«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προβληματίζει η έντονη αντίδραση δύο κομμάτων στην έκθεση της ΕΤΕ για επαναφορά στη δραχμή

Μύγα τους τσίμπησε;

Μύγα τους τσίμπησε;

Τα δύο κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», εμφανίζονται αρκούντως αντιμνημονιακά και ταυτόχρονα δηλώνουν αρκούντως φιλοευρωπαϊκά. Είναι και τα μόνα -εάν εξαιρέσει κανείς το εκ της φιλοσοφίας του αντιευρωπαϊκό κόμμα του ΚΚΕ- που αντέδρασαν με οξείς τόνους στη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Εθνικής Τράπεζας, η οποία περιέχει εκτιμήσεις, με βάση επιστημονικά εργαλεία, για το τι θα συμβεί στη χώρα, εάν οδηγηθούμε εκτός ευρώ και από εκεί στη δραχμή.

του ΑΝΔΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ

Οι πληροφορίες μου λένε ότι ανάλογες εκθέσεις και αναλύσεις έχουν κάνει και άλλες ελληνικές τράπεζες και έχουν καταλήξει στα ίδια περίπου συμπεράσματα, ότι δηλαδή η μείωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών θα είναι δραματική.

Αυτή η αποκάλυψη του «δραχμαγεδόνα», δηλαδή της επιστροφής στη δραχμή και της καταστροφής που θα επέλθει στα εισοδήματα των Ελλήνων και κυρίως των φτωχών και μεσαίων στρωμάτων από την αλλαγή νομίσματος και από τη διακοπή της ευρωπαϊκής βοηθείας, ενόχλησε βαθειά τα δύο κόμματα. Γιατί; Αφού υποτίθεται ότι και τα δύο κάνουν αγώνα για να μην οδηγηθεί η χώρα στη δραχμή… Θα μπορούσε η έκθεση, με βάση τη δημόσια εκπεφρασμένη φιλοευρωπαϊκή πολιτική τους, να αποτελούσε και προεκλογικό όπλο στα χέρια τους. Αντ’ αυτού μίλησαν για «τυχοδιωκτικές» κινήσεις της τράπεζας.

Γιατί λοιπόν αυτή η αντίδραση; Μύγα τους τσίμπησε, όπως λέει και ο λαός μας; Δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να γνωρίζει πριν ψηφίσει τι θα συμβεί, εάν η χώρα από πολιτικές ορισμένων ή από πολιτικό ατύχημα οδηγηθεί σε νέο νόμισμα εκτός της ευρωζώνης; Δεν πρέπει να είναι ενημερωμένος για το που οδηγούν οι πολιτικές όλων των κόμματων; Δεν πρέπει να γνωρίζει ότι μια αλλαγή νομίσματος δεν θα τον φέρει στην εποχή της δραχμής του 1990, αλλά πολλές δεκαετίες πίσω; Δεν πρέπει να ξέρει επίσης ότι θα επακολουθήσει χάος, γιατί κανείς δεν μπορεί στην Ελλάδα να οργανώσει μια αλλαγή νομίσματος; Την εισαγωγή του ευρώ την οργάνωσε η Ε.Ε. Και ότι για μεγάλο διάστημα θα υπάρξει γενικευμένη στάση πληρωμών, αφού ούτε οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να κάνουν δουλείες στο εξωτερικό;

Διερωτώμαι μήπως πραγματικά δεν ήθελαν να πληροφορηθούν οι ψηφοφόροι τι σημαίνει η Ελλάδα εκτός του ευρώ. Μήπως γιατί γνωρίζουν ότι εκεί μπορεί να οδηγήσει η πολιτική της μονομερούς καταγγελίας μιας σύμβασης, που έχει υπογράψει η Ελλάδα με τις 16 χώρες της Ε.Ε.;

Ποιά είναι η εναλλακτική πρόταση;

Και εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα. Γιατί δεν αποκαλύπτουν τι θα κάνουν την επόμενη μέρα της καταγγελίας του μνημονίου, την επόμενη μέρα της διακοπής της δανειακής σύμβασης; Πώς θα διαχειριστούν το μεγάλο έλλειμμα που θα υπάρξει; Την επομένη, εάν διακοπεί η χρηματοδότηση, θα πρέπει να ληφθούν ιδιαίτερα σκληρά μέτρα για να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός σε μια μέρα. Μέτρα που θα φέρουν έσοδα στα ταμεία ύψους δύο η τριών δισεκατομμυρίων -όσο το έλλειμμα-, γιατί διαφορετικά κάποιοι θα μείνουν απλήρωτοι, κάποιες υπηρεσίες του κράτους θα σταματήσουν να δουλεύουν. Και αυτά δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Έως ότου το κράτος βρει από νέους φόρους και νέα χαράτσια τα έσοδα που του λείπουν, κάποιοι που πληρώνονται από το δημόσιο θα δεινοπαθήσουν.

Εάν δεν είναι έτσι, ας μας πουν πού θα βρουν τα χρήματα που λείπουν από τα ταμεία, έλλειμμα που τώρα καλύπτει η ευρωζώνη με το μνημόνιο. Ποιό είναι το υπεύθυνο εναλλακτικό σχέδιό τους στη διακοπή της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης και της δανειοδότησης του ΔΝΤ; Εάν δεν έχουν σχέδιο, τότε μπλοφάρουν για να εκβιάσουν την τρόικα. Εδώ όμως ο εκβιασμός δεν κατευθύνεται στην τρόικα, σε κάποια πρόσωπα, αλλά σε 16 κοινοβούλια δημοκρατικών χωρών, που συνεδρίασαν και ενέκριναν το μνημόνιο. Ένα μνημόνιο που είναι βάρος και για πολλούς λαούς της Ευρώπης, που δανείζονται με υψηλοτέρα επιτόκια -έως και 6,5%- και μας δανείζουν με 2,5%.

Γι’ αυτό δυσκολεύομαι να καταλάβω την αντίδρασή τους στην έκθεση της Εθνικής Τράπεζας. Εκτός και εάν άλλα λένε δημόσια και άλλα πίσω από τις κλειστές πόρτες, εκτός και εάν η πολιτική της εξόδου από την ευρωζώνη είναι και πολιτική ορισμένων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς όμως η πολιτική της δραχμής ακουμπά και «συνιστώσες» της κοινωνίας. «Πατριώτες» επιχειρηματίες κάθε λογής, στελέχη του πολιτικού κόσμου, του δημοσιογραφικού και εκδοτικού κατεστημένου της χώρας, έβγαλαν νωρίς δισεκατομμύρια έξω, περιμένοντας τη δραχμή για να γίνουν πλουσιότεροι. Πρόκειται για το λεγόμενο «κόμμα της δραχμής», για τη «συμμορία της δραχμής», που ξεπερνά τις πολιτικές παρατάξεις. Όμως κόμματα που διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού, που -άθελά τους;- μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα εκτός ευρώ, επιβραβεύοντας τις προδοτικές για την Ελλάδα και τον φτωχό λαό επιδιώξεις της «συμμορίας της δραχμής»;

Γι’ αυτό δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

http://attikipress.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Προβληματίζει η έντονη αντίδραση δύο κομμάτων στην έκθεση της ΕΤΕ για επαναφορά στη δραχμή

  • ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

    ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΑΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΜΕ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>