«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θεατρινισμοί, ψεύτες, υποκριτές, προδότες, βδελύγματα!

Πολύ κροκοδείλια δάκρυα! Διαβάζω ακούω, ότι βάλλετε η δημοκρατία, υποβαθμίζετε η δημοκρατία, κινδυνεύει η δημοκρατία, ουαου, όλα αυτά τα πολιτικά αποβράσματα μπορούν να μας δείξουν που έχουν αφήσει ίχνος δημοκρατίας; Που κατοικεί αυτά τα 10 χρόνια η δημοκρατία; Πως την φαντάζονται αυτά τα αποβράσματα την δημοκρατία; Δημοκρατία είναι να σε καταδικάζουν στην πείνα, να σου στερούν τα φάρμακα, να στα πουλάνε από την μια ημέρα στην άλλη τα τριπλά. Να μην έχεις κρατική προστασία και όταν τολμήσεις να το κάνεις μόνο σου είσαι κοινός εγκληματίας, ρατσιστής και διώκεσαι χειρότερα από τον δολοφόνο σου! Που είναι τελικά σήμερα δωσίλογοι πολιτικοί, πνευματικοί, ΜΜΕ η δημοκρατία; Δημοκρατία είναι να περνάτε πλουσιοπάροχα με το αίμα του λαού, δημοκρατία είναι να νομοθετείται και να παραδίνετε στον εχθρό την πατρίδα μας, δημοκρατία είναι να αποφασίζετε και να διατάζετε ποιοι θα πεθάνουν, πως θα πεθάνουν, Δημοκρατία είναι να έχετε παραβιάσει το σύνταγμα κατά κόρων; Δημοκρατία είναι να μην έχω δικαίωμα να πάω στον γιατρό, στο παιδί μου αν δεν πληρώσω διόδια, Δημοκρατία είναι να πληρώνεις τους λαθρομετανάστες από τις δικές μου εισφορές και εμένα να μου τα στερείς, Δημοκρατία είναι για να φωνάξω βοήθεια με κλέβουν, με σκοτώνουν να πρέπει να πληρώσω παράβολο πρώτα, δημοκρατία είναι να στερείς την εργασία σε 2.00.000 λαού και να νομοθέτης για τα καθάρματα, τους πάσης φύσεως εργοδότες να δίνουν μισθούς πείνας και εξευτελισμού ή να χρησιμοποιούν νόμιμα μαύρη εργασία; Που είδατε ρε προδότες την δημοκρατία; Δημοκρατία είναι η ασυλία όλων των απατεώνων, κλεφτών, προδοτών, τοκογλύφων, κερδοσκόπων, δημοκρατία είναι να κλέβεις 50 έδρες από την εντολή του κυρίαρχου λαού; Δημοκρατία είναι να παίρνουν οι μεσάζοντες το κολοκυθάκι  30 λεπτά που για να το βγάλει ο αγρότης  βγάζει καρκίνο και να το πουλάνε 2 Ευρώ!

Λίγο είναι αυτό που έκανε ο Κασιδιάρης, τώρα να δείτε τι σας περιμένει, και πως αποδίδει ο λαός δικαιοσύνη όταν παραβιάζετε το σύνταγμα από προδότες!

Τώρα θα γίνουμε όλοι Κασιδιάρηδες και θα σας κρεμάσουμε στο σύνταγμα!

Ο νόμος λέει ότι το ίδιο υπεύθυνος είναι και αυτός που παρακίνησε στην παρανόμια, δηλαδή ο ηθικός αυτουργός, την Κανέλλη που πέταξε τον φάκελο θα την συλλάβης Ελένη Ράικου που λέει και ο κολλητός σου ο Δελαπόρτας ή θα φας και εσύ πόρτα Ελένη!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δανείστηκα από φιλικό ιστολόγιο πότε παραβιάζετε το δημοκρατικό συναίσθημα του λαού!!!

Κάρολος Παπούλιας

Η ρόμπα δώρο από την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μίλησε κι ο κυρ-Κάρολος…..

Αποφάσισε να μιλήσει….

Δεν μίλησε μετά το διάγγελμα του ΓΑΠ στο Καστελλόριζο που μας έχωσε στα τάρταρα και ξεκίνησε την διαδικασία καταστροφής της χώρας μας….

Δεν μίλησε όταν υπογράφηκε αντισυνταγματικώς η δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο 1.

Δεν μίλησε όταν η ανεργία έφτασε στο 20%.

Δεν μίλησε όταν μειώνονταν αντισυνταγματικώς οι μισθοί των εργαζομένων του δημοσίου.

Δεν μίλησε όταν επεβλήθει δυσβάστακτη φορολογία στους φτωχούς και τους μικρομεσαίους.

Δεν μίλησε σε όλους τους προδοτικούς και αντισυνταγματικούς εφαρμοστικούς νόμους και τα μεσοπρόθεσμα που ψηφίστηκαν…

Δεν μίλησε στο Μνημόνιο 2 και στην σύσταση της αντισυνταγματικής συγκυβέρνησης Παπαδήμου.

Δεν μίλησε όταν μειώνονταν αντισυνταγματικώς, οι συντάξεις των συνομηλίκων του.

Δεν μίλησε όταν κοβόταν το ρεύμα σε χιλιάδες οικογένειες που δεν είχαν να πληρώσουν τα χαράτσια.

Δεν μίλησε όταν τα παιδάκια λιποθυμούσαν στα σχολεία από την ασιτία.

Δεν μίλησε όταν χιλιάδες συμπατριώτες μας αυτοκτονούσαν από απόγνωση.

Δεν μίλησε όταν παρακαλούσαν για το φάρμακό τους οι καρκινοπαθείς.

Δεν μίλησε όταν οι Αλβανοί και οι λοιποί αλλοδαποί εγκληματίες λήστευαν, βίαζαν και έσφαζαν τους ανυπεράσπιστους συμπατριώτες μας.

Δεν μίλησε όταν οι Τούρκοι έκαναν γιορτές μίσους και εορτάζουν τις γενοκτονίες κατά των Ελλήνων μέσα στην ελεύθερη Ελληνική Θράκη.

Δεν μίλησε όταν οι “φίλοι” μας οι Ευρωπαίοι απειλούσαν κι εκβίαζαν σε κάθε ευκαιρία τον λαό μας.

Δεν μίλησε όταν προχθές ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με τα καραγκιοζιλίκια στον ANT1,  ότι χτύπησε κόκκινο η ανεργία φτάνοντας στο 22% και 1.300.000 συμπολίτες μας είναι πλέον άνεργοι….

Ο κυρ-πρόεδρος μίλησε μόνο 2 φορές….

Μιά όταν τον έδιωξαν “κακήν κακώς” οι Θεσσαλονικείς από την παρέλασή τους την 28η Οκτωβρίου 2011.

Και μιά όταν ο Κασιδιάρης σφαλιάρισε την Κανέλη και έλουσε την Δούρου!!!

Κρίμα.

Αυτές όλες οι φορές που δεν μίλησες κυρ-Κάρολε δεν πρόσβαλλες το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού;

Τα συμπεράσματα και οι χαρακτηρισμοί δικοί σας…

http://koukfamily.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>