«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ιλαροτραγωδία…

08/06/2012 — Λακεδαίμων

Τα φασισταριά και τα κουμούνια πήραν τ’ άρματα.

Εκφράσεις δικές τους και όχι δικές μου.

Ευτυχώς περιοριστήκανε σε σφαλιάρες και μπουγελώματα.

Το πρωί της Πέμπτης 7/6/12 είδα για λίγο την πρωινή εκπομπή του Αντένα με το Γιώργο Παπαδάκη και θάμαξα που καθόταν ο Ηλίας Κασιδιάρης δίπλα δίπλα με τη Λιάνα Κανέλλη, γιατί εδώ ένας ολόκληρος δημοκράταρος ο Μίμης Ανδρουλάκης, αρνήθηκε εντελώς και παντελώς να παρευρίσκεται στην ορκωμοσία της Βουλής με παρούσα τη Χρυσή Αυγή να αναπνέει τον ίδιο δημοκρατικό αέρα με δαύτους.

Τους έφτυσα μη τους ματιάσω, Σαββατογεννημένος ών, με τον ψύχραιμο διάλογο που κάνανε, τους παράτησα να κατέβω στην Αθήνα για κάποιες δουλειές που είχα.

Καθώς περπατούσα την Αθηνάς έμαθα τα μαντάτα από μια υπαίθρια τηλεόραση και ξαναθάμαξα. Βρε εγώ τους έφτυσα μην τους ματιάσω πρίν φύγω απ’ το σπίτι μου αυτοί πως κι’ αρπαχτήκανε;Πήγε τσάμπα το φτύσιμο.

Ποτέ μου δεν ήμουνα των άκρων και ποτέ μου δε διανοήθηκα να σηκώσω το χέρι μου σε γυναίκα.

Τις σφαλιάρες  κ.Κασιδιάρη μου, τις έριξες κατάμουτρα στο πρόσωπο της Δημοκρατίας και όχι στοπρόσωπο της κ. Κανέλλη και το μπουγέλωμα στην κ. Δούρου που ομολογουμένως σε προκαλούσαν επίμονα.

Εσύ όμως που θέλεις να το παίξεις ηγέτης παρασύρθηκες και έδρασες εν θερμώ κάτι που πρέπει να αποφεύγει ένας διορατικός αρχηγός.

Ξέχασες πως εκπροσωπείς ένα αναγνωρισμένο με δημοκρατικές διαδικασίες κόμμα και χρησιμοποίησες μέθοδο ολοκληρωτισμού κάτι που δεν αρέσει στον περισσότερο κόσμο.

Ξεπέζεψες τις δύο αυτές κυρίες από το καλάμι της έπαρσης, της παντογνωσίας και της απολυτότητας και το καβάλησες εσύ παριστάνοντας τον Αττίλα που ισοπεδώνει τα πάντα.

Με τις ενέργειές σου αυτές έχασες το δίκιο σου, ενώ μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα ίδια όπλα που χρησιμοποίησαν οι δυο αυτές κυρίες, την ειρωνεία, την καυστική γλώσσα και τα επιχειρήματα.

Τη μάχη των εντυπώσεων την έχασες κ. Κασιδιάρη μου και το κόμμα σου άντε τώρα να ανασυντάξει τους ψηφοφόρους του πού λάκιξαν τρομοκρατημένοι από την αλόγιστη συμπεριφορά σου.

Αποσύρσου από την πολιτική σκηνή για το καλό το δικό σου και το δικό μας και οι ομοϊδεάτες σου να παραδειγματιστούν και να συνεχίσουν το κοινωνικό έργο που προσφέρουν σε αδύνατα άτομα, αλλά όχι να ξυλοφορτώνουν όποιο αλλοδαπό βρίσκουν μπροστά τους.

Είναι μεγάλο ατόπημανα επιρρίπτουμε ευθύνες στον κ. Παπαδάκη πως ότι έγινε, έγινε για τα νούμερα της τηλεθέασης. Έτσι κι’ αλλιώς ο σκεπτόμενος τηλεθεατής έχει απορρίψει τα άλλα κανάλια που μας πιπιλάνε το μυαλό με το πόσο καλό είναι το μνημόνιο και τι καταστροφή έχουμε να πάθουμε άμα φύγουμε από την Ευρωπαϊκή ένωση. Από που το βγάζουν το συμπέρασμα πως θέλουμε να φύγουμε από την ΕΕ, πως απορρίπτουμε το ευρώ και θέλουμε να ξαναγυρίσουμε στη δραχμή;

Το βροντοφωνάζει ο φουκαράςο κ. Καμμένος που θέλει να σώσει την πατρίδα και τα υπολείμματα της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, το λέει η ίδια η κ. Μέρκελ, το διαλαλεί ο κ.Όλι Ρεν πως όλα αυτά είναι παραμύθια και προπαγάνδα των τοκογλύφων και των ντόπιων συνεργατών τους.

Όταν ήμασταν παιδιά λέγαμε σε κάποιο παιχνίδι.

Εγώ φωνάζω κούι κούι και κανένας δε μ’ ακούει… καταλάβατε;

Πάντα  Ανεξάρτητος, άρα ελεύθερος Έλληνας 

Θεόφιλος Αιγινήτης

 Ζωγράφος-Συγγραφέας 

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>