναι δε τόσο αισχροί, αποτρόπαιοι και ξεδιάντροποι, που υπόσχονται να “επαναδιαπραγματευτούν” με τους τραπεζίτες και στους κατασκευαστές βασιλιάδων, χωρίς όμως να έχουν στα χέρια τους κανένα επιχείρημα αναδιαπραγμάτευσης υπέρ της ελληνικής κοινωνίας.

Ένα επιχείρημα αναδιαπραγμάτευσης θα ήταν η εκ’ βάθρων αλλαγή του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, από μία Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Διότι μόνον με το πέρασμα της πολιτικής εξουσίας στην λαϊκή κυριαρχία θα μπορούσαν να επαναδιαπραγματευτούν με τους τραπεζίτες και στους κατασκευαστές βασιλιάδων.

Η αλλαγή της ηγεσίας στην πολιτική εξουσία δεν σημαίνει καμμίαν απολύτως αλλαγή στο πολιτικό σύστημα. Η απαιτούμενη αλλαγή στο πολιτικό σύστημα με Συντακτική Εθνοσυνέλευση θα σήμαινε ένα θεσμικό υπόβαθρο γιά την ελληνική κοινωνία, ωστέ αυτή να γίνει ο εντολέας του πολιτικού συστήματος, με την εκάστοτε κυβέρνηση να ενεργεί ως εντολοδόχος της ελληνικής κοινωνίας.

Ένα δεύτερο επιχείρημα αναδιαπραγμάτευσης θα ήταν ο εκ’ βάθρων ανασχεδιασμός της δημόσιας διοίκησης στην Ελλάδα, ώστε αυτή να λειτουργεί αποτελεσματικά προς το κοινό, συλλογικό όφελος και όχι εναντίον της ελληνικής κοινωνίας. Πως όμως να επαναδιαπραγματευτούν με τους τραπεζίτες και στους κατασκευαστές βασιλιάδων, όταν η δημόσια διοίκηση στην Ελλάδα λειτουργεί, όχι μόνον ως ένα υποζύγιο της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας, αλλά και πάντα εναντίον της ελληνικής κοινωνίας;

Ένα τρίτο επιχείρημα αναδιαπραγμάτευσης θα ήταν ο εκ’ βάθρων ανασχεδιασμός του συστήματος της δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Πως όμως να επαναδιαπραγματευτούν με τους τραπεζίτες και στους κατασκευαστές βασιλιάδων, όταν εξακολουθεί να υφίσταται η βουλευτική ασυλία στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας έτσι την γιόκ ισονομία και την τέλεια ανισονομία (=ανισοπολιτεία);

Ούτε ο Σαμαράς λοιπόν, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Καμμένος, ούτε η Παπαρήγα, ούτε ο Μιχαλολιάκος έχουν τα απαιτούμενα χαρτιά στα χέρια τους γιά να επαναδιαπραγματευτούν με τους τραπεζίτες και στους κατασκευαστές βασιλιάδων υπέρ της ελληνικής κοινωνίας. Κερδοσκοπούν εκλογικά πάνω στο χάος, ενώ μάλλον μία ψευδαίσθηση γιά το θεαθήναι είναι πάλι οι βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 17 Ιουνίου 2012· ευτυχώς που εμείς οι κουνημένοι δεν επιτρέπεται να ψηφίσουμε [1].

Καλό βόλι, έστω και κουνημένο!

Νίκος Γεωργαντζάς

[1] I Cannot Vote

http://www.icannotvote.org/

Dimitrios N. Adamopoulos  makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>