«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εκάς οι βέβηλοι!!!

             Αθήνα 06η Ιουνίου 2012

Κ’ γώ ποκρίθηκα: «ς περάσω κι ς πεθάνω!

Πλάστης κ’ γώ μ’ λο τό νο καί μ’ λη τήν καρδιά μου

λάκκος κι ς φάη τό πλάσμα μου, πό τ’ θάνατα λα

μπορε ν’ ξίζει πιό πολύ τό γοργοπέρασμά μου»

Κωστής Παλαμς, « σάλευτη ζωή»

 

Υπό το υπερσυνταγματικής δυνάμεως αξίωμα: «υπέρ πάντων Νόμος είναι η σωτηρία του Έθνους και του Λαού», «salus populi suprema lex esto» και την κατά τον αλήστου μνήμης Νομοδιδάσκαλο Αλέξανδρο Σβώλο διδαχή: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι στον λαό δεν πρέπει να έχει όρια», ως Έλλην το γένος υποχρεούμαι και δικαιούμαι να αντιτάξω τις δικές μου θέσεις υπερασπιζόμενος το ΄Εθνος μου έναντι της εγκληματικής οργάνωσης των βαρβάρων, έναντι μιάς εταιρείας δολοφόνων, έναντι μιάς συμμορίας απατεώνων, στην οποία οφείλεται μιά απάντησης στα όσα εντελώς ανιστόρητα, αυθαίρετα και αβάσιμα πρεσβεύουν και υποστηρίζουν.

Και ήρθε η ώρα που το φολιδοειδές αιμοσταγές ερπετό το φέρον τον βαρύγδουπο τίτλο της Γενικής Διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και υπό το όνομα αυτής Christine Madeleine Odette Lagarde απέρριψε το προσωπείο του, βρυχήθηκε, σήκωσε αναιδώς το ιοβόλο κεντρί του και το έμπηξε στο κορμί του Ελληνισμού!

«Σκέφτομαι πολύ περισσότερο τα παιδιά σε ένα σχολείο στο Νίγηρα που πηγαίνουν στο μάθημα μόνο για δύο ώρες την ημέρα, αναγκάζονται ακόμα και την καρέκλα του θρανίου να μοιραστούν και διψάνε για μόρφωση. Τα έχω μονίμως στο μυαλό μου. Γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι στην Αθήνα.», δήλωσε με αλαζονεία και ύφος σκληρό εκφράζοντας τις αναξιοπρεπείς θέσεις της στην εξοργιστική συνέντευξή της που έδωσε στον Guardian η στερούμενη πολιτικής ηθικής επικεφαλής της συμμορίας των ισχυρών βρικολάκων του ΔΝΤ που πασχίζει να καταστείλει την οργή των λαϊκών μαζών με τον φόβο και τις απειλές.

Πόσο θράσος αλήθεια και πόση έπαρση πρέπει να διαθέτει κανείς για να αποτολμήσει να κοντύνει στα μέτρα του έναν Λαό που χάρη στις θυσίες του, οι οποίες ανάγονται στην αθώρητα αχανή ιστορία του, μπορεί σήμερα αυτό το βαμπίρ να διατυπώνει, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, τις προκλητικές και προσβλητικές για το Έθνος των Ελλήνων δηλώσεις επιδιώκοντας καταυτό τον τρόπο να σβήσει το ανέσπερο ΦΩΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;

Θα έπρεπε να ντρέπεται πολύ και να είχε κάνει τα επιβαλλόμενα, όποιος διαθέτει ίχνος ευθιξίας και αξιοπρέπειας, όταν συνειδητοποιεί τι είπε και πώς εκφράστηκε, για τους υπέρμαχους του ιδανικού που αποτελεί άσβεστο όνειρο και πόθο τόσων και τόσων γενεών και ανθρώπων, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! Δυστυχώς όμως το μόνο που ξέρουν καλά αυτές οι βδέλλες, είναι να καρκινοβατούν επιδεικνύοντας με έπαρση το δικό τους απόλυτο τίποτα. Αυτό δηλαδή που ο Έλληνας άνθρωπος αποστρέφεται μετά βδελυγμίας.

Επικαλείται η κυρία Κριστίν Λαγκαρντ, κατά τρόπο άκομψο, το ηθικολογικό μύθευμα που θέλει τους «σπάταλους» Έλληνες να πληρώνουν τώρα για την από δεκαετίες αποχαλίνωση που ανίκανοι χαρτογιακάδες του μιαρού πολιτικού κατεστημένου επέβαλαν στην Ελληνική κοινωνία και δημιούργησαν ένα κρατικό μόρφωμα ντροπή του Ελληνισμού, μιά ντροπή που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της τόσο στις σελίδες της ιστορίας, όσο κυρίως στην ψυχή των ανθρώπων, ένα κράτος που σήμερα έχει γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός μας διότι είναι ικανό να φάει τις σάρκες των πολιτών του.

