«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ηθικόν δίδαγμα της Γραφής…

Απλά να αναφέρω ότι αυτό το βίντεο το έχω ανεβάσει τρεις φορές αλλά αξίζει να το ανεβάζω κάθε ημέρα! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

31/05/2012 — Λακεδαίμων

Σας συνιστώ να δείτε πρώτα αυτό το βίντεο και μετά να διαβάσετε το άρθρο μου.

Όσοι δε θυμόσαστε το Β’ παγκόσμιο πόλεμο τώρα μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι συνέβη εκείνη την εποχή.

Οι ίδιοι “άνθρωποι”  της ίδιας ράτσας, βάζοντας σαν αιχμή κατακτητικού πολέμου τη Γερμανία, αιματοκύλισαν τότε ολόκληρο τον κόσμο για να βγάλουν περισσότερα χρήματα, ετοιμάζονται και πάλι να κάνουν τα ίδια.

Η απληστία αυτού του καρτέλ ικανοποιείται μόνο με χρυσάφι και αίμα.

Αφού αιματοκύλησαν την Ασία και την Αφρική και άρπαξαν τον υπόγειο πλούτο τους, τώρα διψάνε για ευρωπαϊκό αίμα για να οικειοποιηθούν τα νέα κοιτάσματα μαύρου χρυσού που έχουν ανακαλυφτεί.

 ”ζήτησονπαρ’ εμού, και θέλω σοι δώσει τα έθνη κληρονομίαν σου τα πέρατα της γής. θέλειςποιμάνει αυτούς εν ράβδω σιδηρά ως σκεύος κεραμέως θέλει συντρίψει αυτούς.(ψαλμός α’ 8-9)

Με αυτές τις διδαχές έχουν γαλουχηθεί και αυτές εφαρμόζουν.

Το χρυσάφι ολόκληρου του κόσμου βρίσκεται στα χέρια τους, αλλά δε χορταίνουν.

…τούτο είναι το πρόσταγμα του νόμου, τον οποίον προσέταξεν ο Κύριος εις τον Μωυσήν. πλήν το χρυσίον, και το αργύριον, τον χαλκόν τον σίδηρον, τον κασσίτερον, και τον μόλυβδον παν ό,τι δύναται να έμβη εις το πυρ θέλετε περάσει δια του πυρός…

(αριθμοί κεφ. λα’ 21-23) 

Την Ελλάδα θέλουν να αφανίσουν γιατί τους είναι εμπόδιο που δε δέχεται να παραδοθεί και αντιστέκεται όμως μόνο ο απλός λαός να γίνουν δούλοι τους.

Τώρα έχουν στρέψει τη δύναμη ολόκληρου του πολεμικού υλικού που διαθέτουν για ένα σύγχρονο πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης, τράπεζες, οίκους αξιολογήσεων, δημοσιογράφους, αναλυτές, καναλάρχες και εκδότες εις βάρος της Ελλάδας, γιατί ο λαός της είναι ατίθασος όπως είχε πει ο Χένρι Κίσιγκερ ένας από τους “ανθρώπους” του συστήματος.

“διότι το έθνος και η βασιλεία τα οποία δεν ήθελον σε δουλεύσει θέλουσιν αφανιστεί,ναι, τα έθνη εκείνα θέλουσιν ολοκλήρως ρημωθεί” ( Ησαΐας κεφ’.ξ 12) 

Με εκβιασμούς στους πολιτικούς και την τρομοκρατία στο λαό,πως άμα αρνηθούμε να παραμείνουμε στο ευρώ που μας έφερε την καταστροφή, όχι μόνο σε μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα πέσει πείνα και δυστυχία που αυτοί θα έχουν σπείρει. Εάν θελήσουμε να φύγουμε από αυτό νόμισμα που δεν ανήκει σε κανένα κράτος αλλά στην Ευρωπαϊκή Κεντρική  Τράπεζα, λένε πως θα υποφέρουμε και καλά να πάθουμε, διαφορετικά θα μας διώξουν αυτοί γιατί δεν εφαρμόσαμε το πρόγραμμα σωτηρίας που αυτοί μας επέβαλαν.

Έτσι κι’ αλλιώς θα φταίει η Ελλάδα και οι τεμπέληδες κάτοικοί της όπως δολίως περνάνε στους ευρωπαϊκούς λαούς με τα όργανά τους, για να μας κάνουν όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούν ιδιαίτερα στον τουρισμό μας που είναι μια πλουτοπαραγωγός πηγή για τη χώρα μας.

Θέλουν την άνευ όρων παράδοσή μας στις ορέξεις τους και να μας σπάσουν τον φυλετικό τσαμπουκά που διαθέτουμε.

“διότι ενέτεινα τον Ιούδα δι’ εμαυτόν ως τόξον ισχυρώς ενέτεινα τον Εφραίμ, και εξήγειρα τα τέκνα σου Σιών κατά των τέκνων σου Ελλάς…” (Ζαχαρίας κεφ. ι 13)

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και τις επικείμενες εκλογές οι πολιτικοί μας τις χρησιμοποιούν βάζοντας το λαό σε εκβιαστικά διλήμματα.

Δεν τόλμησαν ποτέ τους να του πούνε την αλήθεια κι’ ας ωρύονται μπροστά στα μικρόφωνα, πως θα ήρθε η ώρα να του την πουν.

Μια αλήθεια, αλήθεια όμως θέλω να μου πούν, γιατί απεμπόλησαντην εθνική ασυλία και την εθνική μας κυριαρχία χωρίς να ρωτήσουν κανένα  ;

Όμως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.  

Θεόφιλος Αιγινήτης.

Ζωγράφος – Συγγραφέας. 

πάντα Ανεξάρτητος,άρα ελεύθερος ΄Ελληνας

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>