«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Του ξέφυγε η αλήθεια! Κάρφωσε τους δωσίλογους διαχρονικούς συνεργάτες του!

 Ο φοβερός και τρομερός ανθέλληνας  Σόϊμπλε είπε μία αναμφισβήτητη αλήθεια στις τελευταίες δηλώσεις του.

Είπε ότι για την κατάσταση στην Ελλάδα, δηλαδή για την κατάντια της, την παρακμή της, την έλλειψη σεβασμού προς τους νόμους, την έλλειψη ορθολογισμού, την ανικανότητα της διοίκησης, τη διαφθορά και όλα τα συμπαροαμαρτούντα, ευθύνεται η (ΕΛΙΤ Προδότες) της χώρας. Πρόκειται για διαχρονική αποτυχία της (ΕΛΙΤ συνεργατών μας στην κατοχή), τόνισε, εννοώντας προφανέστατα όχι μόνο την πολιτική, αλλά και την οικονομική ελίτ και την πνευματική ελίτ, άρα την ιθύνουσα αστική και μεγαλοαστική τάξη, που στην Ελλάδα έχει πολλά στοιχεία απατεώνων και πειρατείας.

Σε ένα πράγμα παραδέχομαι τους Γερμανούς! Οφείλω να τους το αναγνωρίσω! Τους δοσίλογους, προδότες, ( Έλληνες ΕΛΙΤ κοινός δωσίλογοι, προδότες ) όταν κάνουν την δουλειά τους εν καιρό πολέμου τους εκτελούν! Εν καιρό ειρήνης τους καρφώνουν! Εμείς ώμος σαν χριστιανοί μεγαλόψυχοι τους συχωρούμε!!! Πως να σωθούμε;;;;

Πολλοί μπορεί να διαφωνήσουν με το συμπέρασμα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. Αν όμως καλοπροαίρετα θυμηθούν πως οι ( ΕΛΙΤ δωσίλογοι) στην Ελλάδα ποτέ δεν φρόντισαν να δώσουν το παράδειγμα, τουλάχιστον στη διάρκεια της κατοχής και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αντίθετα πρωτοστάτησαν στο βόλεμα, στην αναξιοκρατία  και στη διαφθορά, πως στις τάξεις της (ΕΛΙΤ μαυραγορίτες) επικράτησε ο νεοπλουτισμός σε όλες του τις εκφράσεις και πως τελικά συνέβαλε στο να σαπίσουν τελείως το σύστημα και οι θεσμοί, θα παραδεχθούν ότι ο Σόϊμπλε έχει δίκιο.

Σιγά και έθιξες τα βόρεια προάστια και το Κολωνάκι!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>