Βρέθηκαν οι διάφοροι Κουίσλιγκ για να προδώσουνε τον τόπο τους. Έτσι και στη δική μας χώρα από την πρώτη στιγμή έτρεξαν κοντά στους καταχτητές τα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα. Έτρεξαν ως Εφιάλτες πρώταπρώτα οι Τσολάκογλοι, οι Μπάκοι, οι Γκοτζαμάνηδες, οι Καραμάνοι, οι απάτριδες στρατηγοί, οι ύαινες πολιτικάντηδες, τα αλαλάζοντα κύμβαλα του Διεθνούς Σιωνισμού και της Νέας Τάξης, τα αργυρώνητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι τυχοδιώχτες που επιδιώκουν με την βία να μας επιβάλουν να νομίζουμε ότι έχουμε όνειρα, ότι έχουμε ελπίδες, ότι έχουμε αύριο, ότι ζούμε!!!

Έφτασαν τα πολιτικά σκύβαλα να λοιδορούν την πατρίδα μου και να την παραδίδουν στη χλεύη των ΔΟΛιων συγκροτημάτων, αποβλέποντας στην όσο μεγαλύτερη γίνεται αποδυνάμωσή της. Έτσι, η Ελλάδα από λίκνο του πολιτισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατάντησε οστεοφυλάκιο αυτών και χώρα του θανάτου.

Η κυρία Κριστίν Λαγκαρντ δεν είναι άμοιρη ευθυνών διότι, ως μέρος του προβλήματος και του εφαρμοζομένου σχεδίου «ΣΟΦΟΚΛΗΣ», τα γνωρίζει αυτά τουλάχιστον από την 11η  Δεκεμβρίου 2008 και είναι συνυπεύθυνη στο οργανωμένο έγκλημα κατά του Ελληνισμού, αφού ήταν υπουργός Οικονομικών, Βιομηχανίας και Απασχόλησης όταν εμείς ενημερώσαμε και τον κύριο Νικολά Σαρκοζί, μέσω της συνεργάτιδός μας Γαλλίδας υπηκόου και φορολογουμένης κυρίας Stéphanie, για την γενόμενη καταλήστευση των αποθεματικών των Ελληνικών, Αμερικανικών και Αγγλικών ΤαμείωνΜετόχων εκ μέρους της Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε. μέλους του Γαλλικού Credit Agricole Group και εκ μέρους του Διευθυντού του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας λάβαμε την κατωτέρω επακριβώς απάντηση:

 

Le Chef de Cabinet

du Président de la République

                                                                                                    Madame Stéphanie  

                                                                                                               Athènes, Grèce      

                                                                                                               Paris, le 11 DEC. 2008

Chère Madame,   

 

            Le Président de la République a bien reçu votre lettre.

Votre démarche participe de cet esprit de dialogue auquel Monsieur Nicolas SARΚOZY est particulièrement attaché. Aussi m’a-t-il chargé de vous remercier.

Soyez assurée qu’il a été pris connaissance avec attention de vos réflexions avant de les signaler à Madame la Ministre de l’Economie, de l’Industrie et l’Emploi.

Je vous prie d’agréer, Chère Madame, l’expression de mes hommages.   

                                                                                

                                                                                         Cédric GOUBET

Référence à rappeler : SCP/CdO/BI85333

********************************************************************************

ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ  

Ο Διευθυντής του Γραφείου

του Προέδρου της Δημοκρατίας                                          Κυρία Stéphanie

                                                                                                Αθήνα, Ελλάς

                                                                                                Παρίσι 11 Δεκεμβρίου 2008

 Αγαπητή Κυρία, 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε το γράμμα σας.

Το διάβημά σας έχει το χαρακτηριστικό του πνεύματος του διαλόγου επάνω στον οποίο ο κύριος Νικολά Σαρκοζί είναι ιδιαιτέρα αφοσιωμένος. Μου ανέθεσε επίσης να σας ευχαριστήσω.

Σας βεβαιώ ότι έλαβε υπ’ όψη του πολύ προσεχτικά τις αντιδράσεις σας προτού τις επισημάνει στην κυρία Υπουργό Οικονομικών, Βιομηχανίας και Απασχόλησης.

Σας παρακαλώ, αγαπητή Κυρία, να δεχθείτε τα σέβη μου. 

