«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η τρομοκράτηση του Ελληνικού λαού καλά κρατεί! Μας πειραν , μας έκλεψαν την ζωή για να τα κάνουν καταθέσεις στο όνομά τους οι προδότες!

Καταρρέουν τα ασφαλιστικά ταμεία, κίνδυνος για τις συντάξεις

Έκαναν πολιτική με την ζωή και το αίμα του λαού, έπαιξαν στο χρηματιστήριο το αίμα του λαού, χάρισαν στους προδότες βιομηχάνους το αίμα του λαού, έδωσαν στις τράπεζες το αίμα του λαού, δίνουν στον εχθρό τους λαθρομετανάστες το αίμα του λαού και τώρα του ξεριζώνουν και τις φλέβες! Γιατί δεν τους κρεμάμε τι περιμένουμε σαν υποψήφιοι νεκροί;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Καταρρέουν τα ασφαλιστικά ταμεία, κίνδυνος για τις συντάξεις

Σήμα κινδύνου για τα έσοδα και την ομαλή καταβολή των συντάξεων μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και έως το τέλος του 2012, εκπέμπει η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων του ΙΚΑ. Το οικονομικό πρόβλημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι «βαθύτερο» καθώς ένας στους τρεις εργαζόμενους είναι ανασφάλιστος

Του Γιώργου Γάτου

«Προβληματική θα είναι η ομαλή καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ τους επόμενους μήνες». Την προειδοποίηση-σήμα κινδύνου εξέπεμψε χθες, με βάση και την υστέρηση εσόδων εξαιτίας της παρατεινόμενης ύφεσης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων των εργαζομένων του ΙΚΑ.

Με επιστολή που έστειλε στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο και στα πολιτικά κόμματα, η Ομοσπονδία αποτυπώνει τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΙΚΑ και ζητά να ληφθούν έγκαιρα μέτρα έτσι ώστε να μην προκύψει μια μετεκλογική… στάση πληρωμών.

Ταμειακό έλλειμμα
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ θα χρειαστεί επιπλέον 1,403 δισ. ευρώ για να πληρωθούν κανονικά οι συντάξεις έως το τέλος του 2012. Και αυτό εφόσον δεν υποχωρήσουν κι άλλο τα έσοδα από τις καταβαλλόμενες εισφορές που, ήδη, στο τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου εμφανίζουν μια εντεινόμενη πτωτική τάση, από 9,96% έως και 17,53% (και κατά μέσο όρο -14,5%). Ειδικότερα:

Τα έσοδα του ΙΚΑ το πρώτο τετράμηνο του 2012 ήταν 2,158 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 946,1 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2011. Για ολόκληρο το 2012 το σύνολο των εσόδων του ΙΚΑ εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 6,135 δισ. ευρώ.

Η κρατική επιχορήγηση το 2012 κινείται στα 4,192 δισ. ευρώ από τα οποία τα 650 εκατ. ευρώ δόθηκαν ως προκαταβολή στο τέλος του 2011. Έως το Μάιο του 2012 απορροφήθηκε ποσό ύψους 2,7 δισ. ευρώ (το 64,4%).

Συνολικά η κρατική επιχορήγηση μαζί με τα έσοδα θα φτάσουν τα 9,677 δισ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των 650 εκατ. ευρώ της προκαταβολής του 2011) ενώ για την καταβολή συντάξεων (σε 1.205.000 συνταξιούχους έναντι 1.168.730 συνταξιούχων πέρυσι) θα χρειαστούν συνολικά 11,080 δισ. ευρώ. Έτσι το επιπλέον ποσό που απαιτείται έως το τέλος του 2012 είναι 1,403 δισ. ευρώ με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί και το υπόλοιπο ποσό της κρατικής επιχορήγησης (1,492 δισ. ευρώ) και δεν θα μειωθούν περαιτέρω τα έσοδα από εισφορές.

«Μαύρη τρύπα» 12,7 δισ.
Το οικονομικό πρόβλημα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ είναι, ωστόσο, «βαθύτερο» καθώς ένας στους τρεις εργαζόμενους είναι ανασφάλιστος με απώλειες 6 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση ενώ αδυνατεί να εισπράξει τα 6,7 δισ. ευρώ που του χρωστούν. Επιπλέον το ΙΚΑ χρωστά σε τρίτους (ΟΑΕΔ, ΟΕΚ, Εργ. Εστία, ΕΤΕΑΜ, ΤΕΑΠΟΚΑ) 7,5 δισ. ευρώ και δεν έχει στο ταμείο του κλάδου ασθενείας επιπλέον 13,3 δισ. ευρώ (σωρευτικό έλλειμμα από το 2007 έως το τέλος του 2011).

– «Ζητούμε να μη χαθεί ούτε μια μέρα και να ληφθούν μέτρα για τη διασφάλιση και την αύξηση των εσόδων έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα ούτε στις πληρωμές των συντάξεων ούτε και στα επιδόματα ανεργίας τα οποία στηρίζονται στις συνεισπραττόμενες από το ΙΚΑ εισφορές», δήλωσε στην «Η» ο πρόεδρος της ΠΟΣΕ – ΙΚΑ Ν. Χατζόπουλος.

http://www.imerisia.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>