                                                                                                           Σεντρίκ Γκουμπέ

Σχετική αναφορά: SCP/CdO/BI85333

********************************************************************************

Όθεν, η κυρία Κριστίν Λαγκαρντ, η οποία εκπροσωπεί τους σαρκοβόρους τοκογλύφους του ΔΝΤ, είναι συνυπεύθυνη και αυτουργός για τις κακουργηματικές πράξεις του οργανωμένου εγκλήματος το οποίο μέχρι τώρα έχει στο τρομοκρατικό ενεργητικό του πάνω από 2.852 αυτοκτονίεςθυμάτων Ελλήνων, που με την οικονομική τρομοκρατία εξωθήθηκαν στην αυτοκτονία που ουσιαστικά πρόκειται για δολοφονίες εκ μέρους των μνημονιακών τρωκτικών, και ρητώς την κατονομάζω ως συνυπεύθυνη γιά 1.500.000 ανέργους, για τους 3.000.000 ανθρώπους που οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση, για το «παιδομάζωμα» 120.000 νέων που στη σύγχρονη εκδοχή του ονομάζεται μετανάστευση, για τα 486.000 λουκέτα στην αγορά, για τα 2,5 χρόνια εθνικής κατάθλιψης, για τις χιλιάδες των Ελλήνων που βρίσκονται στην απόγνωση από την εξαπολυθείσα τρομοκρατία του ψυχολογικού πολέμου. Και αυτό το γεγονός αποτελεί ύβρη για το γένος μου!!!

Η κυρία Κριστίν Λαγκαρντ όμως όφειλε να γνωρίζει τουλάχιστον την ρήση του Φρειδερίκου Βίλχελμ Νίτσε (Friedrich Wilhelm Nietzsche): «Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν.» και να υποκλίνεται με σεβασμό προς το Έθνος των Ελλήνων.

Τούτες τις μέρες τις στυφές δεν είναι πλέον η ώρα των λέξεων και των εντυπώσεων αλλά της ουσίας. Ο Ελληνικός Λαός, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, οφείλει να συντρίψει αυτούς που βιάζουν το διαχρονικό όραμα του ελληνισμού: την ελευθερία, την δικαιοσύνη, την αντρειοσύνη και την προστασία των αδυνάμων μελών της κοινωνίας του.

Όχι! Δεν υπάρχει πλέον συμβιβασμός και μοιρολατρική αποδοχή της σκλαβιάς. Ένας και μόνος δρόμος ανοίγεται μπροστά μας. Ο δρόμος της ενεργητικής αντίστασης, ο δρόμος του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα. Ο δρόμος του παλλαϊκού αγώνα για την οριστική κατάκτηση και την κατοχύρωση της λευτεριάς. Αυτή είναι η ηρωική διάθεση του ελληνικού λαού μέσα στην αγωνία του. Η αγωνία ενός λαού που θέλει να ζήσει και θα ζήσει. Που θα παλέψει όλος μαζί ενωμένος, που θα παλέψει τον δίκαιο και έντιμο αγώνα και θα νικήσει αψηφώντας τα σκοτάδια. Που θα παλέψει αποκρούοντας τα φαύλα σχέδια των δολοφόνων του. Που θα παλέψει για να ξεπεράσουμε τις πικρίες μας, να υγιάνουμε τις πληγές μας, να χαρούμε το φως! Θα παλέψει γιατί ακόμη και μες στο απόλυτο σκοτάδι μπορεί να ανθίσει η ομορφιά. Θα παλέψει τώρα, γιατί τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, νοιώθουμε όλοι ζωντανή μέσα μας την εγερτήρια κραυγή του Ρήγα Φεραίου, που εμψύχωσε τους προγόνους μας του 1821: «Καλλίτερα μιας ώρας ελεύτερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή!»

Ούτως εχόντων των πραγμάτων και επειδή η εθνική μου καταγωγή ως Έλληνος το γένος και η Ελληνική παιδεία από τα νάματα της οποίας είμαι διαποτισμένος, δεν μου επιτρέπουν να εκφρασθώ όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα σαρκοβόρο ανθρωποειδές, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των γραφομένων μου, επιτρέψτε μου κυρία Κριστίν Λαγκαρντ να εκφράσω την βαθύτατη οδύνη και την ασυγκράτητη οργή μου για τις απαξιωτικές και ειρωνικές δηλώσεις σας, με όλη την αβρότητα της ρήσης: «Άντε στον διάολο κυρία Christine Madeleine Odette Lagarde, όρνεο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!!! Ξέπλυνε τις αμαρτίες σου και όχι μόνο το πρόσωπό σου απαλλάσσοντάς μας άμεσα από την παρουσία σου!!!»

Ο καιρός γαρ εγγύς!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Ευριπίδου 57- 10554 Αθήνα

Τηλ: 2103241961 Κιν: 6973519579

e-mail: elas@otenet.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>